Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παληκαρια, για πειτε συνταγες για F2x32. Ξεκιναμε οπως την ΜΒ ή εχουμε διαφορες;
Καλά, δεν είπανε ότι δεν ξαναφέρνουνε στην Ελλάδα μπαρούτια της Β&Ρ ;;; Τι το ψάχνεις ;;; Γέμισε την το ίδιο με την ΜΒ32, μα δε νομίζω να δεις διαφορά ... και αφού είναι και λίγη, άντε να φτιάξεις καμιά 10αριά κουτιά ... ... ;)
Και μετά ... πήγαινε πάρε καμιά ισπανίδα, να ησυχάσεις !!!!!!!!!!! .sarcastic. .sarcastic. .my man.

Καλά, δεν είπανε ότι δεν ξαναφέρνουνε στην Ελλάδα μπαρούτια της Β&Ρ ;;; Τι το ψάχνεις ;;; Γέμισε την το ίδιο με την ΜΒ32, μα δε νομίζω να δεις διαφορά ... και αφού είναι και λίγη, άντε να φτιάξεις καμιά 10αριά κουτιά ... ... ;)
Και μετά ... πήγαινε πάρε καμιά ισπανίδα, να ησυχάσεις !!!!!!!!!!! .sarcastic. .sarcastic. .my man.
Σωστός ο Στέλιος
.RESPECT.

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να απαιτούνται τα ίδια αποτελέσματα από το φυσίγγι μας σε όλες τις συνθήκες. Απλά είμαι στο στάδιο της κατανόησης του τί και πώς επηρεάζουν τα υλικά της κάθε συνταγής και για αρχή ποια πρέπει να κρατώ σταθερά και ποια να ψάχνω να αλλάξω για να κάνω το φυσίγγι που μου αποδίδει πχ στα τρυγόνια με 35, εξίσου αποδοτικό και στις γερακοτσιχλες στους 5...
Παιξε με τα φορτια.
Κρατα το βαρος πυριτιδας το ιδιο και κοψε λιγο απο σκαγια.1 γραμμαριο π.χ.
Δοκιμασε!
Χοντρυνε,κατα ενα νουμερο, τα σκαγια.
Δοκίμασε!
Αλλαξε το κυαθιο,πηγαινοντας σε λιγο πιο σκληρο....
Δοκιμασε!
Μπορει να πετυχεις με μια διαφοροποιηση ή με συνδυασμο...
Θεωρώντας πως απο πιο μαλακές καιρικες συνθήκες,πας σε δυσκολοτερες.

Παιξε με τα φορτια.
Κρατα το βαρος πυριτιδας το ιδιο και κοψε λιγο απο σκαγια.1 γραμμαριο π.χ.
Δοκιμασε!
Χοντρυνε,κατα ενα νουμερο, τα σκαγια.
Δοκίμασε!
Αλλαξε το κυαθιο,πηγαινοντας σε λιγο πιο σκληρο....
Δοκιμασε!
Μπορει να πετυχεις με μια διαφοροποιηση ή με συνδυασμο...
Θεωρώντας πως απο πιο μαλακές καιρικες συνθήκες,πας σε δυσκολοτερες.
Κατατοπιστικοτατος. Ευχαριστώ πολύ. Προς αυτή την κατεύθυνση σκοπευα να κινηθώ...

Καλημερα παιδια.Γεμιζω με sipe 1.50/32/2000/spark/57.7 1.50/34/2000/gt24/57.7 1.55/33/2000/sg25/63.5 στρογγυλο ρελι.Ολα σε νουμερο 6.Παιρνω στα 35μ με τσοκ 2* απο 60 μεχρι 66%.Βαδιζω καλα?Τα φυσιγγια ειναι για φασσα.Σκεφτομαι για 1.60/2000/34/gt24/57.7 παλια συνταγη μελους του φορουμ τι λετε?Σας ευχαριστω.

Καλημερα παιδια.Γεμιζω με sipe 1.50/32/2000/spark/57.7 1.50/34/2000/gt24/57.7 1.55/33/2000/sg25/63.5 στρογγυλο ρελι.Ολα σε νουμερο 6.Παιρνω στα 35μ με τσοκ 2* απο 60 μεχρι 66%.Βαδιζω καλα?Τα φυσιγγια ειναι για φασσα.Σκεφτομαι για 1.60/2000/34/gt24/57.7 παλια συνταγη μελους του φορουμ τι λετε?Σας ευχαριστω.
Την sipe εγω την γεμιζα με μεσαιο καψουλι 686χ1,65χ35 με gt24.Σκαγια Νο5.Παρα πολυ καλη τουφεκια για τις παπιες τον χειμωνα τοτε..Αν εχεις καψουλια 686 δοκιμασε την αν θες.Ξεκινα απο 1,60 και ανεβα μεχρι 1,65.Κλεισιμο αστερι 6αρι.Στα 57,7 εκλεινα και γω.Παντως και αυτη που λες στο τελος για 1.60/2000/34/gt24/57.7 καλη μου φενεται.Δοκιμασε και δες ποια σου ταιριαζει καλυτερα

