Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ασε μας να γραψουμε και καμια μ....α να γελασουμε και λιγο ρε φιλε , ολο επιστημονικες θεωριες δεν παει άλλο , θελω να φτιαξω ένα φυσιγγι με θερμοανιχνευση στα πουλια , ξερει καποιος κατι ??

1.95MB36/ 688/z2m15/37gr no4+1grbaf 57,7xil.ετημ.μερικα για δωκ. Εχει ρηξη καποιος αυτο το set up?

τωρα τι απαντηση θελεις ? είναι σχεδόν η συνταγή του Winter του εμπορικου
Ε για φυσιολογικες καταστασεις καλο θα ειναι, ειναι κ μερες που περνανε κατω απο τα 60 μετρα... :)
Καπου ειχα δει αποτελεσματα απο κανονακι της συνταγης 616-1,95-38-z2m15-58 κ ειχε δωσει αρχικες 420-430 και 850 bar πιεσεις, βεβαια ολα αυτα παιζουν αναμεσσα στις παρτιδες, εχουν περασει κ καποια χρονια απο τοτε...

ΜΙΑΣ και πιασαμε τα μετρα, μπορει καποιος να μας πει κατα την γνωμητου το ωφελημο βελινεκες τον σκαγιων. 4/.3./.0./ 3-0./ΒΒ./6-0.?.my man.

ΜΙΑΣ και πιασαμε τα μετρα, μπορει καποιος να μας πει κατα την γνωμητου το ωφελημο βελινεκες τον σκαγιων. 4/.3./.0./ 3-0./ΒΒ./6-0.?.my man.
Σε τρώει ο .ass.σου να δεχτείς ειρωνείες και εξυπνάδες μου φαίνεται. Τι τις θες τώρα τέτοιες ερωτήσεις; You can't teach an old dog new tricks. :cool:
Η τσίχλα σκοτώνεται μέχρι τα 35 μέτρα με φουλ τσοκ και 7άρια 36γρ. Τα υπόλοιπα όλα είναι συμπτώσεις ... .sarcastic.

Αρχισαμε,αρχισαμε παλι,εγω παντως δεν σου ξαναγεμιζω γιατι δεν τα ριχνεις ολα τα καλα,κοτουλα.

Σε τρώει ο .ass.σου να δεχτείς ειρωνείες και εξυπνάδες μου φαίνεται. Τι τις θες τώρα τέτοιες ερωτήσεις; You can't teach an old dog new tricks. :cool:
Η τσίχλα σκοτώνεται μέχρι τα 35 μέτρα με φουλ τσοκ και 7άρια 36γρ. Τα υπόλοιπα όλα είναι συμπτώσεις ... .sarcastic.
Καταλαβαινω .sarcastic..sarcastic.Δεν εισαι λιγο υπερβ.7 στην τσιχλα?

Last edited by a moderator:
Πολυ Καλημέρα σας. Θα θελα τα φώτα σας σχετικά με την κατασκευή ενός ελαφριου μονοβολου καθαρα για σκοπευτικη χρήση στα 25μ. Επειδή θα θελα να γνωριστω με το οπλο (590Α1) σκοπεύω να καταναλωσω πολλά φυσίγγια, γεγονος που καθιστά την αγορά ετοιμων μονοπωλίων απαγορευτική, τόσο λογο κόστους ολο και λογο βαρους. Θα θελα κατι ελαφρυ (28γραμ) το καλούπι 7/8oz της Lee ετσι ωστε να μην κλωτσαει πολυ μιας και θα είναι απλώς και μονο για σκοποβολή. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια πλήρη συνταγη? Σας ευχαριστώ πολύ.

χτες παρελαβα τα ιλικα απο Κενταυρο, τα σκαγια 5% σε νο 3./5./.4 και αρκετους σηγκ. srark,rex,aquilla26, kai DRAGO 17KAI20. Eπ, ευκεριας γεμισα και ενα κουτακι, ΣΙΠΕ 1,50./ cx2000./spark./32gr vo7,5 .Για κανα τριγ. το Σεπτ. και για τα σαρσελια,αργοτερα.VENETATO. ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ..ass.

Status
Not open for further replies.
Back