Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε δάσκαλε, να σε ρωτήσω κάτι; Πόσο χρονών ήσουν όταν πήρε η Ελλάδα το ευρωπαϊκό στο μπάσκετ το 87... ;
Δεν καταλαβαινω μαθητουδι τον συλλογισμο σου... .xm. 2 χρονων ημουν το 87 αλλα αν πεις μ@λακια σε βλεπω ο δασκαλος να σε ξαναδεχθει στο μαθημα μονο με τον κηδεμονα σου... .threat.

,για μαντεψτε γατακια ποια πυριτιδα εχει πλεον αυτη τη προοδευτηκοτητα.........για να αντικαταστησει τη παλια καλη tekna

2,20 με 36 ε???? Σε τωρινα δεδομενα... :) εχω μια καλη σε αυτη την αναλογια με μια πυριτιδα που το ονομα της ξεκινα με Μ και τελειωνει σε S... .ghe. MercedeS... .sarcastic.

Τις προηγουμενες μερες εκοψα καποια παλια bitourbo 15ετιας και βαλε και ηταν 2.20 με 36 18αρι βυσμα στα 57χιλιοστα πατημα,για μαντεψτε γατακια ποια πυριτιδα εχει πλεον αυτη τη προοδευτηκοτητα.........για να αντικαταστησει τη παλια καλη tekna.my man.
Μην τα χαλάς ρε Γρήγορη...buy buy.Στείλε μου τα και στα πλερωνω...my man..

Καλημέρα κύριοι.μόλις αφιχθεις απο σκοπευτήριο απόλυτα ικαν.δοκιμάστηκαν διάφορα φυσίγγια επι πίνακι ιδιογομωση με παρα πολύ ωραία αποτ.τα πολλά θα σας τα πει ο Βίκτωρ εγώ θα σας πω τι είδα στ όπλο μου.τρομερή τουφεκια μου εδωσε η mb στο 1,65 32 με συγκ Νόμπελ gt 24 κλεισμένο στο 57.8.όπλο Baikal τοκαρισμα lm και mod. Carlson's στα 36 μετρα η οποία είχε κι αλλά μετρα.αυλός 18,4.επίσης εντυπωσιακό ηταν το αποτέλεσμα με το ίδιο όπλο και τσοκ στα ίδια μετρα παλι με mb στα 34 γραμ.με νο6 σκάγια και συνταγή αρης Καλαμάτα (ο δάσκαλος ) τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω και δημοσια για την βοήθεια με 1,75 και συγκέντ.Νόμπελ gt 21 κλεισμένο και αυτό στο 57,8.και στα 2 χρησιμ.καψουλι cx 2000.δυστυχώς δεν έχω φωτ.να βάλω.φίλε αρη το αποτ.στη συνταγή σου πραγματικα εντυπωσιακό.έχει πολλά παραπανω μετρα αυτό το φυσιγγι.απο εδώ και πέρα μονο ιδιογομωση και ξερό ψωμί.τα υπολοιπα για ρελιαστα και μάλλινες στα 28 γρ.απο Βίκτωρ.και κάτι για τους μπαικαλακηδες.τελικά με τα Carlson το μπαικαλ γίνετε τουλαχιστον Beretta.η αγορά τους αξίζει παιδιά.αλλάζει όλο τ οπλο

Καταρχην να σας πω οτι η συνταγη του Αρη, δηλαδη 1.75 ΜΒ32x34γρ σκαγια, γεμιστηκε ως εξης. Καλυκας Gordon T4, 1.75γρ ΜΒ32, καψουλι cx2000, βυσμα Nobelsport G21, 34γρ σκαγια νο6, κλεισιμο αστερι, και ρελιασμα στα 57.6 περιπου.
Επισης γεμιστηκε το κλασσικο πλεον 1.65χ32ΜΒ32 σε καλυκα Gordon T3, με καψουλι cx2000, βυσμα Ζ2Μ24, 32 γρ Νο9 και κλεισιμο αστερι. Ρελιασμα στα 57,7
Μαζι μ'αυτα δοκιμασαμε και 1.60χ30ΜΒ32 σε καλυκα Gordon T1, με καψουλι cx2000, βυσμα Ζ2Μ24, 30 γρ Νο9 και κλεισιμο αστερι. Ρελιασμα στα 57,7

Τα δυο πρωτα δοκιμαστηκαν με το οπλο του Ευριπιδη, καθως το πρωτο θα ειναι για τις φασσες, ενω το δευτερο στο δικο μου το ριχνω χρονια ηδη. Το τριτο ομως το δοκιμασα στο δικο μου, και σε ενα αυτογεμες ακομα. Γενικη αισθηση και απο τα τρια ειναι οτι εχουν καποια μετρα ακομα, καθως η αποτυπωση τους στον πινακα ηταν εξαιρετικα συμμαζεμενη, και ομοιως και η αισθηση που αφηναν. Το 34αρι, θα το δοκιμασω και στο δικο μου οπλο, αν και εχω γεμισμενα 3 κουτια 6αρια, νομιζω οτι ισως θα πρεπει να τα σφαξω και να τα ξαναφτιαξω.

