Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Ξέρει κανείς ποια πυρίτιδα είναι αυτή;
Είναι από 32αρι φυσιγγι κ ο κατασκευαστής δίνει πιέσεις 650 bar
Το 2015 που είχα πάρει μερικά nova club εσφαξα 1 κ η πυρίτιδα του ήταν τετράγωνα φυλλιδια χρώματος πράσινο με λίγα μωβ-κόκκινα σαν την A1 vectan δηλαδή;

17 Αυγούστου 2015
5WC0oYu.jpg

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-τρυγόνι.61/page-19#post-30894

Καλησπέρα παιδιά....τι παίζει με τα ανάμεικτα σκάγια στην ιδιογομωση? Μου δώσανε 5 κιλά σκαγια και είναι από νούμερο 7εως 10 ...θα έχω θέμα στα στάνταρ σετ απ' των 32 γραμμαρίων? Σκεφτομαι να τα φτιάξω διασποράς με διασπορεα χωρίς πτερύγια για πολύ κοντά....

Καλησπέρα παιδιά....τι παίζει με τα ανάμεικτα σκάγια στην ιδιογομωση? Μου δώσανε 5 κιλά σκαγια και είναι από νούμερο 7εως 10 ...θα έχω θέμα στα στάνταρ σετ απ' των 32 γραμμαρίων? Σκεφτομαι να τα φτιάξω διασποράς με διασπορεα χωρίς πτερύγια για πολύ κοντά....
Αν ειναι ανακατεμενα μεγαλυτερη διασπορα αν ειναι σε στρωσεις χοντρα πανω ψιλα κατω μεγαλύτερη συγκεντρωση

Πρόβλημα δεν θα έχεις σίγουρα, αλλά με ανακατεμένα δεν θα κερδίσεις τίποτα ιδιαίτερο, για μεγαλύτερη διασπορά θα πρέπει να βάλεις τα χοντρά κάτω και τα ψηλά πάνω,το αντίθετο, όπως σου απάντησε ο Kastoras.

Βαγγέλη φτιάξε λίγα φυσιγγια κ ριξτα κ βλέπεις στην πράξη... Εμενα έχουν τύχει συνταγές που ανακατεψα σκαγια κ βγήκε πιο σφιχτη η τουφεκια... Ο κανόνας είναι αυτός που είπαν τα παιδιά, αλλά η πράξη είναι αυτή που θα δεις εσύ...

Οπως τα λεει ο Αρης, εχει τυχει να ριξω φυσιγγια με σκαγια οτιναναι και πηγαιναν αρκετα καλα. Δοκιμασε μερικα με τις συνταγες που γεμιζεις συνηθως, και ριξε σε πινακα για να δεις αποτυπωση.

Status
Not open for further replies.
Back