Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΣΙΠΕ 1,50./ cx2000./spark./32gr vo7,5 .Για κανα τριγ. το Σεπτ
Μμμμ! 32γρ. Νο 7,5... κατα τη γνώμη μου, η καλύτερη ''ισορροπία'' πυκνότητας-διάτρησης, για τα ψηλωμένα μπασιματιάρικα κάτω στ' Αλευκι και όχι μόνο...;)
Ενα τέτοιο θέλω και 'γω αλλά με την F2X32 της B&P...
Δυστυχώς είναι σπάνιο το Νο 7,5 σε 32άρι εμπορικό...:(

Πολυ Καλημέρα σας. Θα θελα τα φώτα σας σχετικά με την κατασκευή ενός ελαφριου μονοβολου καθαρα για σκοπευτικη χρήση στα 25μ. Επειδή θα θελα να γνωριστω με το οπλο (590Α1) σκοπεύω να καταναλωσω πολλά φυσίγγια, γεγονος που καθιστά την αγορά ετοιμων μονοπωλίων απαγορευτική, τόσο λογο κόστους ολο και λογο βαρους. Θα θελα κατι ελαφρυ (28γραμ) το καλούπι 7/8oz της Lee ετσι ωστε να μην κλωτσαει πολυ μιας και θα είναι απλώς και μονο για σκοποβολή. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια πλήρη συνταγη? Σας ευχαριστώ πολύ.
φιλε συνταγες ολοκληρωμένες καλο είναι να μην γραφουμε ειδικα για μονοβολα , θα σου προτεινα να αγορασεις οποιαδήποτε κυνηγητικη πυριτιδα του φορτιου των 32 γρ πχ Granular , την δοση πειραματισου και βρες τη μονος σου , ξεκινα από 1,45 , δεν χρειαζεσαι κατι το εξαιρετικα δυνατο , θελεις ένα οικονομικο και από ανακρουση ευγενικο φυσιγγι

χτες παρελαβα τα ιλικα απο Κενταυρο, τα σκαγια 5% σε νο 3./5./.4 και αρκετους σηγκ. srark,rex,aquilla26, kai DRAGO 17KAI20. Eπ, ευκεριας γεμισα και ενα κουτακι, ΣΙΠΕ 1,50./ cx2000./spark./32gr vo7,5 .Για κανα τριγ. το Σεπτ. και για τα σαρσελια,αργοτερα.VENETATO. ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ..ass.
Εγω φταω που σου εμαθα τους rex spark και δεν σε αφησα τοσα χρονια να γεμιζεις με καβαθα και θωδη.φιλος αφου ξερεις πως δεν παω για τρυγονια ποτε και 7.5 δεν βαζω στα σαρσελια.....ακου 7.5

Εγω φταω που σου εμαθα τους rex spark και δεν σε αφησα τοσα χρονια να γεμιζεις με καβαθα και θωδη.φιλος αφου ξερεις πως δεν παω για τρυγονια ποτε και 7.5 δεν βαζω στα σαρσελια.....ακου 7.5
Μαλον δεν θυμασε τι επαθαν οι Φλιαροπαπ. με το 7.5. Αλλα επρεπε να επεφταν πανοσου, και οχι δυπλα σου..vah..shoot..big smile.

Μαλον δεν θυμασε τι επαθαν οι Φλιαροπαπ. με το 7.5. Αλλα επρεπε να επεφταν πανοσου, και οχι δυπλα σου..vah..shoot..big smile.
Κατα τυχη φιλος εχε χαρη που μπερδευτηκα με δυχτια κ.τ.λ. Αλλιως......και αυτο εγινε προπερσι γιατι απο περσι τους κουνοουσες μαντηλι

φιλε συνταγες ολοκληρωμένες καλο είναι να μην γραφουμε ειδικα για μονοβολα , θα σου προτεινα να αγορασεις οποιαδήποτε κυνηγητικη πυριτιδα του φορτιου των 32 γρ πχ Granular , την δοση πειραματισου και βρες τη μονος σου , ξεκινα από 1,45 , δεν χρειαζεσαι κατι το εξαιρετικα δυνατο , θελεις ένα οικονομικο και από ανακρουση ευγενικο φυσιγγι

