Σίγουρα θα το δοκιμάσω Γιάννη.Παροτι έχω ένα κοντεινερ συγκεντρωτηρες Giovanni δεν έχω.Θυμησε μου να σου πάρω μερικούς για δοκιμή.Δοκιμασε και μια αλλη με aquila...
CX 2000
T2
1.60-65x30
Giovani 24
68.5-57.8
6*
Βαθος στο ρελι 1.60mm.
#9.
Σίγουρα θα το δοκιμάσω Γιάννη.Παροτι έχω ένα κοντεινερ συγκεντρωτηρες Giovanni δεν έχω.Θυμησε μου να σου πάρω μερικούς για δοκιμή.Δοκιμασε και μια αλλη με aquila...
CX 2000
T2
1.60-65x30
Giovani 24
68.5-57.8
6*
Βαθος στο ρελι 1.60mm.
#9.
παρα πολυ καλο set up αυτο ,με παγωνια ανεβα στο 1,65.Σήμερα οι εστω 3 μόνο τουφεκιες-καρπωσεις έδειξαν ότι το κάτωθι δούλεψε καλά και είχε και μαλακή ανάκρουση.
Κάλυκας Nobel Sport καψυλι 686 Aquila 1.60x32 No8 Συγκεντρωτηρας GT21 αστέρι στα 57.8.
Τουφεκιές πολύ μακρινές με ωραία σκοτωματα.
Σε ευχαριστωπαρα πολυ καλο set up αυτο ,με παγωνια ανεβα στο 1,65.
Bικτωρα στο χερι την γεμιζεις ή σε μηχανη?Ομορφα πραγματα εχω δει με την F2x28 γεμισμενη στα 30γρ. Κριμα που ειναι στα τελειωματα, ειναι αξιοπρεπεστατο φυσιγγι και μου χει δωσει μερικες μακρινες (σχεδον) επιτυχιες
Σε παρακαλω αν εχεις χρονο συμβουλεψε με πως να λυσω το θεμα του στατικου ηλεκρτρισμου στις διβασικες γεμιζωντας στο χερι. Και ενα αλλο μελος ειχε την καλοσυνη να μου στειλει συμβουλες σχετικα αλλα ηταν για γεμισμα με μηχανη.Σε ευχαριστω εκ των προτερωνΕνα ενα ζυγισμενα στο χερι, και κλεισιμο σε Mec με 3ο σταδιο
Ομολογω ομως πως σε πινακα δεν το χω ριξει
Set up που έχω που δουλεύω τα δύο τελευταία ΣΚ και πάνε πολύ καλά!
- cal cheddite 68.5 cx2000 Aquila 156 X 31 N9 giovani 20 + χαρτακι cal 20 6* στα 56,5 πέντε στάδια ΆΡΙΣΤΟ
- Το παραπάνω με βύσμα καρδάρα 21 ΑΡΙΣΤΟ
- cal cheddite 68.5 cx2000 Granoular 151 X 30,5 N9 cheddite aquila 22 6* στα 56,5 πέντε στάδια ΆΡΙΣΤΟ ειδικά το πρωί.
- cal cheddite 68.5 cx2000 G3000 156 X 31 N9 gualandi 22 6* στα 56,5 πέντε στάδια Αρκετά καλό θέλει μεγαλύτερη προσκόπευση
Εγώ και ο γιος μου, με όπλα beretta 303 και beneli crio και τα δυο με ονομαστικό αυλό 18,3 και τσοκ ****
Αυτή που δε μπορώ να βρω με τίποτα είναι η PSB1 έχω δοκιμάσει πολλά setup βύσματα κτλ αλλά δεν... αν τυχόν πέσει κάποιο πουλί θα είναι τραυματισμένο
και θα τον κυνηγάμε.
