Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα μας πουν καλύτερα οι ειδικοί, εγώ την έχω βρει σε φυσίγγια από 40 και πάνω.

Βαλε 688 αρι βαλε 688 βαλε 688.......οχι 2000. και μην κοιτας και πολυ τον πινακα
Με το ιδιο βαρος πυριτιδας και γομωσης(1,90χ36)???
Εγω παντως την γεμιζα με 686 1,90χ35 και ηταν πολυ καλη τουφεκια.Στον ταχογραφο μου εδεινε 418μ/δ και η αισθηση του λακτισματος περιορισμενη.Ευχαριστη τουφεκια και αποτελεσματικη.Με 688 δεν δοκιμασα ποτε αλλα με cx2000 που ειχα δοκιμασει παλια δεν ειχα μεινει ικανοποιημενος.

Μονο να βλεπατε τη κανει στα44+2αλεβρο.σε νο 3,//0,// και ΒΒ.sex hard.
Λογικα θα ειναι για δυσκολες συνθηκες. απο Ταχυτητα κ ανακρουση τι λεει η ριξια? Αν την ηθελες για πιο παπιοκατασταση ... θα δουλευε στα 34 που γραφει ο Παυλος (κοντρα) ή παει και σε 36-38?

Ποιος είπε ότι είναι καλή; :)
Εγώ έχω τις χειρότερες αναμνήσεις από ένα φυσίγγι 42γρ που την είχα ρίξει. Ποιο αργά και απο replay και δεν σκότωναν τίποτα.
Τα magnum είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Εμενα παντως με τα λιγα φυσιγγια που δοκιμασα με εντυπωσιασε.Ενα κουτι ετοιμα εμποριου 40η42γρμ δεν θυμαμαι ακριβως που μου εδωσε ενας πολυ καλος φιλος και δοκιμασα εκαναν "παπαδες".Καποια στιγμη δοκιμασα και γεμισα και γω λιγα φυσιγγια με ΑΟ και 684 καψυλι στα 40γρμ.Μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν συνεχισα γιατι δεν εβρισκα καλυκες ετοιμους καψουλωμενους με 684.Εχει μεινει ομως στο πισω μερος του μυαλου μου και σιγουρα καποια στιγμη θα την δοκιμασω και παλι.
Δηλαδη Γιωργο η ΑΟ εφαρμοζεται μονο για φυσιγγια μαγκνουμ;
Η ΑΟ Χρηστο ειναι μονοβασικη υπερπροοδευτικη πυριτιδα και προοριζετε για μαγκνουμ και σεμι μαγκνουμ γομωσει.Δηλ για 40 γρμ και πανω.Τα τελευταια χρονια σε αυτα τα βαρη εχουν κερδισει εδαφος η τεκνα και η Μ92ς και για αυτο δεν την εχεις και τοσο ακουστα.Παλιοτερα μαζι με την Jk3 ηταν οι πιο φημισμενες πυριτιδες στα "βαρια" φυσιγγια.

Μονο να βλεπατε τη κανει στα44+2αλεβρο.σε νο 3,//0,// και ΒΒ.sex hard.
Φανταζομαι.. φανταζομαι...
Την φανταζομαι ομως και με επιχαλκωμενα 4αρια χωρις αλευρα(μου την δινει η σκονη στα ματια οταν γυριζεις κοντρα στον αερα).sarcastic.

Λογικα θα ειναι για δυσκολες συνθηκες. απο Ταχυτητα κ ανακρουση τι λεει η ριξια? Αν την ηθελες για πιο παπιοκατασταση ... θα δουλευε στα 34 που γραφει ο Παυλος (κοντρα) ή παει και σε 36-38?
Ειναι πυριτιδα που κρατα τις πιεσεις και δινει υψηλες ταχυτητες.Εκεινα που εχα φτιαξει εγω και απο ανακρουση ηταν ΟΚ.Τωρα η κοντρα δοση ειναι και στην τεχνικη του ιδιογωμοτη.Πιθανος να μπορει να φτιαξει διαφορα... .Στα 40γρμ που ειχα δοκιμασει εγω ηταν μια χαρα.

...
Η ΑΟ Χρηστο ειναι μονοβασικη υπερπροοδευτικη πυριτιδα και προοριζετε για μαγκνουμ και σεμι μαγκνουμ γομωσει.Δηλ για 40 γρμ και πανω.Τα τελευταια χρονια σε αυτα τα βαρη εχουν κερδισει εδαφος η τεκνα και η Μ92ς και για αυτο δεν την εχεις και τοσο ακουστα.Παλιοτερα μαζι με την Jk3 ηταν οι πιο φημισμενες πυριτιδες στα "βαρια" φυσιγγια.

