Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαζοεριξα κατι 6αρακια σημερα στον πινακα, με IC (4 αστρα) και το 725 στα 33 μετρα...
Παρακατω φαινεται γιατι το 34αρη της ΜΒ32 αρεσε τοσο στον Ευριπιδη αλλα και τα "μετρα" που εχει ακομα με σωστη τουφεκια... Επισης φαινεται οτι παρα το ανοιχτο σχετικα τσοκ, ειναι σχεδον αδυνατο να φυγει μεγαλο θηραμα τουλαχιστον μεχρι τα 35 μ με 4 αστρα και ενα καλο φυσιγγι ν6 εφοσον ειμαστε επανω στο στοχο...

mb32 cx2000- 1,75- 34- z2m21- 57,5

tecna cx2000- 1,9- 36- z2m21- 57,5

mb32 686- 1,8- 35- z2m18 -57,5

Χαζοεριξα κατι 6αρακια σημερα στον πινακα, με IC (4 αστρα) και το 725 στα 33 μετρα...
Παρακατω φαινεται γιατι το 34αρη της ΜΒ32 αρεσε τοσο στον Ευριπιδη αλλα και τα "μετρα" που εχει ακομα με σωστη τουφεκια... Επισης φαινεται οτι παρα το ανοιχτο σχετικα τσοκ, ειναι σχεδον αδυνατο να φυγει μεγαλο θηραμα τουλαχιστον μεχρι τα 35 μ με 4 αστρα και ενα καλο φυσιγγι ν6 εφοσον ειμαστε επανω στο στοχο...

mb32 cx2000- 1,75- 34- z2m21- 57,5

tecna cx2000- 1,9- 36- z2m21- 57,5

mb32 686- 1,8- 35- z2m18 -57,5

Δώσε πόνο δασκαλε

Εγώ πάντως βλέπω πολύ καλυτερα πραγματα απο την mb.και το 34αρι επειδή ίσως χρησ.κάλυκα Gordon δεν είχε ιδιαίτερη ανάκρουση.η τουφεκια με την tecna χωρίς να είναι άσχημη δεν μου αρέσει και τόσο αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα.πάντως ενω έχω ρίξει πολλά percorso σε πέρδικες και φασσες τώρα οτι φυσιγγι έχει tecna μου φαινετε σκληρό εκτός το feltro του Λάμπρου

Δεν ειναι ασχημες οι τουφεκιες Ευριπιδη, μην ξεχνας οτι ειναι με 4 αστρα στα 33 μετρα... Για 6αρακια ειναι μια χαρα και με ομορφες κατανομες, τα εχω ριξει ολα στο κυνηγι κ ειναι πολυ καλα... Η ΜΒ32 εχει σχετικα γλυκια ανακρουση και με το Gordon Που το γεμισες εσυ θα "μαλακωνει" ισως κ περισσοτερο, δεν την εχω γεμισει ποτε σε τετοιο καλυκα...

Aν μπορεις να βρεις, δοκιμασε την. Αν θες, σου μαζευω μερικους απο δω και σου στελνω να κανεις τις δοκιμες σου

Aν μπορεις να βρεις, δοκιμασε την. Αν θες, σου μαζευω μερικους απο δω και σου στελνω να κανεις τις δοκιμες σου
Σε ευχαριστω Βικτωρα, ειναι σαν να μου εστειλες... ;) Απλα χρησιμοποιω μονο καινουργιους και οι Gordon ειναι του πανακριβου οποτε τους ξεχναμε... Θα μαζεψω κανεναν απο το σκοπευτηριο...

Kαποια στιγμη ειχα βρει ακαψουλωτους Τ1 Gordon στο Siarm. Αγορασα μια 200αρα, ηταν ομως διαλογης και μερικοι εφυγαν χωρις να γεμιστουν. Η τιμη τους εντελως ξεφτιλα, και ακομα βριζω τον εαυτο μου που δεν πηρα 2-3χιλιαδες μαζεμενους

Το πρωι ειχε 7 βαθμους κ φουλ υγρασια οποτε ηταν αρκετα κυνηγετικες οι συνθηκες για να δοκιμασω λιγο το Patternmaster Mid Range στο 725 με 6αρακια στα 40 μετρα... Το MID range στο 725 με αυλο 18,7 εχει συσφιξη 0,55 δηλαδη σχεδον μισο τσοκ...
Το κλεισιμο των δυο φυσιγγιων ειναι με 8αρι αστεροειδες και η αισθηση της ταχυτητας τους πολυ καλη οπως και η αποδοση τους θεωρω γι αυτη την αποσταση...

mb32- cx2000- 1,77- 34- z2m21- 57,5 n6

tecna2/15- cx2000- 1,9- 36-z2m21- 57,5 n6

Last edited:
Η πυκνοτητα ειναι τετοια που οπως φαινεται δεν υπαρχει περιπτωση ενα θηραμα μεγαθους φασσας ας πουμε να βρεθει στην ωφελιμη κατανομη της τουφεκιας κ να μην κεραυνοβοληθει....

