9αρια και 7αρια ανακατεμένα που έριξα στον πίνακα και στα πιάτα την περασμένη εβδομάδα ήταν μια χαρά!!!Παιδιά τα σκάγια είναι ανάμεικτα ήδη άρα να τα βάλω σε στρώσεις δεν γίνεται....οπότε μάλλον θα πάνε για διασπορας
Για μικροπουλια μια χαρα θα είναι! Ριχτε ντουμανι.Ο Βαγγέλης είπε ότι τα πέντε κιλά είναι σκάγια ανακατεμένα από 7 έως 10, σε μια άγνωστη αναλογία και προφανώς το μίγμα δεν θα είναι ομογενοποιημένο... άρα κάθε γεμισιά=τουφεκιά θα έχει και πολύ διαφορετική συμπεριφορά....
Καλημερα!!μια ερωτηση,παιζει ρολο η θερμοκρασια περιβαλοντος οταν κατασκευαζουμε ενα φυσιγγι; Δεν παιζει ρολο κανενα τι εποχη φτιαχνεις τα φυσηγγια
Δηλαδη , εχω καποιο σεταπ,το φτιαχνω το φθινοπωρο.
Αν φτιαξω το ιδιο το καλοκαιρι που εχει 30και βαθμους θα υπαρξει
διαφορα στα φυσιγγια;
ειχα ανηξει ενα φυσιγγι γνωστης ετεριας για ευγενη θυραματα 36 γραμμαριων ,υποτηθετε 7αρι , και βρηκα μεσα ολα τα μεγεθη αναμηκτα αχταρμα που λενε σκαγιων απο 7αρι μεχρη 9αρι , και τα σκαγια ηταν θαμπα , χωρης ιχνος γιαλαδαςΚαλησπέρα παιδιά....τι παίζει με τα ανάμεικτα σκάγια στην ιδιογομωση? Μου δώσανε 5 κιλά σκαγια και είναι από νούμερο 7εως 10 ...θα έχω θέμα στα στάνταρ σετ απ' των 32 γραμμαρίων? Σκεφτομαι να τα φτιάξω διασποράς με διασπορεα χωρίς πτερύγια για πολύ κοντά....
Η ζέστη δεν τα επιρεάζει. Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφεύγεται είναι να μην γεμίζουμε τις μέρες με πολύ υγρασία!Σακη για την πυριτιδα σιγουρα δεν μενει εκτεθυμενη!
επειδη εκει που φτιαχνω τα φυσιγγια το καλοκαιρι εχει πολυ ζεστη,
Σκεφτηκα μηπως υπαρχει θεμα!γιατι συνηθως φτιαχνω απο σεπτεμβρη και μετα!και αρκετες φορες δεν προλαβαινω και τρεχω τελευταια στιγμη!
Τωρα καλοκαιρακι και λιγο ελευθερος χρονος ειπα να κανω την καβατζα μου!!
Ε πες μας κ ποιο ήταν αυτό το φυσιγγιειχα ανηξει ενα φυσιγγι γνωστης ετεριας για ευγενη θυραματα 36 γραμμαριων ,υποτηθετε 7αρι , και βρηκα μεσα ολα τα μεγεθη αναμηκτα αχταρμα που λενε σκαγιων απο 7αρι μεχρη 9αρι , και τα σκαγια ηταν θαμπα , χωρης ιχνος γιαλαδας
Καμια σχεσει δεν παιζει κανενα ρολοΗ ζέστη δεν τα επιρεάζει. Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφεύγεται είναι να μην γεμίζουμε τις μέρες με πολύ υγρασία!