Όποιος θέλει φυσίγγι εμπορίου με Α0 μπορεί να βρει στην Dispan το φυσίγγι baby magnum της victory.
Το εχεις ριξει?
Όποιος θέλει φυσίγγι εμπορίου με Α0 μπορεί να βρει στην Dispan το φυσίγγι baby magnum της victory.
Κατενθουσιαστηκε... .buy buy.Το εχεις ριξει?
Τα πολυ καλα αποτελεσματα που δωσαν μερικες γεμισιες με "κοντρα δοση"Τολη εδωσαν πεδιο και για μεγαλυτερο ευρος δοκιμων.Γινανε δηλαδη προσπαθειες και με ακομα πιο προοδευτικες πυριτιδες οπως αυτες που ειναι για ραβδωτα.Η χρηση ομως αυτων των φυσιγγιων ειναι σε στενο κυκλο "δοκιμαστων"και το "δειγμα"ειναι μικρο για να βγουν ασφαλη συμπερασματα.Εαν ομως αυτους του αρεσει με γεια τους με χαρα τους!!βρε παιδια καποτε ηταν ενα μελλος εδω που μου ειχε γραψει οτι κατι σουπερ ντουπερ φυσιγγια του τα γεμιζε με SP2 ..παντως καιρου και υδρόβιου ... ΑΛΛΑ για 38γρ 4αρια , τωρα βεβαια το ιδιογομωση γραφει οτι ειναι μονο για 52γρμ++ και για πολύ χοντρά νούμερα σκαγιών ΒΒ +
Kαταλαβα. Τα φουνταρισε σιγουρα στην ευθυγραμμιση.Κατενθουσιαστηκε... .buy buy.![]()
Αυτες ειναι ειδικες πυριτιδες και απαιτουν κ ιδιαιτερες γνωσεις για να γεμιστουν αποτελεσματικα... Με τις καταλληλες γνωσεις κ την καταλληλη εμπειρια δεν αμφιβαλω οτι μπορει να δουλεψει αψογα στα 38 γρ, αλλα δεν ειναι πυριτιδα για ολους... Κ την M92S την προοριζουν για 40 γρ+ αλλα εχω δει κ τι κανει στα 34... .eat. Δεν παει να πει κατι αυτο...βρε παιδια καποτε ηταν ενα μελλος εδω που μου ειχε γραψει οτι κατι σουπερ ντουπερ φυσιγγια του τα γεμιζε με SP2 ..παντως καιρου και υδρόβιου ... ΑΛΛΑ για 38γρ 4αρια , τωρα βεβαια το ιδιογομωση γραφει οτι ειναι μονο για 52γρμ++ και για πολύ χοντρά νούμερα σκαγιών ΒΒ +
Παλια ειχα παρει της victory ta stringer. με3 διαφ. νουμερα.Φευγοντας απο το βουνο τα αφησα εκει και τα εκριψα μην τα βρε.kkk.ι κανενας και τον παρω στο λαιμο μου..kkk.Όποιος θέλει φυσίγγι εμπορίου με Α0 μπορεί να βρει στην Dispan το φυσίγγι baby magnum της victory.
Καλα να παθεις που πηγες για φασσα με φυσιγγια εμποριου.............ντροπη σουΠαλια ειχα παρει της victory ta stringer. με3 διαφ. νουμερα.Φευγοντας απο το βουνο τα αφησα εκει και τα εκριψα μην τα βρε.kkk.ι κανενας και τον παρω στο λαιμο μου..kkk.
Sp2 υπερπροοδευτικη πυριτηδα που μοιαζει στις αμερικανικες και εχουν σχεδον το ιδιο ευρος γεμισματος και για τα ιδια πραγματα.........γεμιζει τελεια 9βολα αλλα και σε χοντα σκαγια απο 34 μεχρι 60+++++++αλλα θελει αλλα κολπα.οποιος ασχοληθει μαζι της πρεπει να ξεχαση τελειως ολλους τους γνωστους κανονες τις ιδιογομοσης αλλα αν τη βρει θα νομοιζει που ολες οι αλλες ειναι ΣΤΡΑΓΑΛΙΑβρε παιδια καποτε ηταν ενα μελλος εδω που μου ειχε γραψει οτι κατι σουπερ ντουπερ φυσιγγια του τα γεμιζε με SP2 ..παντως καιρου και υδρόβιου ... ΑΛΛΑ για 38γρ 4αρια , τωρα βεβαια το ιδιογομωση γραφει οτι ειναι μονο για 52γρμ++ και για πολύ χοντρά νούμερα σκαγιών ΒΒ +
Sp2 υπερπροοδευτικη πυριτηδα που μοιαζει στις αμερικανικες και εχουν σχεδον το ιδιο ευρος γεμισματος και για τα ιδια πραγματα.........γεμιζει τελεια 9βολα αλλα και σε χοντα σκαγια απο 34 μεχρι 60+++++++αλλα θελει αλλα κολπα.οποιος ασχοληθει μαζι της πρεπει να ξεχαση τελειως ολλους τους γνωστους κανονες τις ιδιογομοσης αλλα αν τη βρει θα νομοιζει που ολες οι αλλες ειναι ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ
Το έχω ρίξει σε νούμερο 1 και καλά που ανέβαινε ο Ντιμαρ την ευθυγράμμιση τυχαία και μου έπιασε την καστανιά που αρμένιζε ζωντανή στο ποτάμι.Το εχεις ριξει?
Ναι την θυμαμαι την φαση!!!Ανεβαινα με την βαρκα το ποταμι και το ματι μου πηρε απο μακρια την καμπυλη μιας κουκιδας που επεφτε απο τον ουρανο.Εφτασα γρηγορα κοντα και την μαζεψα αφου πρωτα μου εκανε μερικα χαζα..βουτουσε-τσαλαβουτουσε..κατω απο το αγριπνο βλεμα δυο κορμιων!!!Το ενα μαλλιστα(κορμι) μου φανηκε γνωστο.Εχει πλακα λεω....και ναι ηταν ο Γιωργος με τον Αρη στην πρωτη του συμετοχηΤο έχω ρίξει σε νούμερο 1 και καλά που ανέβαινε ο Ντιμαρ την ευθυγράμμιση τυχαία και μου έπιασε την καστανιά που αρμένιζε ζωντανή στο ποτάμι.
Είχε γίνει σουρωτήρι από ασσεους και αν δεν έσπαγε η φτερούγα ακόμα θα πέταγε![]()
Αυτο με την sipe ειναι για πολλα χρονια το αγαπημενο μου!!Ετημασα μια 5αδα απο τα παρακατω set up για να δωκ. με την νεα κην.σεζ. [1] 686/ 1,80 jk6/drago20/36gr no5. [2] 686/ 1,65 sipe/ gt24/ 35gr no5 [3] 686/ 1.80 mb32/ 35gr/z2m18/no5.Exω τοσα set up αλλα η τρελλα της ιδγ.δεν λεει να σταμ.
![]()
Θα εκπλαγεις ευχαριστα οταν δεις τι μπορει να κανει.Αρκει να ειναι καλο 5αρι και οχι τιποτα αναμεικτο..Ειπα και εγω να δωκ . αυτο το νο5 να δω τι κανει.Λιγο ψιλο μου φενεται..vah.
Συμφωνω, αν κ δεν το πολυδουλευω σαν νουμερο, οσες φορες το εμπιστευτηκα με ευχαριστησε...Θα εκπλαγεις ευχαριστα οταν δεις τι μπορει να κανει.Αρκει να ειναι καλο 5αρι και οχι τιποτα αναμεικτο..