Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
η πυρητηδα ειναι ροτβαι νομηζω , πρεπει να ειναι απο καπιο μαγαζι γεμηζμενα απο τον ιδιον στο χερι , πραγμα που συνηθηζωνταν εκεινη την εποχη που δεν υπηρχαν ακομα ετοιμα , και τα παραγκελναν οι καλοι πλουσιοι πελατες

1.64-1.66 ειναι τα σκαγια
Τα φυσιγγια ειναι 20ετιας γεμισμενα ή με σοκολ ή με κουροπαντοβα! Ισως κ κατι αλλο, απλα τα περισσοτερα που υπαρχουν ειναι με αυτες τις πυριτιδες.

Ενα σεταπ για φασες στα 32 γρ με sipe που τοις πατσαβουριαζει και μετα τα 50 ανετα και με 3* ειναι το εξης 1,55 lb6 ελληνικος 16 χιλ φελο εγω βαζω 4 των 4 χιλ χαραγμα 5 χιλ σε 4 σημεια 32 γρ ν6 και 1,2 βρωμη με οτι καψουλι γουσταρετε εγω βαζω cx2000 στα 57,5
Κάτω από τον lb6 βάζεις κάτι για έμφραξη ή σκέτος?

Εγώ να δεις !!! ... Για να τα έχω ακόμη, από 1 κουτί που πήρα πριν 10-12 χρόνια, φαντάσου !!! .sarcastic.
Το έχω ξαναπεί,Με αυτά σε ν9 και το Baikal έκανα περπατητο τσίχλας που δεν θα το ξεχάσω ποτέ..απίστευτη ρέντα..Μπορεί να ήταν κ η μέρα μου..μακρινή τουφεκιά πάντως δεν έτυχε να ρίξω..
Αν είχες καμιά κουτα θα στα επερνα...sarcastic.
Τα εφτιαχνε ενας γερακος, μερακλης τοτε κ οταν εφυγε απ τη ζωη πηγε ο γνωστος μου κ τα σηκωσε ολα!!
Τα πούλαγε η για δικά του?
Έχω πιάσει φυσίγγια κ φυσίγγια στα χέρια μου αλλά κάλυκα fiem με μέταλλο μεγαλύτερο από 16mm δεν έχω ξαναδεί..

Έχω πιάσει φυσίγγια κ φυσίγγια στα χέρια μου αλλά κάλυκα fiem με μέταλλο μεγαλύτερο από 16mm δεν έχω ξαναδεί..
Δεν ειμαι σιγουρος αν τα πουλαγε ανεκαθεν, σιγουρα ομως προς το τελος τα πουλαγε! Αυτα ειναι αγορασμενα για 900δρχ!!
Τασο δεν φανταζεσαι τι υπαρχει εκει μεσα!! Μιλαμε για θησαυρο.sarcastic.
Απο αμερικανικα, εγγλεζικα, ρωσικα μεχρι στοκας!!

Τασο δεν φανταζεσαι τι υπαρχει εκει μεσα!! Μιλαμε για θυσαυρο.sarcastic.
Απο αμερικανικα, εγγλεζικα, ρωσικα μεχρι στοκας!!
Αλλος Απο δω...pray to God.
με το μαλακό νυχτιάτικο.. γιατί αυτά τα κωλοφυσιγγια μου έχουν καταστρέψει την ζωη...sarcastic.

Αυτά εννοείς Λάμπη; :) .sarcastic.
IMG-20181022-215235.jpg

Αυτά πάντως είναι 10ετίας, και έχουν 1,45 gr, με 686 ... Και βύσμα GT 24 ... ;)
Μ'αυτή ακριβώς την δοσολογία αλλά με καψύλι cx2000 έριχνα πρό 10ετίας το RC sipe .Πολύ καλό σε ήπια μέρα με υγρασία .
Το νέο NSI sipe έχει πιό ψηλό μέταλλο κ ενισχυμένη δοσολογία .Αυτά πούχεις Στέλιο ρίχτα σε ζεστή μέρα με υγρασία ...
Αυτό κ το nsi GM3 32 γρ είναι δύο φυσίγγια για εντελώς αντίθετες καιρικές συνθήκες .Εξαιρετικά κ τα δύο .

Last edited:
Το έχω ξαναπεί,Με αυτά σε ν9 και το Baikal έκανα περπατητο τσίχλας που δεν θα το ξεχάσω ποτέ..απίστευτη ρέντα..Μπορεί να ήταν κ η μέρα μου..μακρινή τουφεκιά πάντως δεν έτυχε να ρίξω..
Αν είχες καμιά κουτα θα στα επερνα...sarcastic.

To καψουλι το προσεξες;

Status
Not open for further replies.
Back