Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ πολύ !! Εγώ δεν είμαι πεντασταδιακος ακόμη...... Έχω μόνο χάραξη και ρελι.... Περισσότερο με ενδιαφέρει η ογκομετρια και το βύσμα που θα χρησιμοποιηθεί!!!!

Βαγγελη δεν μπορω να σε βοηθησω φιλε μου.....δεν την εχω την πυριτιδα....εαν την ειχα θα βρισκαμε άκρη......

Φαντάζομαι πως ειναι τα πρώτα φυσίγγια που περνάνε από τα χέρια σου που δεν θα χρειαστεί να σφάξεις! .sarcastic. .sarcastic..sarcastic.
Ωραίο κλείσιμο! Εριξες κανένα;
Το μόνο σίγουρο είναι πως δν θα ξανά σφάξω..... .ha ha. Όχι....Σήμερα που δν βρέχει θα βάλω χαρτόνι....
άψογος Κωστή !!!
Ευχαριστώ Παυλάρα..!!
Μου πάει πολύ καλά η φώτο στο μάτι. Μην παρεξηγείσαι
Όχι ρε....sarcastic.
Απλώς δν κατάλαβα πως το εννοούσες και ψαχνώμουν......sarcastic.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι για αυτό το σετάπ:
Καλυκας maxam12/70/10
Καψυλι ισπανικό
Κλεισιμο 6* στα 57.8mm με χαραγμα-3ο-ρέλι (3 στάδια)
Πυριτιδα csb-1 1.70gr.
Βυσμα καρδαράς 22
Σκάγια 32gr. ν.8
Το πατημα του συγκεντρωτήρα είναι φυσιλογικό για τη συνταγή αυτή;

38803881

Καλυκας maxam12/70/10
Καψυλι ισπανικό
Πυριτιδα csb-1 1.70gr.
Βυσμα καρδαράς 22
Σκάγια 32gr. ν.8

View attachment 3880View attachment 3881
Ακριβώς όπως εσύ και εγώ, ακόμα και τα στάδια και τα υλικά,και είσαι κομπλέ φίλε, ναι είσαι έτοιμος για κυνήγι

Καλυκας maxam12/70/10
Καψυλι ισπανικό
Πυριτιδα csb-1 1.70gr.
Βυσμα καρδαράς 22
Σκάγια 32gr. ν.8

Είσαι αστερι

Καλυκας maxam12/70/10
Καψυλι ισπανικό
Πυριτιδα csb-1 1.70gr.
Βυσμα καρδαράς 22
Σκάγια 32gr. ν.8

Είναι πολύ σωστά πατημένο το βύσμα σου...

Ξεκίνησε η παραγωγή καθως διαβάζω πως θα έρθουν νωρίς φέτος οι τσιχλιτσες.
Maxam 12/68.5 csb3 1.65*30 Θώδη 23 Νο 9 μισή χάραξη με το 8αστερο της lee load all...κωνική χάραξη,τρίτο που μαγκωνει,τέταρτο IA και ρελιασμα με I2S στα 57,3 με v1.5 405m/s.
Σειρά έχει η mb32 για τα σιδερενια πουλιά.

392939303931

Maxam 12/68.5 csb3 1.65*30 Θώδη 23 Νο 9 μισή χάραξη με το 8αστερο της lee load all...κωνική χάραξη,τρίτο που μαγκωνει,τέταρτο IA και ρελιασμα με I2S στα 57,3 με v1.5 405m/s.

View attachment 3929View attachment 3930View attachment 3931
Πολύ όμορφα ........καλοριχτα!!!!!!!

View attachment 3929View attachment 3930View attachment 3931
Ψαγμένη συνταγή. Είδα κ κάποιον να ρίχνει Csb 3 στα 30. Σωστός σε όλα. 8 αστέρι κ το πατημα στον θωδη. Τον προκοβεις τον Θωδη;;

Ψαγμένη συνταγή. Είδα κ κάποιον να ρίχνει Csb 3 στα 30. Σωστός σε όλα. 8 αστέρι κ το πατημα στον θωδη. Τον προκοβεις τον Θωδη;;
Ευχαριστω Δημητρη....φυσικα τον προκοβω αλλα μονο για ψυχολογικους λογους...πιστευω οτι στους θωδη ανοιγουν πολυ ευκολα τα πεταλα...
Οντως δεν την προτιμουν αρκετοι συναδελφοι την csb3.Μου αρεσει να γεμιζω τις πυριτιδες στο ονομαστικο τους βαρος η' λιγο παρακάτω,για αυτο εχω επιλεξει την συγκεκριμενη για τα 30.Τιμια πυριτιδα,αρκετα σταθερη,συνεργαζεται με τα ογκομετρικα και φυσικα εχει πολυ καλη τιμη.
Οι φιλοι μας οι Κυπριοι την προτιμουν παρα πολυ στα κυνηγια τους.

Τον κάλυκα τον κόβεις για να φυγει το φρεζάρισμα λογω του 8στερου ή για αλλο λόγο;
Σε ολα μου τα setup κοβω τους καλυκες στο ιδιο υψος για θεμα σταθεροτητας...Στο συγκεκριμενο λογο ογκομετριας κλεινει σωστα το 8αστερο ενω με τις ιδιες ρυθμισεις στην A5S σε 6αστερο καβαλαν τα χειλη.
Κενο εχει γυρω στα 12,5mm.

Πεντασταδιακο φυσιγγακι έτσι;;; κομμένα 68,5 και κλείσιμο 56,50????? όλα τα φυσίγγια ένα ;) fgr
Ευχαριστω φιλε....
Λιγο ταλαιπωρια το πεντασταδιακο για τσιχλοφυσιγγο αλλα το αποτελεσμα σε ανταμοιβει.
Το κλεισιμο ειναι στα 57 για την ακριβεια απλα και μονο γιατι δεν ηθελα να πειραξω την ρυθμιση στο στροφειο.

Status
Not open for further replies.
Back