Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
AXAXAXA ... καλα βρε παιδια απο Κυπριακο φυσιγγι τι περιμενετε να ειναι φορτωμενο? ριχνει και συνεχεια χιονι εκει και παει -10 πολυ συχνα .freezing cold.

βρε παιδια καποτε ηταν ενα μελλος εδω που μου ειχε γραψει οτι κατι σουπερ ντουπερ φυσιγγια του τα γεμιζε με SP2 ..παντως καιρου και υδρόβιου ... ΑΛΛΑ για 38γρ 4αρια , τωρα βεβαια το ιδιογομωση γραφει οτι ειναι μονο για 52γρμ++ και για πολύ χοντρά νούμερα σκαγιών ΒΒ +

Δεν θυμαμαι σιγουρα την μαρκα αλλα αυτο που ειχα ριξει εγω ηταν εισαγομενο.
Και δεν ειδα εγω την πυριτιδα αλλα βασιζομαι στον λογο του φιλου μου.
βρε παιδια καποτε ηταν ενα μελλος εδω που μου ειχε γραψει οτι κατι σουπερ ντουπερ φυσιγγια του τα γεμιζε με SP2 ..παντως καιρου και υδρόβιου ... ΑΛΛΑ για 38γρ 4αρια , τωρα βεβαια το ιδιογομωση γραφει οτι ειναι μονο για 52γρμ++ και για πολύ χοντρά νούμερα σκαγιών ΒΒ +
Τα πολυ καλα αποτελεσματα που δωσαν μερικες γεμισιες με "κοντρα δοση"Τολη εδωσαν πεδιο και για μεγαλυτερο ευρος δοκιμων.Γινανε δηλαδη προσπαθειες και με ακομα πιο προοδευτικες πυριτιδες οπως αυτες που ειναι για ραβδωτα.Η χρηση ομως αυτων των φυσιγγιων ειναι σε στενο κυκλο "δοκιμαστων"και το "δειγμα"ειναι μικρο για να βγουν ασφαλη συμπερασματα.Εαν ομως αυτους του αρεσει με γεια τους με χαρα τους!!

Αυτες ειναι ειδικες πυριτιδες και απαιτουν κ ιδιαιτερες γνωσεις για να γεμιστουν αποτελεσματικα... Με τις καταλληλες γνωσεις κ την καταλληλη εμπειρια δεν αμφιβαλω οτι μπορει να δουλεψει αψογα στα 38 γρ, αλλα δεν ειναι πυριτιδα για ολους... Κ την M92S την προοριζουν για 40 γρ+ αλλα εχω δει κ τι κανει στα 34... .eat. Δεν παει να πει κατι αυτο...
Γενικα οταν ξεκινας ειναι ασφαλεστερο να κινεισαι στα φυσιολογικα πλαισια καθε πυριτιδας, οσο μαθαινεις και κατανοεις προχωρας οσο σε πιο βαθια νερα....

Όποιος θέλει φυσίγγι εμπορίου με Α0 μπορεί να βρει στην Dispan το φυσίγγι baby magnum της victory.
Παλια ειχα παρει της victory ta stringer. με3 διαφ. νουμερα.Φευγοντας απο το βουνο τα αφησα εκει και τα εκριψα μην τα βρε.kkk.ι κανενας και τον παρω στο λαιμο μου..kkk.

Aπο αμερικανικη ιστιοσελιδα. Λογω ελλειψης πυριτιδας μονο 15 κιλα την βδομαδα μπορεις να παραγγειλεις. Ρε προβληματα που εχει ο κοσμος

**Notice**

Due to the current shortage of smokeless powder and extremely high demand, Ballistic Products Inc is limiting the amount of powder one household or business can buy to 32lbs per week. You may buy up to 32lbs of smokeless powder in any combination and a combined order with primers up to 70 pounds. The DOT imposed hazmat fee of $28.50 per box and regular shipping charges apply.

Ground Hazmat shipping surcharge of $28.50 will apply to all orders containing powder or primers. Combine powder and primers for a better value. Maximum shipment weights of 32 lbs powder; 50 lbs powder and primers combined. All hazmat shipments require an adult signature at time of delivery. We cannot ship primers or powders to New Jersey and Massachusetts.

