Ευχαριστώ πολύ κ.Νίκο....να'σαι καλά..!!Κλεισμενα σε χειροκινητη λαναρα..... και με τετοια ποιοτητα κλεισιματος......απλα τελεια!!!!!
Μπραβο Κωστα.....καλη αρχη φιλε!!!!![]()
Εγώ δεν έμαθα τίποτα τι ενώεις;τι θα κυνηγήσεις με αυτό το φυσίγγι; μην την παραφορτωνεις την μπουλουκω γιατί άκουσα ότι στην Πρέβεζα διαλύθηκαν μερικές πριν λίγες μέρες
Κατι δεν μου πάει καλά στην φώτο ρε απάτη. Κάτι κάνατε με τον άλλο τον απατη
Μπράβο Κωστή!!!
Ευχαριστώ ομορφόπαιδα.......Oλο πατεντες εισαστε στον Πυργο κρυφοσφαλαγγα...
Καλη αρχη Κωστα, σιγα σιγα κ σταθερα, μια μια τις ταξεις, το σημαντικοτερο ολων ειναι να καταλαβαινεις καθε φορα ΤΙ και ΓΙΑΤΙ γινεται, ολα τα αλλα ερχονται μονα τους...
Υπαρχουν πολλοι που συνθετουν καλες συνταγες χωρις να μπορουν να αντιληφθουν τι σημαινει η καθε αλλαγη που κανουν... Μην πας να βγαλεις το καλο φυσιγγι, μαθε να το συνθετεις εσυ κ ολα τα αλλα θα ερθουν πολυ ομορφα...
Ευχαριστώ Κωστάκη.Κωστη καλη αρχη φιλε!! Να δεις κόλημα που θα φας μολις δεις το πρωτο πουλι να πατσαβουριαζεται![]()
Μπραβο ρε Κωτσο...πολυ ωραια κλεισιματα..καλη συνεχεια...(maxam) G-1000 GM3×30×1,50 Νο:8 spark 26 (6*) στα 57,9mm
Σε ευχαριστώ πολύ αδελφούλη.....Μπραβο ρε Κωτσο...πολυ ωραια κλεισιματα..καλη συνεχεια...
Ευχαριστω Νικο θα το στησω και αυτο με 5σταδιακο αν και στα 38γρ 18αρι βυσμα βλεπω πως παταει και κλεινει καλυτερα.Θα το δοκιμασω οπως και να εχει. Μου αρεσει η πρασινη!Το αλευρι σου ''μαζευει'' την τουφεκια.... για ζεστη 616 , νορμαλ καιρο cx2000 - στο κρυο 688
1,95 χ38 Ζ2Μ15-Ν4-6* -68,5 -56,5 πεντασταδιακο.
Εαν αλλαξεις γνωμη ...και θελεις με αλευρι....θα σου πω.![]()
Τεο εκει εστησα μερικα αλλα για αυτο τον καιρο ειναι υπερβολικα. Μου βγαλαν 63% στα 40μ με 3αστραΣτο 2,05 με 2,10 με cx2000 κατά προτίμηση με Θώδη 16 αρκετά γρήγορο και συγγεντωτικο
.
Στο 2,05 με 2,10 με cx2000 κατά προτίμηση με Θώδη 16 αρκετά γρήγορο και συγγεντωτικο
Φτερωτα και τριχωτα του χειμωνατι θα κυνηγήσεις με αυτό το φυσίγγι; μην την παραφορτωνεις την μπουλουκω γιατί άκουσα ότι στην Πρέβεζα διαλύθηκαν μερικές πριν λίγες μέρες
Φαντάζομαι πως ειναι τα πρώτα φυσίγγια που περνάνε από τα χέρια σου που δεν θα χρειαστεί να σφάξεις!Έπειτα από κάποια δοκιμαστικά test σε πίνακα με 2 διαφορετικές πυρίτιδες και σκάγια έφτιαξα και εγώ τα πρώτα μου τσιχλοφύσιγγα για εξάσκηση.....![]()
free photo hosting
Έπειτα από κάποια δοκιμαστικά test σε πίνακα με 2 διαφορετικές πυρίτιδες και σκάγια έφτιαξα και εγώ τα πρώτα μου τσιχλοφύσιγγα για εξάσκηση.....![]()
free photo hosting
Καταρχήν έχεις 18.6 αυλό περίπου κ άχρωμιωτη κάνη. Όπλο αερίων κ σχετικά ευαίσθητο. Θέλεις για χειμώνα κ λαγό κ πάπια από ότι καταλαβαινω. Βάσει αυτών ξεκινάμε. Αλλά για τις Ρέμι είναι ακριβές οι συνταγές φίλε.Ευχαριστω Νικο θα το στησω και αυτο με 5σταδιακο αν και στα 38γρ 18αρι βυσμα βλεπω πως παταει και κλεινει καλυτερα.Θα το δοκιμασω οπως και να εχει. Μου αρεσει η πρασινη!
Τεο εκει εστησα μερικα αλλα για αυτο τον καιρο ειναι υπερβολικα. Μου βγαλαν 63% στα 40μ με 3αστρα
Φτερωτα και τριχωτα του χειμωνα
Μου πάει πολύ καλά η φώτο στο μάτι. Μην παρεξηγείσαιΓιατί το λες...;;; Τη δν σου πάει καλά στη φωτό..;;
Ετσι ακριβως.Καταρχήν έχεις 18.6 αυλό περίπου κ άχρωμιωτη κάνη. Όπλο αερίων κ σχετικά ευαίσθητο. Θέλεις για χειμώνα κ λαγό κ πάπια από ότι καταλαβαινω. Βάσει αυτών ξεκινάμε. Αλλά για τις Ρέμι είναι ακριβές οι συνταγές φίλε.
Ζητάς πολλά κ η τιμή ανεβαίνει. Θέλεις το μοντέλο το φουλ έξτρα σε αξεσουάρΕτσι ακριβως.
Απλως θελω να εχει μια σχετικη συγκεντρωση χωρις μπαφερα.
Σαφως και φονικοτητα.Να ειναι σχετικα γρηγορο στην αισθηση και προοδευτικο.
Συνάδελφοι τα φώτα σας....... Κάποια συνταγή με c7 χάραξη ρελι με 33γραμμαρια σκάγια νο 6 ,για χειμερινές συνθήκες!
Αυτά που ζητάς μόνο σε κόντρα δόση μπορούν να γίνουν κ όχι σε 38 γρ που ζήτησες. Γνώμη μου ότι 34 γρ είναι το φορτίο σουΕτσι ακριβως.
Απλως θελω να εχει μια σχετικη συγκεντρωση χωρις μπαφερα.
Σαφως και φονικοτητα.Να ειναι σχετικα γρηγορο στην αισθηση και προοδευτικο.
Ευχαριστώ πολύ !! Εγώ δεν είμαι πεντασταδιακος ακόμη...... Έχω μόνο χάραξη και ρελι.... Περισσότερο με ενδιαφέρει η ογκομετρια και το βύσμα που θα χρησιμοποιηθεί!!!!Βαγγελη δεν την δουλευω αυτη την μπαρουτι ( κακως γιατι ακουω καλα λογια ) εχω σεταπ σε πεντασταδιακο
με 6ρια.....ξερεις να το μετατρεψεις σε ρελιαστο ?? Θα το εκανα εγω .....αλλα δεν μπορω να βγαλω ογκομετρια....
δεν την εχω την μπαρουτι.