Το έχω ακούσει gm3 δεν έχω δουλέψει καθόλουgranular - gm3 ειναι σχεδον ιδιες Γιωργο. Το χρωμα αλλαζει και 1 γραμμαριο σκαγια.![]()
Το έχω ακούσει gm3 δεν έχω δουλέψει καθόλουgranular - gm3 ειναι σχεδον ιδιες Γιωργο. Το χρωμα αλλαζει και 1 γραμμαριο σκαγια.![]()
Η Gm3 είναι πολεμικό υλικο. Πυρίτιδα ασταθής από λοτ σε λοτ. Η Granular είναι πιο σταθερή κ πιο ήπια σε πιέσεις
Όλες οι κοκκοδεις πυριτιδες (gm3-granlr) είναι από ανακύκλωση πολεμικών σφαιρών..
Από ανακύκλωση πολεμικών σφαιρών αυτές που έγραψα... επίσης το βασικό συστατικών τον άλλων πυριτιδων είναι το βαμβάκι για όσους δεν το γνωρίζουν...Προς αποφυγή παρεξηγησεων όταν γράφω πολεμικο υλικό την Gm3, εννοώ ως προς την συμπεριφορά της στον κυνηγοτοπο κ τπτ άλλο
Προς αποφυγή παρεξηγησεων όταν γράφω πολεμικο υλικό την Gm3, εννοώ ως προς την συμπεριφορά της στον κυνηγοτοπο κ τπτ άλλο
Από ανακύκλωση πολεμικών σφαιρών αυτές που έγραψα... επίσης το βασικό συστατικών τον άλλων πυριτιδων είναι το βαμβάκι για όσους δεν το γνωρίζουν...
Κυριε Νικο σας ευχαριστω,ετοιμαζω μερικα για δοκιμες12/70 - 65,4 -cx2000-1,55x31 -GT24-N6-ρελι με χαρτακι στα 60. Δοκιμασε το.![]()
Δημητρη σε ευχαριστω και εσενα,στην καινουρια παραγγελια θα βαλω 4αρια κ 6αρια αντιμονιου κCx 2000 x Diamante 21 x 1.60 x 33 σε δύο στρωσεις 4 - 6. Τα χοντρά μπροστά τα ψιλά κάτω σε αναλογία 60 - 40%.Κλεισιμο με τζαμακι Gualandi
Σας ευχαριστω Κυριε Νικο,μολις βρω ευκαιρια θα ανεβασω κ τα αποτελεσματα.Να εισαι καλα συνονοματε , καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!![]()
Αυτό έχω παρατηρήσει και γω Δημήτρη, όπλα, φυσίγγια, τσοκ όλα σε ένα τσουβάλι και στην πυρά , ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα αυτό που είπεςΣτα φόρουμ υπάρχει ένα μεγάλο κακό. Αν βγει ένας κ πει το τάδε είναι άχρηστο κατευθείαν μεταδίδεται σαν τον καρκίνο το μυνημα αυτό. Σε μια δυο μέρες το έχουν εμπεδώσει πιστέψει σχεδον όλοι. Σε τρεις μέρες όλη η Ελλάδα. Μεγα λαθος. Κάντε δοκιμές κ σχημάτιστε προσωπική γνώμη. Η γνώση ειναι η μέγιστη δύναμη
Αυτό έχω παρατηρήσει και γω Δημήτρη, όπλα, φυσίγγια, τσοκ όλα σε ένα τσουβάλι και στην πυρά , ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα αυτό που είπες![]()
Αυτά είναι δεδομένα κύριε Νικόλα μια παρέα είμαστε η καλύτερα μια οικογένεια με κοινό ενδιαφέρον και τρέλα. Παλιός η νέος λίγη σημασία έχει για μένα όλοι έχουμε να δώσουμε και να πάρουμε, σίγουρα πρέπει να γίνεται κριτική εποικοδομητική όμως και όχι κακοθελη στα πάντα που μας αφορούν. Στάθηκα στην κουβέντα του Δημήτρη που την ασπάζομαι, πολλές φορές βγάζουμε κάτι άχρηστο η χρήσιμο οτιδήποτε αγαθό ας πούμε βάσει τα λόγια του κάποιου? όμως αυτός ο κάποιος δεν είναι εμείς και δεν είμαστε σίγουροι ότι το τσοκ,φυσιγγι, όπλο ταιριάζει η δεν ταιριάζει σε εμάς.Δεν το εχω προσεξει.....ισως γιατι ειμαι καινουργιο μελος στο σαιτ. Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ολοι μια
παρεα ειμαστε κυνηγοι και ιδιογομωτες και το καλυτερο ειναι μην κανουμε αρνητικες κριτικες....δεν εχει
νοημα......ουδεις αλανθαστος......και κανεις δεν τα ξερει ολα. Ολοι μεσα απο τα λαθη μας μαθαινουμε. Αλλωστε εδω
δεν δινουμε εξετασεις....οτι μπορει και ξερει ο καθε ενας μας προσφερει. Αν πει καποιος κατι λαθος...ε' δεν τον πυροβολουμε.......αν μπορεσει ο ανθρωπος και τιθασευσει αυτο το θεριο που εχει μεσα του....και λεγεται
εγωισμος......τοτε ολα τα πραγματα γινονται απλα και ομορφα !!!!![]()
1,57*32 με 686 jiovanni 24 η 22 ανα εισαι πολισταδιακος..και με 688 ειναι πολυ καλοΚαλημέρα σε όλους τους φίλους και ιδιογωμοτεςήρθε στα χέρια μου μισό κιλό gm3, έχουμε καμία συνταγή για την κυρία;;;σε αστεροειδή κλείσιμο
Όμορφα... τα σκάγια μου θυμίζουν εμπορίουView attachment 3677View attachment 3676cx2000 d20 1.70×32 σκαγια ανάμεικτα.
αύριο θα έχουμε δοκιμές.
Χαχαχα.. σε ευχαριστώ φίλε! Τις είχα δει κίτρινες γιαυτο με παραξένεψαν.. έχω πολύ καιρό να πάρω και μάλλον άλλαξε μπογιά..τα σκάγια είναι εμπορίου
οι μισοταπα είναι Θώδη 21