Παλια ειχα παρει της victory ta stringer. με3 διαφ. νουμερα.Φευγοντας απο το βουνο τα αφησα εκει και τα εκριψα μην τα βρε.kkk.ι κανενας και τον παρω στο λαιμο μου..kkk.
Καλα να παθεις που πηγες για φασσα με φυσιγγια εμποριου.............ντροπη σου

Sp2 υπερπροοδευτικη πυριτηδα που μοιαζει στις αμερικανικες και εχουν σχεδον το ιδιο ευρος γεμισματος και για τα ιδια πραγματα.........γεμιζει τελεια 9βολα αλλα και σε χοντα σκαγια απο 34 μεχρι 60+++++++αλλα θελει αλλα κολπα.οποιος ασχοληθει μαζι της πρεπει να ξεχαση τελειως ολλους τους γνωστους κανονες τις ιδιογομοσης αλλα αν τη βρει θα νομοιζει που ολες οι αλλες ειναι ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ

Sp2 υπερπροοδευτικη πυριτηδα που μοιαζει στις αμερικανικες και εχουν σχεδον το ιδιο ευρος γεμισματος και για τα ιδια πραγματα.........γεμιζει τελεια 9βολα αλλα και σε χοντα σκαγια απο 34 μεχρι 60+++++++αλλα θελει αλλα κολπα.οποιος ασχοληθει μαζι της πρεπει να ξεχαση τελειως ολλους τους γνωστους κανονες τις ιδιογομοσης αλλα αν τη βρει θα νομοιζει που ολες οι αλλες ειναι ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ

Γρηγορη πως και δεν ασχολεισαι με αυτην?

Το εχεις ριξει?
Το έχω ρίξει σε νούμερο 1 και καλά που ανέβαινε ο Ντιμαρ την ευθυγράμμιση τυχαία και μου έπιασε την καστανιά που αρμένιζε ζωντανή στο ποτάμι. :-)
Είχε γίνει σουρωτήρι από ασσεους και αν δεν έσπαγε η φτερούγα ακόμα θα πέταγε:-)

Το έχω ρίξει σε νούμερο 1 και καλά που ανέβαινε ο Ντιμαρ την ευθυγράμμιση τυχαία και μου έπιασε την καστανιά που αρμένιζε ζωντανή στο ποτάμι. :)
Είχε γίνει σουρωτήρι από ασσεους και αν δεν έσπαγε η φτερούγα ακόμα θα πέταγε:)
Ναι την θυμαμαι την φαση!!!Ανεβαινα με την βαρκα το ποταμι και το ματι μου πηρε απο μακρια την καμπυλη μιας κουκιδας που επεφτε απο τον ουρανο.Εφτασα γρηγορα κοντα και την μαζεψα αφου πρωτα μου εκανε μερικα χαζα..βουτουσε-τσαλαβουτουσε..κατω απο το αγριπνο βλεμα δυο κορμιων!!!Το ενα μαλλιστα(κορμι) μου φανηκε γνωστο.Εχει πλακα λεω....και ναι ηταν ο Γιωργος με τον Αρη στην πρωτη του συμετοχη.hunter.1.shoot.!!!

Ετημασα μια 5αδα απο τα παρακατω set up για να δωκ. με την νεα κην.σεζ. [1] 686/ 1,80 jk6/drago20/36gr no5. [2] 686/ 1,65 sipe/ gt24/ 35gr no5 [3] 686/ 1.80 mb32/ 35gr/z2m18/.hair. no5.Exω τοσα set up αλλα η τρελλα της ιδγ.δεν λεει να σταμ..hair.
Αυτο με την sipe ειναι για πολλα χρονια το αγαπημενο μου!!
Ειπα και εγω να δωκ . αυτο το νο5 να δω τι κανει.Λιγο ψιλο μου φενεται..sarcastic..vah.
Θα εκπλαγεις ευχαριστα οταν δεις τι μπορει να κανει.Αρκει να ειναι καλο 5αρι και οχι τιποτα αναμεικτο..

Το ν.3 θα σε ικανοποιησει με κανονικο καιρο, το εχω ριξει πολυ... Ηπιο αλλα πολυ αποτελεσματικο...
Θα εκπλαγεις ευχαριστα οταν δεις τι μπορει να κανει.Αρκει να ειναι καλο 5αρι και οχι τιποτα αναμεικτο..
Συμφωνω, αν κ δεν το πολυδουλευω σαν νουμερο, οσες φορες το εμπιστευτηκα με ευχαριστησε...

Περα απο την πλακα τωρα,Ειχα παρει απο Κενταυρο περσι αρκετα κιλα σε νο3,5, 7,5 με 5% αντ. τελικα παρολο που ημουν επφ. τα σκαγια ειναι πολλη καλα ;)

Status
Not open for further replies.
Back