Τους χαράζετε στο πάνω μέρος... Γιατί εγώ χωρίς χαρακιές, δεν...Αν το κάνεις για σκάγια βάλε το 28 με 3 Χιλ φελο μέσα παίρνει περίπου 35 γρ και τα πάει μπαλα
Τους χαράζετε στο πάνω μέρος... Γιατί εγώ χωρίς χαρακιές, δεν...Αν το κάνεις για σκάγια βάλε το 28 με 3 Χιλ φελο μέσα παίρνει περίπου 35 γρ και τα πάει μπαλα
5-6χίλ βάθος 8 πέταλα φίλεΤους χαράζετε στο πάνω μέρος... Γιατί εγώ χωρίς χαρακιές, δεν...
Το ιδιο με cx2000 και καρδαρα 22 σε τρεια σταδια θεριζει τον χειμωνα και οχι μονοFiocchi 616.granular 1.50x32.aguila 22 στα 57.60. ν.7,5.Οπου δοκιμάστηκε με νορμάλ καιρούς είχε πολύ καλά αποτελεσματα.Τωρα θα δοκιμαστεί και στο τρυγόνι
Ευχαριστω Νικολα.βαλε τα ιδια ακρυβος αλλα σε 1,55χ32
Fiocchi T3-616-Granular 1.50X30-Obturator 6.5xil-Dianna 20χιλ ρελιαστο με χαρτακι στα 60 χιλ τελικο,
πως το βλεπετε σαν σετ απ?
Αν ειναι μαπα προτεινετε τιποτα αλλο για μαγειρεμα
View attachment 2669
Fiocchi 616.granular 1.50x32.aguila 22 στα 57.60. ν.7,5.Οπου δοκιμάστηκε με νορμάλ καιρούς είχε πολύ καλά αποτελεσματα.Τωρα θα δοκιμαστεί και στο τρυγόνι
Χαχαχ πρέπει να έχεις κάνει πολλές κηδείες με αυτή Νίκο.. την βάζεις και στη σαλάτα;!Η granular δεν έχει καιρούς και κολυματα. Για πάντα τα παμτα
1.45-28 spark τίμια ντουφεκια...Της το βρήκα και στο εικοσαρι. Χωρις πλακα τουλάχιστον για τσιχλες στα 28 γραμμάρια ειναι παντός καιρού δεν με πούλησε ποτε.
Couvette δεν εχω αυτη τη στιγμη,αλλα σημειωθηκε στο τεφτερι.Εγώ θα κρατούσα τη δοσολογία και θα το κανα με couvete αντί obturator και πλαστικό τζαμακι αντί χαρτακι
Τιμια και ακρως φονικη τουφεκια..την ριχνω χρονια στην τσιχλα και παει γαζι..κοντα αν εινσαι κεντρο πετας το πουλι 3 μετρα παραπερα αλλα και μακρια δεν πιανεται..μια φορα εριξα σε μια στρωτη και αρκετα ψηλα με την 76αρα φουλ εκανε το χαρακτηριστικο παφ και επεσε σαν στουπι κατω1.45-28 spark τίμια ντουφεκια...
Κιμαδομηχανη με ολιγα λίγα...Τιμια και ακρως φονικη τουφεκια..την ριχνω χρονια στην τσιχλα και παει γαζι..κοντα αν εινσαι κεντρο πετας το πουλι 3 μετρα παραπερα αλλα και μακρια δεν πιανεται..μια φορα εριξα σε μια στρωτη και αρκετα ψηλα με την 76αρα φουλ εκανε το χαρακτηριστικο παφ και επεσε σαν στουπι κατω