Σε παρακαλω αν εχεις χρονο συμβουλεψε με πως να λυσω το θεμα του στατικου ηλεκρτρισμου στις διβασικες γεμιζωντας στο χερι. Και ενα αλλο μελος ειχε την καλοσυνη να μου στειλει συμβουλες σχετικα αλλα ηταν για γεμισμα με μηχανη.Σε ευχαριστω εκ των προτερων
Επιτρέψτε μου να πω μια γνώμη ... αν και δεν έχω δουλέψει ποτέ διβασικές. Όσο για την ΜΒ32 που γέμιζα κάποτε, ούτε εγώ θυμάμαι να είχα ιδιαίτερο πρόβλημα...Σταυρο, διβασικες δεν γεμιζω, και οι τροποποιημενες εχουν μικροτερο προβλημα. Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι πως σε ριγμενους καλυκες το προβλημα τεινει να εξαφανιζεται. Πρεπει να βρεις τροπο να γειωνεις τους καλυκες ωστε να φευγει ο στατικος ηλεκτρισμος. Καπου ειχα δει πατεντα βασης με φυλλο χαλκου κατω που γειωνε στο τραπεζι αλλα δε ξερω τι δουλεια θα κανει
Σε ευχαριστω πολυ Στελιο για τον χρονο σου.Επιτρέψτε μου να πω μια γνώμη ... αν και δεν έχω δουλέψει ποτέ διβασικές. Όσο για την ΜΒ32 που γέμιζα κάποτε, ούτε εγώ θυμάμαι να είχα ιδιαίτερο πρόβλημα...
Κατ'αρχήν, πιστεύω ότι η γείωση της βάσης του κάλυκα δεν θα κάμει μεγάλα πράματα, αφού το πλαστικό είναι κακός αγωγός του ηλεκτρισμού, οπότε τα (στατικά) ηλεκτρικά φορτία που τυχόν βρίσκονται κατά μήκος του σωλήνα, δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα κάτω ώστε να γίνει αποφόρτιση στη γείωση.
Αν όντως υπάρχει έντονο πρόβλημα, και αφού μιλάμε για γέμισμα στο χέρι, μια λύση που σκέφτομαι είναι να χρησιμοποιείς μεταλλικό χωνάκι (αλουμινένιο, χάλκινο, ανοξείδωτο κλπ) που να έχει μακρύ σωληνάκι (ή να του προσθέσεις, επίσης μεταλλικό) ώστε η μπαρούτη να πέφτει κατευθείαν χαμηλά στον πάτο του κάλυκα, χωρίς να αναπηδά και να κολλά στα τοιχώματα.
Και επίσης η επιλογή βυσμάτων με όσο το δυνατόν φαρδύτερη φούστα (ή να την "ανοίγεις" με κάποιο τρόπο πριν την εισαγωγή στον κάλυκα), ώστε να μπαίνει σφιχτά-εφαρμοστά, και να παρασέρνει τα φυλλίδια μπαρούτης που τυχόν έχουν κολλήσει στο τοίχωμα του κάλυκα.
Σε ευχαριστω Βικτωρα.Παντως Σταυρο δεν επηρρεαζουν βλητικα τα λιγα διαφυγοντα φυλλιδια την αποδοση του φυσιγγιου
Θελω να δωσω Γιαννη για αυτο και ψαχνομαιΣταυρο,παρε ενα απλο χωνακι και κολλησε του ενα κομματι σωλήνακι ορειχαλκινο.
Υπολογισε να μένει γυρω στα 8-10 mm,πανω απο τον πατο του καλυκα.
Αυτο που λεει πιο πανω ο Στελιος.
Δωσε ευκαιρια στις διβασικες!![]()
Και εγω αυτης της αποψης ειμαι αλλα ειναι και η προκληση της ενασχολησης.Γνωμη μου ειναι να δουλευεις την πυριτιδα που σε κανει να θες να ασχοληθεις. Διβασικες δε μου κατσαν καλα ποτε, αλλα δεν γουσταρα και γω να τις ψαξω. Δε νομιζω πως ειναι κακες, τουναντιον, απλα δεν την ψειρισα τη Σιπε οσο επρεπε