Ελα να σου δοσω κανα κιλακι ακομα πριν τη γεμισω για τσιχλες1.95MB36/ 688/z2m15/37gr no4+1grbaf 57,7xil.ετημ.μερικα για δωκ. Εχει ρηξη καποιος αυτο το set up?
Ελα να σου δοσω κανα κιλακι ακομα πριν τη γεμισω για τσιχλες1.95MB36/ 688/z2m15/37gr no4+1grbaf 57,7xil.ετημ.μερικα για δωκ. Εχει ρηξη καποιος αυτο το set up?
ΓΕΜΙΖΩ κανα πιραματικο ετση για ληγη ψυχοθερ..smashfrak.τωρα τι απαντηση θελεις ? είναι σχεδόν η συνταγή του Winter του εμπορικου
Στρωμα,κεντρικη η με διαχωρηστηραπαντα ένα χερι βοήθειας είναι παντα ευπροσδεκτο φιλε , κανει τα πραγματα να τρεχουν πιο γρηγορα
Σωστος.....μηπως ετσι περνει και λιγο παραπανω λεω μηπως...όλα τα κανω , μου αρεσει όμως
να διαχωριζω γενικα πολλα πραγματα
Ε......τορα εχετε αρχσει να γιναιστε σοκηνγκ.όλα τα κανω , μου αρεσει όμως
να διαχωριζω γενικα πολλα πραγματα
1.95MB36/ 688/z2m15/37gr no4+1grbaf 57,7xil.ετημ.μερικα για δωκ. Εχει ρηξη καποιος αυτο το set up?
Ε για φυσιολογικες καταστασεις καλο θα ειναι, ειναι κ μερες που περνανε κατω απο τα 60 μετρα...τωρα τι απαντηση θελεις ? είναι σχεδόν η συνταγή του Winter του εμπορικου
στα 36γρ.ειναι πολυ καλη χορισ μπαφερ αλλα λιγω ποιο ψηλά σε σκαγια και μπαρουτι εχεισ ενα υπέροχο semi magnum1.95MB36/ 688/z2m15/37gr no4+1grbaf 57,7xil.ετημ.μερικα για δωκ. Εχει ρηξη καποιος αυτο το set up?
Σε τρώει ο .ass.σου να δεχτείς ειρωνείες και εξυπνάδες μου φαίνεται. Τι τις θες τώρα τέτοιες ερωτήσεις; You can't teach an old dog new tricks.ΜΙΑΣ και πιασαμε τα μετρα, μπορει καποιος να μας πει κατα την γνωμητου το ωφελημο βελινεκες τον σκαγιων. 4/.3./.0./ 3-0./ΒΒ./6-0.?![]()
Αρχισαμε,αρχισαμε παλι,εγω παντως δεν σου ξαναγεμιζω γιατι δεν τα ριχνεις ολα τα καλα,κοτουλα.ΜΙΑΣ και πιασαμε τα μετρα, μπορει καποιος να μας πει κατα την γνωμητου το ωφελημο βελινεκες τον σκαγιων. 4/.3./.0./ 3-0./ΒΒ./6-0.?![]()
ΚαταλαβαινωΣε τρώει ο .ass.σου να δεχτείς ειρωνείες και εξυπνάδες μου φαίνεται. Τι τις θες τώρα τέτοιες ερωτήσεις; You can't teach an old dog new tricks.
Η τσίχλα σκοτώνεται μέχρι τα 35 μέτρα με φουλ τσοκ και 7άρια 36γρ. Τα υπόλοιπα όλα είναι συμπτώσεις ...![]()