Τώρα υπάρχει σε φυσίγγια εμπορίου;

Ποιος είπε ότι είναι καλή; :)
Εγώ έχω τις χειρότερες αναμνήσεις από ένα φυσίγγι 42γρ που την είχα ρίξει. Ποιο αργά και απο replay και δεν σκότωναν τίποτα.
Τα magnum είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Alter για να κρατησουν τις πιεσεις χαμηλα οι κατασκευαστες (700 bar) τα φυσιγγια ειναι φυσιολογικο να ειναι αργα.αντε να αποδοση αυτο σε μια κακοκαιρια στο βαλτο αυτοι ομως δεν εχουν υποψη τους εμας αλλα το γενικο συνολο των κυνηγων

Παιδια ειναι η ποιο αχρηστη πυριτηδα που υπαρχει βγαζει πολα bar,μεγαλες ταχυτητες,διατρησεις,συγκετροσεις απιστευτες,και με ελαχιστες μεταβολες σε σχεση με τις αλλες,αχρηστη τελειως σας λεω μην τη αγοραζετε παιδια αφηστε να τη καβατσαρουμε ολη εγω μαζι με το sky fall..............

Τολι οπως το εγραψες με κεφαλαια ΤΑΧΥΤΗΤΑ και ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ.εγω τη εχω δουλεψει απο φουλ κοντρα με προσαναμα στα 36 μεχρι τα 50 και τωρα 52/54 σε 3μιση για τον τον sbe του sky fall.

Φανταζομαι.. φανταζομαι...
Την φανταζομαι ομως και με επιχαλκωμενα 4αρια χωρις αλευρα(μου την δινει η σκονη στα ματια οταν γυριζεις κοντρα στον αερα).sarcastic.
Το αλευρι σπαει τουλαχιστον 10-15 μετρα μετα το στομιο τις κανης οποτε δεν εχεις προβλημα.

Παιδια ειναι η ποιο αχρηστη πυριτηδα που υπαρχει βγαζει πολα bar,μεγαλες ταχυτητες,διατρησεις,συγκετροσεις απιστευτες,και με ελαχιστες μεταβολες σε σχεση με τις αλλες,αχρηστη τελειως σας λεω μην τη αγοραζετε παιδια αφηστε να τη καβατσαρουμε ολη εγω μαζι με το sky fall..............

Σε πιστευουμε Γρηγορη, δεν χρειαζεται να επιμενεις. Εγω εχω ψηθει τοσο πολυ που οταν ο κολλητος μου μου εβγαζε καμμια 10 σεταπ για δοκιμες κρατουσα μονο αυτα με την ΑΟ και σφυριζα αδιαφορα σε ολα τα υπολοιπα με δικαιολογιες του τυπου αστο αυτο σημερα, δεν κανει τοσο κρυο, δεν μου αρεσει το χρωμα του καλυκα, δεν ειναι αναδρομος ο Ερμης σημερα κλπ.

Xρηστο η μαμα εταιρεια Nobelsport δεν γεμιζει φυσιγγια με Α0. Oλα τα βαρεια της γεμιζονται πλεον με ΤΕCNA.
Αν καποιος γεμιζε τουλαχιστον στην Ελλαδα να εισαι σιγουρος θα ειχε μαθευτει.

Xωρις να παιρνω ορκο, η μαμα Nobelsport δεν γεμιζει με πυριτιδες της Vectan. Πχ με την Α1 νομιζω δεν γεμιζει κανενα

Xωρις να παιρνω ορκο, η μαμα Nobelsport δεν γεμιζει με πυριτιδες της Vectan. Πχ με την Α1 νομιζω δεν γεμιζει κανενα

Mε Vectan γεμιζει ελαχιστα, οπως το VELOX πχ και καποια με μαλλινη ταπα και αρκετα μονοβολα. Στα φυσιγγια της Nobelsport τη μεριδα του λεοντος εχουν η TECNA και η S4 και κατι λιγα με C7, GM3.

Ακουσα παντως απο καπου, χωρις να ειμαι σιγουρος, οτι συνεχιζει ξεχωριστα πλεον η Vectan. Δεν μπορω να το επιβεβαιωσω ομως

Status
Not open for further replies.
Back