Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστω φιλε....
Λιγο ταλαιπωρια το πεντασταδιακο για τσιχλοφυσιγγο αλλα το αποτελεσμα σε ανταμοιβει.
Το κλεισιμο ειναι στα 57 για την ακριβεια απλα και μονο γιατι δεν ηθελα να πειραξω την ρυθμιση στο στροφειο.
Κατέβασε την μισό χιλιοστό,και θα ανταμειφθεις ακόμα, έτσι έκανα και εγώ φίλε.

Ευχαριστω Δημητρη....φυσικα τον προκοβω αλλα μονο για ψυχολογικους λογους...πιστευω οτι στους θωδη ανοιγουν πολυ ευκολα τα πεταλα...
Οντως δεν την προτιμουν αρκετοι συναδελφοι την csb3.Μου αρεσει να γεμιζω τις πυριτιδες στο ονομαστικο τους βαρος η' λιγο παρακάτω,για αυτο εχω επιλεξει την συγκεκριμενη για τα 30.Τιμια πυριτιδα,αρκετα σταθερη,συνεργαζεται με τα ογκομετρικα και φυσικα εχει πολυ καλη τιμη.
Οι φιλοι μας οι Κυπριοι την προτιμουν παρα πολυ στα κυνηγια τους.
Κ όμως στον θωδη δεν ανοίγουν τα πέταλα η ανοίγει μονοπαντα. Θέλει κανονικά χάραγμα κάτω κάτω κάθε πεταλο, για να φρενάρει σωστά, αλλιώς πάει με σκάγια μέσα σαν μόνοβολο. Έχω δει σε χαρτόνι στα 40 μέτρα να έχει καρφωθεί σαν βλημα

Ευχαριστω Δημητρη....φυσικα τον προκοβω αλλα μονο για ψυχολογικους λογους...πιστευω οτι στους θωδη ανοιγουν πολυ ευκολα τα πεταλα...
Οντως δεν την προτιμουν αρκετοι συναδελφοι την csb3.Μου αρεσει να γεμιζω τις πυριτιδες στο ονομαστικο τους βαρος η' λιγο παρακάτω,για αυτο εχω επιλεξει την συγκεκριμενη για τα 30.Τιμια πυριτιδα,αρκετα σταθερη,συνεργαζεται με τα ογκομετρικα και φυσικα εχει πολυ καλη τιμη.
Οι φιλοι μας οι Κυπριοι την προτιμουν παρα πολυ στα κυνηγια τους.
Μην ξεχνάς ότι η Κύπρος έχει και άλλες θερμοκρασίες. Πολύ βασικό γιατί μια φορά με την σοκολ κόντεψα να βρεθώ στον πλανήτη Άρη.

Κ όμως στον θωδη δεν ανοίγουν τα πέταλα η ανοίγει μονοπαντα. Θέλει κανονικά χάραγμα κάτω κάτω κάθε πεταλο, για να φρενάρει σωστά, αλλιώς πάει με σκάγια μέσα σαν μόνοβολο. Έχω δει σε χαρτόνι στα 40 μέτρα να έχει καρφωθεί σαν βλημα
Σωστός ο κύριος και στον 16αρη που έχει 5 πέταλα ποτε

Επειδη κοβονται πολυ ευκολα με το δαχτυλο και δεν ετυχε και να βρω ποτε κανεναν να εχει ανοιξει μονοπαντα πιστευα οτι ειναι αρκετα μαλακος.
Ο z2m ας πουμε δεν κοβeται με τιποτα...

Θα πατηθεί υπερβολικά και θα αναπτύξει αρκετές πιέσεις χωρίς λόγο;; :rolleyes:
Oχι εννοει να κατεβω και αλλο στο ρελι να παω στο 56,5 για να ειναι σωστες οι καμπυλες...
ζεστη εχει ακομη για οκτωμβρη προοριζονται...αργοτερα χειμωνα τα παταω λιγο ακομη.

Θα πατηθεί υπερβολικά και θα αναπτύξει αρκετές πιέσεις χωρίς λόγο;; :rolleyes:

Με 12,5 στα 57 πιστευω ειναι οκ.....εαν ειχε 12 χιλ. κενο στα 56,5 αυτη ειναι η γνωμη μου Κωστα. Τωρα ο Δημητρης
ειναι εμπειρος ιδιογομωτης....μπορει να εχει τους λογους του.!!!

Επειδη κοβονται πολυ ευκολα με το δαχτυλο και δεν ετυχε και να βρω ποτε κανεναν να εχει ανοιξει μονοπαντα πιστευα οτι ειναι αρκετα μαλακος.
Ο z2m ας πουμε δεν κοβeται με τιποτα...

Δημητρη σημερα εκοβα θωδη 18 με το μαχαιρι τα πεταλα φιλε!!! Σχεδον σε ολους τους συγκεντρωτηρες μου
εχει συμβει.

Σας έχει τύχει σε συγκεντρωτήρες Θώδη να είναι κομμένο το ένα ποδαράκι στον πάτο εκεί που ενώνεται με τη φούστα; Είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια καμιά 400αριά 27άρηδες και όπως τους έπιανα να κόβω τα πέταλα παρατήρησα σε πολλούς (2-3 στους 10) αυτό που είπα, το ένα ποδαράκι ήταν ξεκολλημένο από την φούστα!
Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;;; Τους πετάμε;
Εγώ πάντως τους γέμισα κανονικά (24 γρ. με CSB-6), τσέκαρα βέβαια τα φυσίγγια από το πλάι με φακό και βεβαιώθηκα ότι δεν είχε στραβώσει παράξενα, και ότι η συμπίεση ήταν κανονική. Τα έριξα στο σκοπευτήριο και ήταν μια χαρά, δεν παρατήρησα κανένα παρατράγουδο ...

Δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο Στελιο. Το 24 γραμμαρια σε ''εσωσε''......εαν ηταν 28...πιστευω οτι ισως να ειχες
αλλα αποτελεσματα.

Δημητρη μην ευχαριστεις....την αληθεια λεω.....και το ξερεις.....δεν εισαι ''χθεσινος''....και εχεις και καλα εργαλεια!!!

Σας έχει τύχει σε συγκεντρωτήρες Θώδη να είναι κομμένο το ένα ποδαράκι στον πάτο εκεί που ενώνεται με τη φούστα; Είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια καμιά 400αριά 27άρηδες και όπως τους έπιανα να κόβω τα πέταλα παρατήρησα σε πολλούς (2-3 στους 10) αυτό που είπα, το ένα ποδαράκι ήταν ξεκολλημένο από την φούστα!
Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;;; Τους πετάμε;
Εγώ πάντως τους γέμισα κανονικά (24 γρ. με CSB-6), τσέκαρα βέβαια τα φυσίγγια από το πλάι με φακό και βεβαιώθηκα ότι δεν είχε στραβώσει παράξενα, και ότι η συμπίεση ήταν κανονική. Τα έριξα στο σκοπευτήριο και ήταν μια χαρά, δεν παρατήρησα κανένα παρατράγουδο ...
Και εγώ το ίδιο θα έκανα Στελιο....δεν θα τους πέταγα.

Status
Not open for further replies.
Back