Επισης δοκιμασα και 3 διαφορετικα χαρτινα φυσιγγια με μαλλινοταπα, ενα εκ των οποιων με παλια πυριτιδα που ομως δεν ηταν οπως το περιμενα. Αυτο που με ενθουσιασε ομως ηταν τα φυσιγιια που ειχαν γεμιστει στα 28 γρ με την F2x28 και την AS. Kαι τα δυο ριγμενα στα 35 μετρα

Θέλω να ευχαριστήσω κ γω δημόσια τον Αρίστο τον δάσκαλο που μπήκε στον κόπο να γεμίσει 3 διαφορετικά setups και να μου δώσει από 5 φυσίγγια για το καθένα, ώστε μετά τις δοκιμές να αποφασίσω ποιο από τα τρία θα γίνει το βασικό μου φυσίγγι. Του ζήτησα να μην γνωρίζω λεπτομέρειες για το καθένα ώστε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να επηρεαστώ από κάποια παράμετρο. Όταν δω τα αποτελέσματα κ αποφασίσω, θα μάθω και τα υπόλοιπα... :-)
Ο Αρις είναι χρυσό παιδί και δεν αρνείται να μοιραστεί την γνώση του για την ιδιογομωση :-)

Καταρχην να σας πω οτι η συνταγη του Αρη, δηλαδη 1.75 ΜΒ32x34γρ σκαγια, γεμιστηκε ως εξης. Καλυκας Gordon T4, 1.75γρ ΜΒ32, καψουλι cx2000, βυσμα Nobelsport G21, 34γρ σκαγια νο6, κλεισιμο αστερι, και ρελιασμα στα 57.6 περιπου.

Το στησιμο μου θυμιζει πολυ το F2 classic!!!

Θέλω να ευχαριστήσω κ γω δημόσια τον Αρίστο τον δάσκαλο που μπήκε στον κόπο να γεμίσει 3 διαφορετικά setups και να μου δώσει από 5 φυσίγγια για το καθένα, ώστε μετά τις δοκιμές να αποφασίσω ποιο από τα τρία θα γίνει το βασικό μου φυσίγγι. Του ζήτησα να μην γνωρίζω λεπτομέρειες για το καθένα ώστε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να επηρεαστώ από κάποια παράμετρο. Όταν δω τα αποτελέσματα κ αποφασίσω, θα μάθω και τα υπόλοιπα... :)
Ο Αρις είναι χρυσό παιδί και δεν αρνείται να μοιραστεί την γνώση του για την ιδιογομωση :)
Περιμενουμε κ τα αποτελεσματα Γιωργη!!!!

Ε καλα δεν την ανακαλυψα εγω αυτη τη συνταγη, απλα την εχω ριξει πολυ με αρκετες παραλλαγες και την προτεινω γιατι η ΜΒ32βστα 34 γρ βγαζει δοντια... Αν στα 32 και 33 ειναι πολυ καλη, στα 34 ξεπερνα τον εαυτο της...

Θέλω να ευχαριστήσω κ γω δημόσια τον Αρίστο τον δάσκαλο που μπήκε στον κόπο να γεμίσει 3 διαφορετικά setups και να μου δώσει από 5 φυσίγγια για το καθένα, ώστε μετά τις δοκιμές να αποφασίσω ποιο από τα τρία θα γίνει το βασικό μου φυσίγγι.
Αγαπητε επειδη εισαι πραγματικος φιλος κ το εννοω, 3 και αλλα 23 θα σου φτιαξω να δοκιμασεις μεχρι να βρεις αυτο που σου αρεσει... ΔΕν σου αρεσει η TEcna βεβαια, εχουμε ξεμεινει κ απο M92S κ με δυσκολευεις αλλα θα την βρουμε την ακρη....

