Και του καρδαρα τι ειναι κουτσουρο....Ο z2m ανοίκει στα σκληρά βυσματα
Οχι ειναι μαλακο
Και του καρδαρα τι ειναι κουτσουρο....Ο z2m ανοίκει στα σκληρά βυσματα
Καρδάρας sg gt drago.. νομίζω είναι αρκετά σκληρά..Και του καρδαρα τι ειναι κουτσουρο....
Οχι ειναι μαλακο
Θα διαφωνήσω ως προς τον SG, που πιστεύω ότι είναι από τα πιο μαλακά βύσματα που κυκλοφορούν (αν όχι το πιο μαλακό)!!! Σκληρά βύσματα θα έλεγα τα Spark και Vzero, τα Aquila, τα GT, τα ΜΑΧΑΜ κλπ.Καρδάρας sg gt drago.. νομίζω είναι αρκετά σκληρά..
Άμα βλέπω CSB και Z2M μ' αρέσει !!!Μια συνταγή ΓΙΑ τσιχλες μετά από πολύ καιρό και από εμένα. Την έριξα πέρσι σχεδων αποκλειστικά. Με όλους τους καιρούς .csb1.1.65 /688 /ζ2μ 21 /32 γρ σε νούμερα από 7 μέχρι 9. Σε ολλα σκοτονε καλά. + μερικά μικροπαπα που ήρθαν σε καλή απόσταση.
Τι ενοεις Στέλιο. Κατο από το νερό? ?Άμα βλέπω CSB και Z2M μ' αρέσει !!!![]()
Υ.Γ. Σκοτώνουν οι μονοβασικές στην υγρασία ;;;;;;![]()
![]()
![]()
Ο sg φιλε ειναι απο τους ποιο σκλυρους συγκετρ....α διαφωνήσω ως προς τον SG, που πιστεύω ότι είναι από τα πιο μαλακά βύσματα που κυκλοφορούν (αν ό
Βίκτωρα,Το Ζ2Μ ειναι μαλακο βυσμα. Αν θελετε ομως βυσμα μεγαλυτερης σκληροτητας, η ιδια εταιρια βγαζει τον Diamante, που ειναι πιο ακαμπτος
Κ εγώ στον ταχογραφο ίδιες ταχύτητες με tecna κ mb32 κ μόνη αλλαγή στους δύο συγκέντρωτηρες... Ο Diamante με λίγο καλύτερη συγκέντρωση... Σε πιέσεις δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση...Βίκτωρα,
Σε δοκιμές που είχα κάνει παλαιότερα και οι δύο (Z2M & Diamond, στο ίδιο ύψος) έβγαζαν τις ίδιες ταχύτητες και πιέσεις και τους χρησιμοποιούσα ενναλάξιμα.
Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες; ;Ο sg φιλε ειναι απο τους ποιο σκλυρους συγκετρ....
Στα 15 +++++χρονια που γεμιζω πιστευω οτι ξερω λιγα πραγματα.μπορι και οχι ομως και να λεω μαλακιεςΑυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες; ;
γνωριζει κανεις για τη ρωσικη στρωματοποιηση. Οχι για την κεντρικη. αν γινετε σε Π.Μ
και εγω αδερφε γεμιζω απο το 2001-2002 δευ θυμαμαι . Σκληρος ειναι ο drago 20 πατημενος ειναι στα 73 κιλα αντιστοιχα o sg 19 πατημενος ειναι στα 28 κιλα μετρημενα με δυναμομετρο. Την μετρηση την εκανε αλλο παιδι παλιοτερα στο idigomosi .Στα 15 +++++χρονια που γεμιζω πιστευω οτι ξερω λιγα πραγματα.μπορι και οχι ομως και να λεω μαλακιες
Ωραια τοτε λεω μαλακιες μικρος ειμαι ακομα θα μαθωκαι εγω αδερφε γεμιζω απο το 2001-2002 δευ θυμαμαι . Σκληρος ειναι ο drago 20 πατημενος ειναι στα 73 κιλα αντιστοιχα o sg 19 πατημενος ειναι στα 28 κιλα μετρημενα με δυναμομετρο. Την μετρηση την εκανε αλλο παιδι παλιοτερα στο idigomosi .