το αγαπημένο μου setup χρονιά τώρα και δεν το αλλάζω είναι με την Granular στα 28 γραμμάρια με αρκετά γκάζια από το κανονικό, άλλα αυτό που ευχαριστιέσαι περισσότερο είναι τα καπνίσματα που κάνει και οι αποστάσεις.
1,50x28 σε αστέρι, αν δεν την ζορίσεις κάνει τρομερό φυσίγγι. Στο ρέλι το ανέβασα στα 30 με μισόταπα, μαλακό και με ωραίες τουφεκες σε μεσαίες αποστάσεις.αρχές Οκτωβρίου 1,45 μετά περνάμε στο 1,50 όσο χαλάει ο καιρός σε υψόμετρο 1,55 σε συνδυασμό με γερακοτσιχλες
Το είπαμε αδέλφια...βάλε και καψούλι cx2000 .αυτό δεν το είπαμε., αν δεν την ζορίσεις κάνει τρομερό φυσίγγι. .
Ξεκίνα Στράτο...όπως στα είπαν τα παιδιά παραπάνω είναι...Σκεφτομαι να κανω μια δοκιμη να γεμισω κανα φυσεκακι.... Λεω να ξεκινησω με δραπανο παγκου, μαλινη ταπα και ρελι.ζυγαρια ακριβειας και παχυμετρο εχω.
Ενας συναδελφος (που πηγε να ξεκινησει ιδιογομωση αλλα τα παρατησε) θα μου δωσει καλυκες 12/70 με καψουλι 616 και εχει πυριτιδα prima 200 γραμμαρια περιπου. Τι στροφειο προτεινετε για το ρελιασμα και αν εχει κανεις καμια συνταγη... Επισης τι μαλινες(σε υψος) να παρω και αν χρειαζομαι καλυκοκοφτη;Θελω να φτιαξω ενα φυσεκι για τα τρυγονια και ενα για τη φασα 32 και 34 γραμμαρια αντιστοιχα.
Συγνωμη για το πρηξιμο βραδιατικα....
Φίλιππα το καινούριο του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ εννοείς...Παρε το στροφειο του παπαιωαννου το cnc στα 30 ευρω ...αλλα θα ζητησεις το βαθυ για παραδοκιακο ρελι.
Βγάζει 2.5mm πλάτος x 1.8mm βάθος ΣπύροΦίλιππα το καινούριο του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ εννοείς...
Αν το έχεις δουλέψει και σου είναι εύκολο, μπορείς να βάλεις μια φώτο το ρελι που κάνει να δω λίγο το προφίλ του...
μακαρη , αυτο το εχω πει και εγω , και με εκραξαν καπιοι , εγω ομως το πιστευω , οτι οσο ποιο πολλοι γηνουμε τοσο καλυτερες τιμες θα υπαρχουν και ποικιλια , αλλα και περησοτερα μαγαζια θα πουλανε ειδη ιδιογωμοσης , το χειροτερο ειναι οτι τα περησοτερα μαγαζια κατηγορουν την ιδιογωμοση , οτι ειναι πολυ επικυνδηνη , και τα υλικα πανακρυβα και μπλα μπλα μπλα , ακομα και οτι απαγορευετε εχω ακουσει απο ορηζμενους , γιατι ετσυ απλα δεν τους συμφερη γιαυτο τα λενε ολα αυτα , και για κανενα αλλο λογο ,εκτος και εαν ειναι παντελος ασχετοι , πραγμα που δεν το νομηζωΆντε να γίνουμε πολλοί, να πιέσουμε για μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές στα εργαλεία-υλικά ιδιογομωσης...
Σε ευχαριστώ Γιώργο...Βγάζει 2.5mm πλάτος x 1.8mm βάθος Σπύρο
2.20-1.60 το αστέρι..Σε ευχαριστώ Γιώργο...
thinkΜόνο 1,8mm βάθος βγάζει αυτό που προορίζεται για ρελιαστο...
Και αυτό που προορίζεται για αστέρι δλδ. Πόσο βγάζει;
Δεν λειτουργεί σαν 4ο θα βοηθήσει όμως να ρελιασει καλύτερα το στροφειο.. και εγώ το πατάω με σβηστό πριν το ρελιασμα...Να κάνω μια ερώτηση; Αν κλείνουμε σε τρία στάδια μπορουμε να πατήσουμε με το στροφείο χωρις αυτό να γυρνάει ωστε να δημιουργήσουμε πάτημα από τέταρτο στάδιο; Θα βοηθήσει να ρελιασουμε σε περισσοτερα χιλιοστά;