Altair Lusso
Banned
Αμερικανικοί κάλυκες ειναι και ίσως και η φωτο?Στην Αμερική θα κάναν θραύση αυτά....![]()
Αν τα χει κλείσει με αμερικανική μηχανή που συνήθως είναι ρυθμισμένες όλες για κάλυκες winchester AA θέλει επαναρυθμιση η μηχανή με κάλυκες ρεμινκτον όπως της φωτογραφιας.
Γεια σου καπταιν χρόνια πολλά, αλλά κόλπα οι αμερικανοι και οι πυριτιδες και τα σκάγια τους.Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους. Καλή κυνηγετική χρονιά!
Αναφορικώς με την επιθυμία μερικών συναδέλφων πιο πάνω να φτιάξουν φυσίγγια very long range, σας στέλνω επίσημες και δοκιμασμένες οδηγίες.
Μπορείτε να τις εκτυπώσετε και να τις κάνετε πράξη.
Είναι από Αμερικανικό βιβλίο συνταγών, δοκιμασμένες με όλες τις μεθόδους και κατά συνέπεια ασφαλείς, εφόσον ακολουθηθούν οι αναγραφόμενες οδηγίες.
Προσωπικά την έχω δοκιμάσει στα μπασίματα της τσίχλας, με την δική μου συνταγή και χωρίς μπάφερ, αλλά όλα τα αλλα όπως αναφέρονται. Τα αποτελέσματα ήταν εξωπραγματικά.
Δεν ξέρω αν ήταν εκατό μέτρα, δεν ήταν όμως απλά πολύ μακρυνές βολές αλλά εξωπραγματικές.
Η συγκέντρωση ήταν τέτοια που έσκαγε την τσίχλα στον αέρα.
Όμως είχα παρά πολλές απώλειες λόγω υπερσυγκέντρωσης.
Αν η συνταγή δοκιμαστεί με χοντρά χάλκινα σκάγια και μπάφερ, τότε θα εκπλαγείτε.
Εάν κάτι δεν είναι κατανοητό και λόγω αγγλικής γλώσσας, είμαι στη διάθεσή σας, όταν μπορώ λόγω ωραρίου εργασίας.
Η συνταγή ξεκινάει από την παράγραφο building advanced hunting loads.
Αστον ησυχο φιλε αυτον αν και κατι θα κατεβασει ο νους του για long range..θα παει να χωσει σε κανα εμπροστογεμες κανα μισοκιλο σιπε θα γινει το ΚουγκιΦωτοβολιδα με την σιπε μέχρι τα 25 μετρα φτάνεις. Θα φτιάξεις τίποτα καλό;
Καλησπέρα Κωνσταντή!,Γεια σου καπταιν χρόνια πολλά, αλλά κόλπα οι αμερικανοι και οι πυριτιδες και τα σκάγια τους.
Να είστε καλα και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, το ίδιο και εσείς θα χαρώ πολύ να τα πούμε.Καλησπέρα Κωνσταντή!,
Πολύ χαίρομαι που τα ξαναλέμε. Εύχομαι να τα πούμε από κοντά.
Η παρουσία σου κοσμεί το φόρουμ!
Αν είχες αυτά τα δύο εργαλεία, θα μπορούσες να ρυθμίσεις την μηχανή σου από το πρώτο φυσίγγιο.
Ναι αδερφέ.. steel και αλεύρι... σε ευχαριστώΠολυ ωραια κλεισιματα..στα μαυρα φιλε εβαλες μπαφερ;
Φυσιγγι για ειδικες περιπτωσειςΝαι αδερφέ.. steel και αλεύρι... σε ευχαριστώ![]()
Ειδικά εσυ ξέρεις και πολύ καλά.... 50 μέτρα και ανοίγει όσο μια μπάλα ποδοσφαίρου... τα πετάει σα παραγινόμενα συκα..Φυσιγγι για ειδικες περιπτωσεις![]()
Το ξερω το ξερω..οταν ξεμακρυνει το θηραμα αναλαμβανει δρασηΕιδικά εσυ ξέρεις και πολύ καλά.... 50 μέτρα και ανοίγει όσο μια μπάλα ποδοσφαίρου... τα πετάει σα παραγινόμενα συκα..![]()
Τον 32 έβαλες ποσες μπίλιες παίρνει μέσα;Ναι αδερφέ.. steel και αλεύρι... σε ευχαριστώ![]()
Τον 32 έβαλες ποσες μπίλιες παίρνει μέσα;Ναι αδερφέ.. steel και αλεύρι... σε ευχαριστώ![]()
Τον 24 τεο με 2νουμερο...Τον 32 έβαλες ποσες μπίλιες παίρνει μέσα;
Αν το κάνεις για σκάγια βάλε το 28 με 3 Χιλ φελο μέσα παίρνει περίπου 35 γρ και τα πάει μπαλαΤον 24 τεο με 2νουμερο...
Χοντρά πολύ δεν γεμίζω... ακόμα...
Θα δοκιμαστεί! ΕυχαριστώΑν το κάνεις για σκάγια βάλε το 28 με 3 Χιλ φελο μέσα παίρνει περίπου 35 γρ και τα πάει μπαλα