Την sipe εγω την γεμιζα με μεσαιο καψουλι 686χ1,65χ35 με gt24.Σκαγια Νο5.Παρα πολυ καλη τουφεκια για τις παπιες τον χειμωνα τοτε..Αν εχεις καψουλια 686 δοκιμασε την αν θες.Ξεκινα απο 1,60 και ανεβα μεχρι 1,65.Κλεισιμο αστερι 6αρι.Στα 57,7 εκλεινα και γω.Παντως και αυτη που λες στο τελος για 1.60/2000/34/gt24/57.7 καλη μου φενεται.Δοκιμασε και δες ποια σου ταιριαζει καλυτερα
Με τι στροφείο Δημήτρη με ενδιαφέρει και μένα η συνταγη

Καλησπέρα παίδες......θα ήθελα τη γνώμη σας στους παρακάτω προβληματισμούς μου.....Σκέφτομαι να φτιάξω μικρό αριθμό φυσιγγίων .Θα έχω καλά αποτελέσματα με τη μηχανή αστεροειδούς κλεισίματος του Καρδαρά( χαραξη-ρελι) η να ακολουθήσω τη λύση δράπανο στρογγυλό τελικά????? Τα φυσίγγια που θα φτιάχνω θα είναι λίγα και οι γομωσεις από 28 έως 34 γρ. .......από πυριτιδες s4 sipe 206 s c7 και mb 32........τα φώτα σας........

Καλησπέρα παίδες......θα ήθελα τη γνώμη σας στους παρακάτω προβληματισμούς μου.....Σκέφτομαι να φτιάξω μικρό αριθμό φυσιγγίων .Θα έχω καλά αποτελέσματα με τη μηχανή αστεροειδούς κλεισίματος του Καρδαρά( χαραξη-ρελι) η να ακολουθήσω τη λύση δράπανο στρογγυλό τελικά????? Τα φυσίγγια που θα φτιάχνω θα είναι λίγα και οι γομωσεις από 28 έως 34 γρ. .......από πυριτιδες s4 sipe 206 s c7 και mb 32........τα φώτα σας........
Συγνώμη η μηχανή εννοούσα του Λαναρά...

.

Όταν λες λίγα πόσα εννοείς περίπου φίλε Βαγγέλη?

Όταν λες λίγα πόσα εννοείς περίπου φίλε Βαγγέλη?
Εννοώ σε πρώτο στάδιο (δοκιμαστικό) 00-200 το χρόνο.......αναλόγως των αποτελεσμάτων θα πράξω.........θέλω να κατασκευάσω συγκεκριμένα σεταπ σε 6-7-7,5-8,5-9,5 απλά να έχω σταθερά φυσίγγια ενα- ένα στο χέρι και ζυγαριά ακριβείας......με καλά σκάγια με 5 τοις εκατό αντιμόνιο και επινικελωμενα

Εννοώ σε πρώτο στάδιο (δοκιμαστικό) 00-200 το χρόνο.......αναλόγως των αποτελεσμάτων θα πράξω.........θέλω να κατασκευάσω συγκεκριμένα σεταπ σε 6-7-7,5-8,5-9,5 απλά να έχω σταθερά φυσίγγια ενα- ένα στο χέρι και ζυγαριά ακριβείας......με καλά σκάγια με 5 τοις εκατό αντιμόνιο και επινικελωμενα
Κατάλαβα. Και οι δύο επιλογές σου θα σου δώσουν αποτέλεσμα. Προσωπικά θεωρώ το αστεροειδές κλείσιμο καλύτερο του ρελιού αλλά το ρέλι είναι πιο γρήγορο! Σε κάθε περίπτωση ανάλογα την συνταγή που θες μπορείς να αποφασίσεις. :)

Μέχρι το 7.5 καλά είναι τα υψηλού αντιμονίου και τα επινικελωμενα μετά είναι τσαμπα κόστος.. δεν κερδίζεις τίποτα στα ψηλά σκάγια για τα θηραματα που προορίζονται.. ίσα-ίσα μπορεί να έχεις και αντίθετα αποτελέσματα.. διαμπερή τραύματα και και...

Κατάλαβα. Και οι δύο επιλογές σου θα σου δώσουν αποτέλεσμα. Προσωπικά θεωρώ το αστεροειδές κλείσιμο καλύτερο του ρελιού αλλά το ρέλι είναι πιο γρήγορο! Σε κάθε περίπτωση ανάλογα την συνταγή που θες μπορείς να αποφασίσεις. :)
Το αστεροειδες είναι βασικά πιο οικονομικό και πιο εύκολο ......το ζητούμενο μου είναι εάν η συγκεκριμένη χειροκίνητη μηχανή του Λαναρά η οποία έχει δύο στάδια θα δώσει αξιόλογο αποτέλεσμα ??????? Έχεις κανείς εμπειρία από την συγκεκριμένη??????

Ότι λέει ο Τεο... το 6αρι το μαχαίρι από τα καλύτερα... αθάνατο και ποιοτικό... του ρελιου θέλει αντικαταστηση.. έχει άλλο ο λανάρας καλύτερο από αυτό που έρχετε με την μηχανή η οποία είναι μια χαρά..

Status
Not open for further replies.
Back