Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια φορά έκανα ένα σεταπ με διβασικη την S4n και βαρεσα 3 τσίχλες δεν τους άφησε πούπουλο πάνω τους και αυτές συνεχίσανε ακάθεκτες.δεν υπονοώ ότι φταίει η μπαρούτι αλλά εγώ απλά παιδευτηκα και με το γέμισμα τους και δεν ξαναπροσπάθησα.δεν τις μειώνω καθόλου απλά θέλω την ευκολία των μονοβασικων

Θα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε την γνώμη σας για ένα σετ απ' το οποίο φοβάμαι λίγο μην ανεβάσεις πιέσεις πολύ παραπάνω με Steel 24 αντί Θώδη 24 !!! Το σετ απ' έχει ως εξής...1,90 Tecna με 36,5 γρ. σκάγια και αιρετικό μπαφερ 1,5 γρ. με Steel 24 σε Τ3 Nobel sport 70

Θα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε την γνώμη σας για ένα σετ απ' το οποίο φοβάμαι λίγο μην ανεβάσεις πιέσεις πολύ παραπάνω με Steel 24 αντί Θώδη 24 !!! Το σετ απ' έχει ως εξής...1,90 Tecna με 36,5 γρ. σκάγια και αιρετικό μπαφερ 1,5 γρ. με Steel 24 σε Τ3 Nobel sport 70
Τον steel ΑΠΑΤΗΤΟΝ!!!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ!!!

Τον steel ΑΠΑΤΗΤΟΝ!!!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ!!!
Έχει σούστα και για αυτό το επέλεξαν. Επίσης σου δίνει μια πολύ ωραία ουρά στην τουφέκια σου και σου δίνει και κάποια επιπλεοε μέτρα βελινηκες. Αυτά έμαθα ως τώρα και ήθελα να σας ρωτήσω εσάς που έχετε μια α εμπειρία !!!

Ο steel κανει αυτα που λες.
Το αμορτισερ του ειναι μικρο,γι'αυτο πρεπει να ειναι απατητο οταν κλειστει το φυσιγγι.
Ανεβαζει πιεσεις πολυ ευκολα,αν δεν προσεχτει!!
Αν το επιχειρήσεις,γεμισε σε διαφανο καλυκα κι εχε ενα κυαθιο,για να το συγκρινεις μ'αυτο που θα ειναι στο γεμισμενο φυσιγγι.
Καλο ειναι να τον χαραζεις δημιουργωντας πεταλα.

Οτι και να στησεις φροντησε να σου αφησει 13.5 ++ χιλ ελευθ χωρο......και κλησε κοντα στα 58.00...
Με πεντασταδιακο αυτο ειναι πολλη ευκολακι....
Μονο ετσι κληνεις το φυσιγγη σε φυσιολογηκα χιλιοστα και αποφευγης την σημπιεση του συγκεντρωτηρα.....
Αν πας με 11.00 χιλ ελευθ χωρο στα 58.00 θα εχεις τουλαχηστον 2.00 χιλ σημπιεση οποιουδηποτε συγκεντρωτηρα και αν βαλεις μεσα.....

εγω εχω προς δοκημη 10 φυσιγγια ρελιαστα με S4 , καλυκας κομενος στα 65,5 σενταιτ καψουλι cx 2000 συγκερωτηρα GT 27 1,4 χ30 κλεισημω με χαρτακι στα 60 χιλιοστα , αναμενω τα πουλια για να το δοκημασω , ακουω γνωμες το εχει δοκημασει κανεις
ΜΑπα το σεταπ αυτο χαλια κατανομη

Σήμερα οι εστω 3 μόνο τουφεκιες-καρπωσεις έδειξαν ότι το κάτωθι δούλεψε καλά και είχε και μαλακή ανάκρουση.
Κάλυκας Nobel Sport καψυλι 686 Aquila 1.60x32 No8 Συγκεντρωτηρας GT21 αστέρι στα 57.8.
Τουφεκιές πολύ μακρινές με ωραία σκοτωματα.

Σήμερα οι εστω 3 μόνο τουφεκιες-καρπωσεις έδειξαν ότι το κάτωθι δούλεψε καλά και είχε και μαλακή ανάκρουση.
Κάλυκας Nobel Sport καψυλι 686 Aquila 1.60x32 No8 Συγκεντρωτηρας GT21 αστέρι στα 57.8.
Τουφεκιές πολύ μακρινές με ωραία σκοτωματα.
Δοκιμασε και μια αλλη με aquila...
CX 2000
T2
1.60-65x30
Giovani 24
68.5-57.8
6*
Βαθος στο ρελι 1.60mm.
#9.

Status
Not open for further replies.
Back