Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μία ΚΑΛΉ κάννη ρίχνει ΚΑΛΆ όλα τα φυσίγγια και κάποια, πολύ καλά! Μία μέτρια κάννη έχει τα γούστα της, θέλει τα δικά της.... όσον αφορά τα εμπορικά...
Στην ιδιόγωμοση, φτιάχνεις ότι θέλεις για την κάννη ΣΟΎ !!!
Έχω δεί φυσίγγι ιδιόγωμοσης όμως και πάει πολύ καλά με όσα όπλα και να το έχω ρίξει...
Άβυσσος οι κάννες, άβυσσος τα φυσίγγια, άβυσσος τα τσοκ.... μία άβυσσος γενικά η βλητική....
Το απόλυτο δεν θα πετύχει ποτέ πιστεύω, όλο και κάποια παράμετρος θα μας λείπει...
Άποψη μου όλα αυτά...
Κάτι μπενελοκριο είναι όπως το περιγραφεις

Kαλησπερα.Εχει πεσει στα χερια μου 1/2 κιλο f2 36,γεμισα μερικα στο 1.90χ35 cx2000, overpowder card μαλλινη ταπα ,no4 στα 57.8.Δοκιμασα στα 40μ αλλα η συγκενρωση στο χαρτι δεν ηταν καλη.ουτε η διατρηση,δεν τρυπισε τον τενεκε ουτε ενα σκαι...μηπως δοκιμασατε καποιο αλλο σεταπ?Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο?Ευχαριστω.
Προσοχη στους τενεκεδες αν ειναι απο φετα ειναι λιγο πιο "σκληροι".... Σε ν5 τη πατησα και ψαχνομουνα. Οταν εβαλα τενεκε απο ελαιολαδο στο ιδιο σεταπ τον τρυπησε...

Δεν θα σκορπισει παραπανω Δημητρη με το πατημα?

Χρηστο δεν εχω δουλεψει κοθολου την μπαρουτι....ξερω ομως οτι η 32αρα σηκωνει ''στριμωγμα''.....δεν ξερω αν
σηκωνει και η 36αρα. Προσεξε ......καθε δεκατο του χιλιοστου που ρελιαζεις χαμηλοτερα αντιστοιχει σε 10 με 15
μπαρ αναλογα το βυσμα ( συγκεντρωτηρα ) που εχεις σκληρο η μαλακο.....τωρα η μαλλινη εαν ειναι κερωμενη....
προσεχε πολυ!!!! Δεν συμπιεζεται....σχεδον καθολου. :)

Για φασσες στα περασματα, στα 31-33γρ με βαση τη Granular εχετε να προτεινετε
καποιο σετ απ?
Σε ρελιαστο και με τελικο στα 60χιλ αν γινεται.
Νουμερα που δουλευω συνηθως 3-4-6.:)

12/70 - 65,4 -cx2000-1,55x31 -GT24-N6-ρελι με χαρτακι στα 60. Δοκιμασε το. :)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και ιδιογωμοτες ;) ήρθε στα χέρια μου μισό κιλό gm3, έχουμε καμία συνταγή για την κυρία;;;σε αστεροειδή κλείσιμο

Ειναι ιδια σχεδον με την Γκρανουλαρ.... σε τι νουμερο σκαγια και σε ποσα σταδια κλεινεις ?? :)

Για φασσες στα περασματα, στα 31-33γρ με βαση τη Granular εχετε να προτεινετε
καποιο σετ απ?
Σε ρελιαστο και με τελικο στα 60χιλ αν γινεται.
Νουμερα που δουλευω συνηθως 3-4-6.:)
Cx 2000 x Diamante 21 x 1.60 x 33 σε δύο στρωσεις 4 - 6. Τα χοντρά μπροστά τα ψιλά κάτω σε αναλογία 60 - 40%.Κλεισιμο με τζαμακι Gualandi

Σε νούμερο 7 και τα στάδια τα έχω όλα,από 2εως 5, κατά προτίμηση χάραξη, τρίτο και ρελιασμα

Χαραξη - 3το που μαγκωνει -ρελιασμα - 68,5-cx2000- 1,45x30- v-zero 23-N7-6* -57

5 σταδια- 68,5-cx2000-1,50x31-Drago 20+cal 20χαρτακι μεσα στο βυσμα-Ν7-6*-56,5

Κανε διαχωρισμο πτερυγιων στα βυσματα....καλη επιτυχια!!! :)

Χαραξη - 3το που μαγκωνει -ρελιασμα - 68,5-cx2000- 1,45x30- v-zero 23-N7-6* -57

5 σταδια- 68,5-cx2000-1,50x31-Drago 20+cal 20χαρτακι μεσα στο βυσμα-Ν7-6*-56,5

Κανε διαχωρισμο πτερυγιων στα βυσματα....καλη επιτυχια!!! :)
Από ότι μου γράφεις φίλε τα έχω όλα;)σε ευχαριστώ πολύ και να ξέρεις θα σε δοκιμάσω σύντομα;);)

Από ότι μου γράφεις φίλε τα έχω όλα;)σε ευχαριστώ πολύ και να ξέρεις θα σε δοκιμάσω σύντομα;);)

Να εισαι καλα!!! Δεν ξερω τι οπλο και αυλο εχεις....αλλα αν δεν σου ''ταιριαζουν''.....θα βρουμε ''ακρη''. ;):)

Σε νούμερο 7 και τα στάδια τα έχω όλα,από 2εως 5, κατά προτίμηση χάραξη, τρίτο και ρελιασμα

Φτιαξε και μια ''φωτοβολιδα'' για τσιχλοκοτσυφα 68,5 -cx2000-1,55x28 -SPARK N8-8* -57 πεντασταδιακο. ;)
Το ιδιο και με συγκεντρωτηρα REX. το βασικο,,,,,,,αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι το τελικο υψος να ειναι 57,3.:)

Φτιαξε και μια ''φωτοβολιδα'' για τσιχλοκοτσυφα 68,5 -cx2000-1,55x28 -SPARK N8-8* -57 πεντασταδιακο. ;)
Το ιδιο και με συγκεντρωτηρα REX. το βασικο,,,,,,,αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι το τελικο υψος να ειναι 57,3.:)
Αυτό Νίκο στο 1.45-28 με granular είναι φωτιά... πολύ γκάζι και ωραία σκασίματα... φαντάζομαι αυτό θα είναι ακόμα πιο πάνω...

Αυτό Νίκο στο 1.45-28 με granular είναι φωτιά... πολύ γκάζι και ωραία σκασίματα... φαντάζομαι αυτό θα είναι ακόμα πιο πάνω...

granular - gm3 ειναι σχεδον ιδιες Γιωργο. Το χρωμα αλλαζει και 1 γραμμαριο σκαγια.;)

Status
Not open for further replies.
Back