Δεν λες τιποτα..πολυ μου αρεσε αυτο το φυσιγγι και σε 8αστερο που το εφτιαχνα ηταν σκουπαΚιμαδομηχανη με ολιγα λίγα...
Δεν λες τιποτα..πολυ μου αρεσε αυτο το φυσιγγι και σε 8αστερο που το εφτιαχνα ηταν σκουπαΚιμαδομηχανη με ολιγα λίγα...
Και sipe 1.45-30 sg το ίδιο.. σταθερά γεμίζονται κάθε χρόνο όπως και το 1.60-30 c7...Δεν λες τιποτα..πολυ μου αρεσε αυτο το φυσιγγι και σε 8αστερο που το εφτιαχνα ηταν σκουπα
Καλα ναι sipe και granular ειναι τα στανταρ μου..και αν εχω κεφια να παιξω λιγο πιο ζορικα εχω και prima sv στα 24 γραμμαριαΚαι sipe 1.45-30 sg το ίδιο.. σταθερά γεμίζονται κάθε χρόνο όπως και το 1.60-30 c7...
Να ρωτησω κατι παιδια? Τι διαφορα εχουν τα 2 σταδια απο τα περισσοτερα (3-5) που διαβαζω να γραφετε?Το ιδιο με cx2000 και καρδαρα 22 σε τρεια σταδια θεριζει τον χειμωνα και οχι μονο
Καλή ερώτηση. Ας απαντήσει κάποιος έμπειρος για όλους εμάς που δεν έχουμε ιδέα αλλά παρόλα αυτά μας ενδιαφέρει η ιδιογόμωση.Να ρωτησω κατι παιδια? Τι διαφορα εχουν τα 2 σταδια απο τα περισσοτερα (3-5) που διαβαζω να γραφετε?
Ο 18αρης θα σου κατσει πολυ μεγαλος για την s4 εκτος αν κανεις πατεντα και κοψεις λιγο την ελικα να σου χωρεσει τα σκαγια και να αφηνει 2 στοιβαδες εξωΚαλησπερα στην ομαδα.
Νεος στο forum νεος και στην ιδιογομοση.
Σκεφτομαι φυσιγγι για μπεκατσα.
Εχω πυριτιδα s4n διασπορεα θωδη 18mm, στα 32gr σκαγια.
Ποσο θα μου προτεινατε να δοκιμασω πυριτιδα για στρογγυλο ρελι;![]()
686 σε διασποράς;;;;; γιατι φίλε;;;πολύ καλύτερο με 688 Χ 1.55 S4 x 33 σε στρογγυλο ρελιΕυχαριστω για την απαντηση MiltosL.
Αυτο ειχα στο μυαλο μου με τον διασπορεα.
Nsi T2686 1,50s4n×32gr στρογγυλο ρελι.
Πως σας φαινεται; θα εχει αποτελεσματα με τον διασπορεα;
Εισαι σιγουρος για αυτο που γραφειςΟ 18αρης θα σου κατσει πολυ μεγαλος για την s4 εκτος αν κανεις πατεντα και κοψεις λιγο την ελικα να σου χωρεσει τα σκαγια και να αφηνει 2 στοιβαδες εξω
Δεν μπαινω στον κοπο να γραψω κατι αν δεν το εχω δοκιμασει και να μου δουλευει..αν εχεις καποια ενσταση και ειναι λαθος πες μου να το διορθωσωΕισαι σιγουρος για αυτο που γραφεις
Πρωτο ο 18σρης δρν τεριαζει στην s4 στα 32 γρ..ειναι εξερετικα μικρος.αν θες φτιαξε με piston skeet23.1,50*33 ,καληκα cheddite 12/70/12 σε αστερι σε ρελι θθελεις 25 αριΚαλησπερα στην ομαδα.
Νεος στο forum νεος και στην ιδιογομοση.
Σκεφτομαι φυσιγγι για μπεκατσα.
Εχω πυριτιδα s4n διασπορεα θωδη 18mm, στα 32gr σκαγια.
Ποσο θα μου προτεινατε να δοκιμασω πυριτιδα για στρογγυλο ρελι;![]()
Ο 18αρις ελικας που λες για την s4 το βρησκο πολυ χαμηλο για ρελι και 32 γρ..αν εσυ το κληνεις ετσι το φυσηγγι okΔεν μπαινω στον κοπο να γραψω κατι αν δεν το εχω δοκιμασει και να μου δουλευει..αν εχεις καποια ενσταση και ειναι λαθος πες μου να το διορθωσω
Επειδη ειδα και την απαντηση που εγραψες παραπανω το ιδιο πραμα εννοουσα και γω..μεγαλος σε χωρητικοτητα ελεγα..ειπαμε το ιδιο πραμα με αλλες λεξεις ο καθενας..ναι οντως ειναι χαμηλος θελει 22αρη στανταρ και 33-34Ο 18αρις ελικας που λες για την s4 το βρησκο πολυ χαμηλο για ρελι και 32 γρ..αν εσυ το κληνεις ετσι το φυσηγγι ok
Οκ δεν καταλαβα εγωΕπειδη ειδα και την απαντηση που εγραψες παραπανω το ιδιο πραμα εννοουσα και γω..μεγαλος σε χωρητικοτητα ελεγα..ειπαμε το ιδιο πραμα με αλλες λεξεις ο καθενας..ναι οντως ειναι χαμηλος θελει 22αρη στανταρ και 33-34
Σπυράκο θα σε παρακαλέσω να γράφεις με "μικρά γράμματα"....σ'ευχαριστώ!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ SET UP ΜΕ PSB1 ΣΤΑ 34 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΛΥΚΑ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΨΥΛΙΟ ΘΑ ΡΙΧΤΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΝΝΟ ΜΑΓΚΝΟΥΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
εγινεΣπυράκο θα σε παρακαλέσω να γράφεις με "μικρά γράμματα"....σ'ευχαριστώ!!![]()