Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα στροφεια αφηνουν ραγαδες στο ρελι γιατι πιεζωντε να πανε παρακατω απο οτι πρεπει......
Αν μολλης ακουμπησει το ρελι εσωτερικα το σταματισεις δεν κανει ραγαδες.....
Δοκημαστε σε εναν αδειο καλυκα να κατεβασετε ρελι με οποιδηποτε στροφειο ολον τον καλυκα και θα το δειτε αυτο......

Τα στροφεια αφηνουν ραγαδες στο ρελι γιατι πιεζωντε να πανε παρακατω απο οτι πρεπει......
Αν μολλης ακουμπησει το ρελι εσωτερικα το σταματισεις δεν κανει ραγαδες.....
Δοκημαστε σε εναν αδειο καλυκα να κατεβασετε ρελι με οποιδηποτε στροφειο ολον τον καλυκα και θα το δειτε αυτο......
Σωστος το χω κανει και με αδειους ετσι απο περιεργεια..κανει αυλακι κανονικο γι αυτο θελει πολυ καλη ογκομετρια στο ρελιαστο

Μου αρέσουν πολύ, και να σου πω την αλήθεια θα τους ψαξω
Ψαξτους λογικα καποιος θα τους εχει..δεν θυμαμαι τωρα τελευταια καπου τους πηρε το ματι μου
Σαν ξύλινοι φαίνονται! :eek::D
Πολύ ωραίοι!
Οντως ειναι το χρωμα που τους κανει ψευτικους αλλα ειναι θαυματουργοι..ασε την μυρωδια που εχουν μετα την τουφεκια σκετη μαστουρα ειναι

θελω την βοηθεια σας για κατι που δεν ξερω . Λυπον εχω βρει μερηκους καλυκες χαρτηνους , και πλαστηκους με κονηκο πυθμενιο , μου ειπαν οτι το κονηκο ανεβαζει πιεσεις , και θελει ποιο αδυνατα καψουλια , εγω ομως δεν θελω να αλαξω το σεταπ , και θελω να το αφησω το ιδιο , οπως και στους αλλους καλυκες με επιπεδο πυθμενα , τι γνωμη εχετε γιαυτο , θα εχω την ιδια επητυχια με το σεταπ που ειχα με το επιπεδο πυθμενα , και στους καλυκες με τον κονηκο πυθμενα , η οχι

Status
Not open for further replies.
Back