Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σορρυ που το βάζω εδώ αλλά να μην ανοίγω νέο thread.
Έπεσε στο μάτι μου αυτό..... Ίσχυει??????
Γιά να καταλάβω είμαστε παράνομοι??

https://www.google.gr/amp/s/www.alt...ia-katochi-dio-michanon-anagomosis-fisingion/

Κατι αλλο παιζει δεν ειχαι και καμια τεραστια ππσοτητα
Παλιά ιστορία, δες την ημερομηνία ... το είχαμε συζητήσει εκτενώς κι εδώ τότε ...
Τίποτα "άλλο" δεν έπαιζε ... μόνο η ρουφιανιά, και οι παπαριές της αστυνομίας που ήθελε να δείξει ότι παράγει έργο ... και η μαλακία των "δημοσιογράφων" της συμφοράς ...
Τίποτα δεν του κάνανε του ανθρώπου ... Μόνο την ταλαιπωρία που τράβηξε, και τα έξοδα για δικηγόρους κλπ. Είναι και μέλος του φόρουμ, και συνεχίζει και ιδιογομώνει, και κυνηγάει κανονικά !!!

Παλιά ιστορία, δες την ημερομηνία ... το είχαμε συζητήσει εκτενώς κι εδώ τότε ...
Τίποτα "άλλο" δεν έπαιζε ... μόνο η ρουφιανιά, και οι παπαριές της αστυνομίας που ήθελε να δείξει ότι παράγει έργο ... και η μαλακία των "δημοσιογράφων" της συμφοράς ...
Τίποτα δεν του κάνανε του ανθρώπου ... Μόνο την ταλαιπωρία που τράβηξε, και τα έξοδα για δικηγόρους κλπ. Είναι και μέλος του φόρουμ, και συνεχίζει και ιδιογομώνει, και κυνηγάει κανονικά !!!
.sarcastic. όπως τα λες Στέλιο αναφέρουν και αριθμούς τρομάρα τους.yelling.πάλι καλά που δεν μέτρησαν και τα σκάγια ένα ενα.

Αγαπητοί ιδιογομωτές φασσάδες κι'όχι μόνο
NSI 12/68.40 688 TECNA 1.90X 36.5 N.5 LB6 34χιλ . με diana 12 χιλ . 4 πέταλα 5χιλ . 57.50
Το τελικό κλείσιμο σε συνάρτηση με το πάχος του κάλυκα ΠΑΝΤΑ .
Έχουμε ένα φυσιγγάκι που ΔΕΝ έχει να ζηλέψει τίποτα από όποιο εμπορικό .

Σήμερα έσφαξα ένα extra Κεραυνός Βολιώτικο φυσίγγι και βρήκα τα παρακάτω :
Πυρίτιδα PSB-2
Fiocchi T3 616 1,90 x 35 Gualandi BRG 19 ή 20mm Νο 6. Επειδή με ενδιαφέρει για φάσα θα ήθελα απόψεις για το συγκεκριμένο setup.
Σίγουρα θα κάνω και δοκιμή πριν την χρήση. Αλλά με ενδιαφέρει να το στήσω και εγώ σε δικούς μου κάλυκες με cx2000.

Σήμερα έσφαξα ένα extra Κεραυνός Βολιώτικο φυσίγγι και βρήκα τα παρακάτω :
Πυρίτιδα PSB-2
Fiocchi T3 616 1,90 x 35 Gualandi BRG 19 ή 20mm Νο 6. Επειδή με ενδιαφέρει για φάσα θα ήθελα απόψεις για το συγκεκριμένο setup.
Σίγουρα θα κάνω και δοκιμή πριν την χρήση. Αλλά με ενδιαφέρει να το στήσω και εγώ σε δικούς μου κάλυκες με cx2000.
Μια χαρά, νορμάλ σετ-απ μου φαίνεται. Και αρκετά "γρήγορο" μάλλον ... Αν είναι αληθινά τα στοιχεία που δίνει η ΜΑΧΑΜ: G1000 - 1,85 x 36 gr --> 400 m/s ... αυτό πρέπει να βγάζει 410+
http://www.maxamcomponents.com/en/outdoorsbrand/componentes/products/powders

Αν το θες για φασα καντο 34 + 2 αλευρι βρωμης με ολα τα αλλα ιδια και θα με θημηθης οταν θα ντουφεκας .......
Ααα....με Νο 5 μεχρι τα 40 μετρα απο εκη και πανω Νο 4 δανγκωτο........
Δαγκωτό, αυτό όμως με το αλεύρι δεν το έχω ξανακάνει. Σκέτο χωρίς αλεύρι θα δουλέψει?

ανθρωποι που υπηρετουν τον νομο ειναι απαραδεκτο να μην ξερουν τι επητρεπετε και τι απαγορευετε , και να ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ νομημο πολυτη γιατι δεν ξερουν τους νομους ,

Μήπως δεν την έψαξες όσο θα έπρεπε γιατί σε απογοήτευσε αμέσως.?
Στην MB λόγω που την γνώριζες πολύ καλά ήταν εύκολη η χρήση της κάθε φορά..
Αυτό που λες το έχω διαβασει κ απο άλλους..και μου κάνει εντυπωση πως γίνεται με τις ισπανικές σε φυσίγγια εμπορίου να ειναι ευχαριστημένοι σχεδόν όλοι οι κυνηγοί..και ένας ιδιογομωτης να μην ειναι..που πιθανών θα μπορούσε να φτιάξει κ ακόμα καλύτερο φυσίγγιο...

Status
Not open for further replies.
Back