Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δε συμφέρει από εξωτερικό και από siarm είναι χαμηλές οι τιμές και μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία βάζει και τη ΦΠΑ.. συν τα μεταφορικά.. στα δυο γνωστά ελληνικά σάιτ πιστεύω έχει αρκετές επιλογές και νορμαλ τιμές..
Για Κυπρο ομως παλι δεν με συμφαιρει απο τα ελληνικα σαιτ γιατι και εκει ειναι τσιμπιμενα τα μεταφορικα συν οτι στο ενα σιτε δεν πηρα απαντηση ποτε για τιμες αγορας μιας και στα περισσοτερα προιοντα δεν αναγραφεται η τιμη αλλα ουτε και για εξοδα αποστολης.

Για Κυπρο ομως παλι δεν με συμφαιρει απο τα ελληνικα σαιτ γιατι και εκει ειναι τσιμπιμενα τα μεταφορικα συν οτι στο ενα σιτε δεν πηρα απαντηση ποτε για τιμες αγορας μιας και στα περισσοτερα προιοντα δεν αναγραφεται η τιμη αλλα ουτε και για εξοδα αποστολης.
και εγω οσες φορες του εγραψα δεν πηρα απαντηση καμια για της τιμες

Ε τοτε γιατι να ασχολουμαι μαζι του?
Μπορεις ομως να μου πεις και για το αλλο σιτε που λετε? Μπορει να μην το γνωριζω αυτο

Ε τοτε γιατι να ασχολουμαι μαζι του?
Μπορεις ομως να μου πεις και για το αλλο σιτε που λετε? Μπορει να μην το γνωριζω αυτο
Fandom και κένταυρος, κενταυρος και fandom είναι τα δυο μεγαλύτερα.. και μετά ο Λάσκαρης στη νέα Ιωνία ..

Last edited:
Όσες φορές έκανα παραγγελία από Siarm ήταν πάντα εξυπηρετικοί (Simon) , ποτέ δεν μου έστειλαν κάτι διαφορετικό από αυτό που ζητούσα , πάντα με ενημέρωναν με email και πάντα μου έβαζαν δωράκια διάφορα δείγματα (100άδες) για να δοκιμάσω.
Παλαιότερα που δεν υπήρχε περιορισμός μέσω Paypal στα καψύλλια πραγματικά άξιζε , και τα έξοδα αποστολής μην φανταστείτε κάνα υπερβολικό ποσό , κάνα 20€ . Ποσό που δεν το υπολογίζεις όταν βρίσκεις ποικιλία , ποιότητα και προπάντων αυτό που ψάχνεις .

Last edited:
καλες τιμες , ειδα και την ΜΒ32 , συγκερωτηρες και καλυκες δεν βλεπω να εχει , οποτε πηγενουμε στα αλλα που εχει απο ολα
Νομίζω δεν έχει mb Νίκο.. κάλυκες έχει όμως και σε καλές τιμές.. κάνε ένα τηλέφωνο καλυτερα ξαι ρωτά τι σε ενδιαφέρει γιατί το σάιτ μπορεί να μη το έχει ενημερώσει

Νομίζω δεν έχει mb Νίκο.. κάλυκες έχει όμως και σε καλές τιμές.. κάνε ένα τηλέφωνο καλυτερα ξαι ρωτά τι σε ενδιαφέρει γιατί το σάιτ μπορεί να μη το έχει ενημερώσει
δεν χρειαζουμε αμεσα , αλλα βλεπω οτι δεν εχει στο σαιτ του

Ευχαριστω παιδια. Στο siarm λεει οτι για ελλαδα κατω απο 5 κιλα τα μεταφορικα ειναι 16.50 ευρω. Εμενα οτι και να βαλω στο καλαθι μου μεχρι μια ποσοτητα μου βγαινει 31 ευρω και μετα προσθετοντας ακομα κατι πεταγεται στα 43 ευρω. Για κυπρο μιλω. Ισως επειδη περνανε απο ελλαδα και μετα απο εκει για κυπρο? Με τοσα μεταφορικα δεν με συμφαιρει. Καλυτερα να τα παιρνω απο εδω

απο την στιγμη που εχει καπιος εμπορας σαιτ , πρεπει να εχει ολα τα προιοντα του με της τιμες τους μεσα , για καλο δηκο τους , και οχι τρεχα γυρευε τηλεφωνα και ερωτησης , και ξανα τηλεφωνο εαν δεν τον βρισκης τον ιδιον , για μια απλη ερωτηση , εγω σε αυτη την περηπτωση επηλεγω , αλλο εμπορα που εχει ολα τα προιοντα με της τιμες τους στο σαιτ του

Σκεφτομαι να κανω μια δοκιμη να γεμισω κανα φυσεκακι.... Λεω να ξεκινησω με δραπανο παγκου, μαλινη ταπα και ρελι.ζυγαρια ακριβειας και παχυμετρο εχω.
Ενας συναδελφος (που πηγε να ξεκινησει ιδιογομωση αλλα τα παρατησε) θα μου δωσει καλυκες 12/70 με καψουλι 616 και εχει πυριτιδα prima 200 γραμμαρια περιπου. Τι στροφειο προτεινετε για το ρελιασμα και αν εχει κανεις καμια συνταγη... Επισης τι μαλινες(σε υψος) να παρω και αν χρειαζομαι καλυκοκοφτη;Θελω να φτιαξω ενα φυσεκι για τα τρυγονια και ενα για τη φασα 32 και 34 γραμμαρια αντιστοιχα.
Συγνωμη για το πρηξιμο βραδιατικα....

γιατι δεν αρχηζεις με πυρητηδα που μπωρεις να την βρισκης ευκολα , τωρα την prima 200 γραμμαρρια την ερηξες την βρικες σωστη , μετα για να την ξαναβρης στο εμποριο δυσκολο πολυ

Status
Not open for further replies.
Back