Ο Αρις είναι χρυσό παιδί και δεν αρνείται να μοιραστεί την γνώση του για την ιδιογομωση :)
Γνωσεις στην ιδιογομωση δεν θεωρω οτι εχω πολλες αλλα δεν βρισκω το λογο να μην μοιραστω πολλες απο αυτες, ειδικα οσες ειναι απολυτα ασφαλεις... Κ εμενα καποιοι με βοηθησαν στην αρχη...

Το στησιμο μου θυμιζει πολυ το F2 classic!!!
Αλλο φυσιγγι το F2 Παυλο, αλλη συμπεριφορα, αρκετα πιο "ηπιο"....

Δεν υπάρχουν κανόνες, η αλήθεια είναι ότι η tekna δεν μου πολυταιριαζει αν κ έχω ρίξει φυσίγγια με αυτήν που μετά έγλυφα τους κάλυκες. Νομίζω όμως ότι με αυτά που έφτιαξες θα μείνω ευχαριστημένος, την διάτρηση θέλω να δω κ την συγκέντρωση κ να αποφασίσω. Δεν είμαι πολύ "ιδιότροπος" στο φυσίγγι. Είμαι από αυτούς που δεν το κατατάσσουν στην πρώτη θέση των λόγων της επιτυχίας.

Επειδή την αναφέρετε συχνά, η Μ92 γεμίζετε στα 35-36γρ; Πλέον δεν έχω σκοπό να ανέβω παραπάνω. Μου αρέσει αυτή η μπαρούτι αλλά την έχω ρίξει από 38 και πάνω.

Επειδή την αναφέρετε συχνά, η Μ92 γεμίζετε στα 35-36γρ; Πλέον δεν έχω σκοπό να ανέβω παραπάνω. Μου αρέσει αυτή η μπαρούτι αλλά την έχω ρίξει από 38 και πάνω.
Γεμιζετε με λιγο ψαξιμο ναι, αλλα δεν ειναι στα φυιολογικα της ορια... Ωστοσο ειναι πολυ ελαστικη πυριτιδα...

Γεμιζετε με λιγο ψαξιμο ναι, αλλα δεν ειναι στα φυιολογικα της ορια... Ωστοσο ειναι πολυ ελαστικη πυριτιδα...
γιατι αρι η τεκνα ειναι στα φυσιολογικα τις στα 35-36,αλλα εδω μιλαμε για ιδιογομοση οποτε οτι ξερουμε τα ξεχναμε τελειως.αν φυσικα ξαχνουμε το απολυτο αλλιως βαζουμε οτι μας πασαρουν οι εταιριες........

Δεν καταλαβαινω μαθητουδι τον συλλογισμο σου... .xm. 2 χρονων ημουν το 87 αλλα αν πεις μ@λακια σε βλεπω ο δασκαλος να σε ξαναδεχθει στο μαθημα μονο με τον κηδεμονα σου... .threat.

2,20 με 36 ε???? Σε τωρινα δεδομενα... :) εχω μια καλη σε αυτη την αναλογια με μια πυριτιδα που το ονομα της ξεκινα με Μ και τελειωνει σε S... .ghe. MercedeS... .sarcastic.
ακριβως αρι αυτη που αρχιζει απο Μ.αυτη που μπορεις να τη φορτοσεις χωρις πολλα μπαρ με μεγαλες ταχυτητες και διατρησεις.φυσικα υπαρχουν αλλες 2 αλλα η μια βρονταει και η αλλη θελει αλλα καλπα για να αποδοσει σωστα.........

Μην τα χαλάς ρε Γρήγορη...buy buy.Στείλε μου τα και στα πλερωνω...my man..
τασο στα δικα μου οπλα απαγορευονται αυστηρος τα ετοιμα φυσιγγια αλλα εχω καβα απο παλια βιτουρβο και μπλε λαμπρο τουλαχιστον 15ετιας,ι καμια φορα τα περνω μαζι μου στο βαλτο και φυσικα σκουριαζουν οποτε αναγκαστικα τα σφαζω και τα ξαναγεμιζω παλι.δεν πιστευω να ειναι και η καλυτερη ιδεα να τα ριξεις με το μπαικαλ τασο.......

δεν πιστευω να ειναι και η καλυτερη ιδεα να τα ριξεις με το μπαικαλ τασο.......
Μα δεν θέλω να τα ριξω,Γι' την συλλογή μου τα θέλω..:)
ΥΓ έχω ρίξει αρκετά μπιτουρμπο με την 9200..Εννοείτε ότι τέτοιοι δυναμίτες δεν μπενουν για κανένα λόγο στο μπαικαλ μου..
Το πολύ μέχρι 34γρ να του βάλω...off topic.

Status
Not open for further replies.
Back