Σε υπέρευχαριστώ φιλε μου, οντως δεν ψάχνω κατι δυνατό, ενα μονοβολο λουνα-παρκ θέλω. :p Έχεις κάποια συγκεκριμένη πυρίτιδα να μου προτείνεις;

αν εισαι φιλε από Αθηνα η από καπου κοντα στην Αθηνα πηγαινε στον Κενταυρο να σου εξηγησει από κοντα , σου προτεινα πιο πανω την πυριτιδα GRANULAR

Αλλο ενα set up για νορμαλ σηνθ.ηδ.για φασσα στα μπασιματα. Λιγο αργο αλλα αποτελ.( tekna λοτ του 2011) .1.85- 616. -gt24- 42gr 3v.κλ στα 64χιλ cal 76 magnum.

μου θυμισες το πιο αργο φυσιγγι που εχω μετρησει ποτε , ένα του εμποριου με Τεκνα στα 42 γρ με 335 μ/δ αρχικη ταχυτητα στο 1 μ

μου θυμισες το πιο αργο φυσιγγι που εχω μετρησει ποτε , ένα του εμποριου με Τεκνα στα 42 γρ με 335 μ/δ αρχικη ταχυτητα στο 1 μ
Πες του δημητρη γιατι εμενα δεν με ακουει οταν του λεω που η tekna ειναι μονο για.....τσιχλες

Πες του δημητρη γιατι εμενα δεν με ακουει οταν του λεω που η tekna ειναι μονο για.....τσιχλες
όχι φιλε , δεν κατηγορησα την συνταγή ,απλα την διαβασα και θυμηθηκα που ειχα μετρησει παλια ένα περιπου ιδιο εμπορικο φυσιγι ιταλικο πανακριβο και δεν πιστευα στην ταχυτητα που εβγαζε , από εκει και περα η τεκνα ειανι αγαπημενη , την δουλευω στα 35 γρ μονιμα

όχι φιλε , δεν κατηγορησα την συνταγή ,απλα την διαβασα και θυμηθηκα που ειχα μετρησει παλια ένα περιπου ιδιο εμπορικο φυσιγι ιταλικο πανακριβο και δεν πιστευα στην ταχυτητα που εβγαζε , από εκει και περα η τεκνα ειανι αγαπημενη , την δουλευω στα 35 γρ μονιμα
Αν και εχω παρει παρα πουλια με tekna και τη δουλευα πολλα χρονια οταν δοκιμασα m92s και ειδικα Αο απλα ξενερωσα.....

Ωραια ειναι η Tecna... .eat. H παρτιδα του 2014 ηταν λιγο περιεργη κ ηθελε ψαξιματακι, του 2015 ακομα καλυτερη... ;)
Εχεο ακριβως τους χρονους που μου αρεσουν, ουτε υπερβολικα γρηγορη ουτε πολυ αργη...

γνωμη μου είναι και μπορει φυσικα να είναι λαθος ότι δεν υπαρχει μαπα πυριτιδα , απλα υπαρχει ιδιογομωτης που δεν ξερει τα γουστα της κάθε πυρίτιδας
Eννοειται αυτο, το εχουμε πει πολλες φορες... Εγω βαζω κ στοιχημα με οποιον θεωρει οτι υπαρχουν καλες κ κακες πυριτιδες, η οτι δεν κανουν ολες για ολους τους καιρους, οτι μπορω να κυνηγησω παπια ακομα και με aquilla...

Αλλο ενα set up για νορμαλ σηνθ.ηδ.για φασσα στα μπασιματα. Λιγο αργο αλλα αποτελ.( tekna λοτ του 2011) .1.85- 616. -gt24- 42gr 3v.κλ στα 64χιλ cal 76 magnum.
Δεν ξερω τι παιζει σε 76αρη καλυκα, κ ποσο αλλαζει αυτο τα δεδομενα αλλα μου φαινεται λιγο αργο για τα γουστα σου... .xm. αλλη εντυπωση μου ειχες δωσει... .sarcastic. Με αυτο πρεπει να τις τουφεκας οταν ξεκινανε απο Αλβανια για να τις βρουν τα σκαγια στην Κερκυρα... .yelling..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back