Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαίρομαι που το τρως όλο το φαγητό σου. Δεν θέλω συνταγή κόντρα δόσης μια ανάλυση με τα υπέρ, και τα κατά, κατά την ιδιογομωτική σου πείρα.
Χονδρικά πέφτουν οι πιέσεις, ανεβαίνουν οι αρχικές κ οι μενουσες ταχύτητες, πέφτει η ανάκρουση, αυξάνουν τα ποσοστά συγκέντρωσης. Τα κατά είναι όταν υπάρχει λάθος στήσιμο έχουμε κακη κ ατελή καύση της πυρίτιδας με ότι σημαίνει αυτό

Last edited by a moderator:
Εγώ παρατήρησα ότι στην ζέστη είναι πιο δυνατά, με ανάκρουση και μεγαλύτερη διασπορά στα ίδια μέτρα. Το χειμώνα το ίδιο που περιγράφεις.

Εγώ παρατήρησα ότι στην ζέστη είναι πιο δυνατά, με ανάκρουση και μεγαλύτερη διασπορά στα ίδια μέτρα. Το χειμώνα το ίδιο που περιγράφεις.
Για γράψε αναλυτικά την συνταγή που έκανε αυτό που περιγράφεις

Καλημερα παιδες! Να σας ρωτησω κατι? Φυσιγγι με ρελιαστο κλεισιμο και τελικο υψος στο 65mm και ιδιο φυσιγγι με τελικο υψος στο 64.2mm θα παρουσιαζει μεγαλη αποκλιση το ενα απο το αλλο?

Καλημερα παιδες! Να σας ρωτησω κατι? Φυσιγγι με ρελιαστο κλεισιμο και τελικο υψος στο 65mm και ιδιο φυσιγγι με τελικο υψος στο 64.2mm θα παρουσιαζει μεγαλη αποκλιση το ενα απο το αλλο?
Να σου δωσω ένα άλλο παράδειγμα και πιστεύω να σου απαντήσω εμμέσως.. ένα φυσιγγι κλεισμένο στα 58 με ένα άλλο κλεισμένο στα 57.9 έχουν 16 με 17 bar διαφορα... αυτό μέσα από την b&p...

Να σου δωσω ένα άλλο παράδειγμα και πιστεύω να σου απαντήσω εμμέσως.. ένα φυσιγγι κλεισμένο στα 58 με ένα άλλο κλεισμένο στα 57.9 έχουν 16 με 17 bar διαφορα... αυτό μέσα από την b&p...
Μου εδωσες απαντηση γιατι εχω τοση μεγαλη διακυμανση στην συγκεντρωση...!! Σε ευχαριστω!

80 bar διαφορά. Μπορεί κ παραπάνω

Αμαλιαααααα....ο Μητρος με μαλωνειιιιι.........
Μιχάλη ειδικά σε κρύο η Psb 2 στα 32 γρ με το 686 κ θωδη ειδικά σε διευρυμένο αυλό θα στραβώσει από την ακαυτη μπαρούτη πολύ κόσμο. 40 ε επίσκεψη παίρνουν οι οφθαλμίατροι

Μιχάλη ειδικά σε κρύο η Psb 2 στα 32 γρ με το 686 κ θωδη ειδικά σε διευρυμένο αυλό θα στραβώσει από την ακαυτη μπαρούτη πολύ κόσμο. 40 ε επίσκεψη παίρνουν οι οφθαλμίατροι

Φτιαχτο σε παρακαλω και ρηχτο....

Ρε Μιχαλη με το 686 αντι για 688 ή καλυτερα uee ειναι σαν να βαζεις στην belluci σωβρακοκιλοτα καραβοπανο..της χαλας ολη την ομορφια

Φτιαχτο σε παρακαλω και ρηχτο...

Με στενο αυλο και οι δυο.....

Status
Not open for further replies.
Back