Η πυκνοτητα ειναι τετοια που οπως φαινεται δεν υπαρχει περιπτωση ενα θηραμα μεγαθους φασσας ας πουμε να βρεθει στην ωφελιμη κατανομη της τουφεκιας κ να μην κεραυνοβοληθει....
Για 3* ... στα 40μ ειναι εξαιρετικη Αρη, εχει ανετα 5+ μετρα ακομη , μη πω και 10! αν δεν εγγραφες συσφιξη, θα ελεγε οτι ειναι 2* (και καλο μαλιστα :-) )

Αναλογα με την αποσταση των βολων που πραγματοποιουμε ειναι αρκετα βοηθητικο να κυνηγαμε με ενα νουμερο σκαγιων κοντα στο ψιλοτερο δυνατο αυτων που μας καλυπτει... Ο αριθμος των σκαγιων ειναι μεγαλυτερος κ σε συνδυασμο με ενα καλο φυσιγγι κ ενα καλο τσοκ παιρνουμε πυκνοτητα κατανομης παραπανω απο ικανοποιητικη...
Καποιος σιγουρα θα μπορουσε να πει οτι στα 40 μετρα θελουμε 5αρια ας πουμε, ωστοσο η παραπανω εικονα που ειναι στα μετρημενα 40 μετρα με κορδελα δειχνει οτι ο αριθμος των σκαγιων που θα δεχθει ενα μεγαλο θηραμα ακομα και αν δεχθουμε οτι η κινητικη ενεργεια αυτων θα ειναι μειωμενη, ειναι τετοιος που δεν θα αφηνε περιθωρια διαφυγης...
Σε ομαλες καιρικες συνθηκες παντα...

Πολυ καλες τουφεκιες και στην πραγματικοτητα δεν ανταποκρινονται σε 3* αλλα σε αποδοση σφιχτοτερου τσοκ.Στο γεμισμα με την τεκνα ο 20αρης συγκεντρωτηρας ταιριαζει καλα?Δεν σου πεφτει λιγο χαμηλος??Παντως και με cx2000 καψυλι πρεπει να ειναι λιγο σκληρη.

Στο γεμισμα με την τεκνα ο 20αρης συγκεντρωτηρας ταιριαζει καλα?Δεν σου πεφτει λιγο χαμηλος??Παντως και με cx2000 καψυλι πρεπει να ειναι λιγο σκληρη.
Eκανα μια μικρη διορθωση Δημητρη, ειχα κανει λαθακι... Με Z2m21 ειναι και οι δυο τουφεκιες της Tecna ο οποιος σε αυτο το βαρος της πυριτιδας και με 36 γρ ταιριαζει γαντι...
Χρησιμοποιω και 20αρη συγκεντρωτηρα κ συγκεκριμενα τον Drago20 αλλα οταν ανεβαζω την πυριτιδα περισσοετρο με το ιδιο βαρος σκαγιων μιας κ οι τελευταιες παρτιδες για δουλεψουν θελουν λιγο "στριμωγμα"...
Μεχρι περυσι μου αρεσε το 686 στην Tecna αλλα με τις αλλαγες στην προοδευτικοτητα της νομιζω οτι πια της ταιριαζει καλυτερα το Cx2000 για γομωσεις κατω των 38 γραμμαριων...

Eκανα μια μικρη διορθωση Δημητρη, ειχα κανει λαθακι... Με Z2m21 ειναι και οι δυο τουφεκιες της Tecna ο οποιος σε αυτο το βαρος της πυριτιδας και με 36 γρ ταιριαζει γαντι...
Χρησιμοποιω και 20αρη συγκεντρωτηρα κ συγκεκριμενα τον Drago20 αλλα οταν ανεβαζω την πυριτιδα περισσοετρο με το ιδιο βαρος σκαγιων μιας κ οι τελευταιες παρτιδες για δουλεψουν θελουν λιγο "στριμωγμα"...
Μεχρι περυσι μου αρεσε το 686 στην Tecna αλλα με τις αλλαγες στην προοδευτικοτητα της νομιζω οτι πια της ταιριαζει καλυτερα το Cx2000 για γομωσεις κατω των 38 γραμμαριων...
Βαλε 688 αρι βαλε 688 βαλε 688.......οχι 2000. και μην κοιτας και πολυ τον πινακα

Μάγκες ως άσχετος να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Από όσο κατάλαβα πολλοί έχετε σε μεγάλη υπόληψη και χρησιμοποιείτε την πυρίτιδα ΑΟ. Περί τίνος πρόκειται και γιατί δεν τη συναντάμε σε φυσίγγια του εμπορίου; (Αν έκανα μ@λ@κία ερώτηση μη βαράτε παρακαλώ .smashfrak. .sarcastic. )

Ποιος είπε ότι είναι καλή; :-)
Εγώ έχω τις χειρότερες αναμνήσεις από ένα φυσίγγι 42γρ που την είχα ρίξει. Ποιο αργά και απο replay και δεν σκότωναν τίποτα.
Τα magnum είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Status
Not open for further replies.
Back