Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και λίγα χοντρά με μια κόντρα δόση από τη ρωσική αρκούδα με m92s στο 2.45..720bar 470m/s...:cool:
always thinking of you poems

ΩΡΑΙΟΣ !!!!!Αρχισες τα ''παιχνιδια'' και με φοτοβολιδες.......βλεπω αλευρακι...η κανω λαθος ?? Οπως και ναναι.........
καλοριχτα φιλε!!!! ;) :)

Είσαι πρώτος,και αν διακρίνεται καλά,με μπαφερ η δουλειά ;)
ΩΡΑΙΟΣ !!!!!Αρχισες τα ''παιχνιδια'' και με φοτοβολιδες.......βλεπω αλευρακι...η κανω λαθος ?? Οπως και ναναι.........
καλοριχτα φιλε!!!! ;) :)
Άρη, Νικο ακριβώς!! Χωρίς αλεύρι δεν έχουν σημασία αυτά... .my man.
Σας ευχαριστώ! .love.

Άρη, Νικο ακριβώς!! Χωρίς αλεύρι δεν έχουν σημασία αυτά... .my man.
Σας ευχαριστώ! .love.

Νεαρε......''ξεσαλωσες''...........!!!!! ;) Αλλα εισαι σε καλο δρομο......... !!! .well done.
ΥΓ. Κλεισε την τρυπα στο αστερι με ενα σκαγι ......την διαμετρο θα την βρεις.....;).love.

Σκέφτομαι να πάρω να δοκιμάσω 250gr MG2 παρέα με την AS γιατί θέλω να έχω κ μια σκοπευτική στο Roster μου....
Κωστα ασε την AS και παρε για σκοπευτικη την f2x28 θα με θυμηθεις..οχι οτι δεν μου εκατσε καλα η AS αλλα θα παθεις πλακα με την f2

Κωστα ασε την AS και παρε για σκοπευτικη την f2x28 θα με θυμηθεις..οχι οτι δεν μου εκατσε καλα η AS αλλα θα παθεις πλακα με την f2
Τη ύψος βύσματα χρειάζομαι στο περίπου Μίλτο για να μου βγει η ογκομετρία της F2x28....;;
Spark 26 & Aquila 26 τεριάζουν για τα 28gr...;;

Η F2 οπως και η AS ανεβαινουν ως τα 30 γρ και φτιαχνεις πολυ ομορφα φυσιγγια κυνηγετικα. Απλα η F2 θελει, οπως και ολες οι πυριτιδες που χω δοκιμασει της εταιριας, λιγο στρμωγμα παραπανω για να δουλεψει καλα. Το καλο της ειναι πως τα φυσιγγια που θα φτιαξεις δε θα τα αισθανεσαι στον ωμο αν τα ριχνεις με δικανο.

Επισης δοκιμασε αν εχεις βυσμα Piston Skeet να δεις τι κανει. Εγω στα πιατακια κυριως το δα, αλλα νομιζω πως ουτε και στις τσιχλες θα υστερει

Σκέφτομαι να πάρω να δοκιμάσω 250gr MG2 παρέα με την AS γιατί θέλω να έχω κ μια σκοπευτική στο Roster μου....

Παρε κανα δυο κιλα MG2 και αστην στην ακρη.....γιατι τετοια πυριτιδα οταν θα την θελεις δεν θα την
βρισκεις.....τις σκοπευτικες τις βρισκεις οποτε θελεις φιλε!!!! ;) :)

Παρε κανα δυο κιλα MG2 και αστην στην ακρη.....γιατι τετοια πυριτιδα οταν θα την θελεις δεν θα την
βρισκεις.....τις σκοπευτικες τις βρισκεις οποτε θελεις φιλε!!!! ;) :)
Νίκο σε κάτι δοκημες που έκανα mg2 vs psb2sp η ισπανική πήγε καλητερα δεν με εντυπωσίασε η mg2 πολύ ντόρος για το τίποτα εξακολουθώ να λέω η τέκνα το νούμερο 1 σε πυρίτιδα

Νίκο σε κάτι δοκημες που έκανα mg2 vs psb2sp η ισπανική πήγε καλητερα δεν με εντυπωσίασε η mg2 πολύ ντόρος για το τίποτα εξακολουθώ να λέω η τέκνα το νούμερο 1 σε πυρίτιδα

Τεό σεβομαι αυτο που λες φιλε....οι πυριτιδες και η ιδιογομωση.....την ''βλεπω'' οπως τις γέυσεις.....δλδ περι
ορεξεως κολοκυθοπιτα.....το ιδιο συμβαινει και στα οπλα και με τα αυτ/τα....και στα ρουχα....δλδ σε ολα οσα
μας δινει ο θεος απλοχερα φιλε!!!! :)
ΥΓ, Σε δικες μου δοκιμες η MG μου εδωσε αυτο που ηθελα....γι'αυτον τον λογο την θεωρω καλη πυριτιδα.....

δεν με εντυπωσίασε η mg2 πολύ ντόρος για το τίποτα εξακολουθώ να λέω η τέκνα το νούμερο 1 σε πυρίτιδα
Μια από τα ίδια... Στις δοκιμές καλή είναι, στο κυνήγι κάτι πάει να πει σε 76αρη κάλυκα... Γενικά θέλει ψάξιμο αρκετό να για σκοτώσει καλά στα όρια...

Μια από τα ίδια... Στις δοκιμές καλή είναι, στο κυνήγι κάτι πάει να πει σε 76αρη κάλυκα... Γενικά θέλει ψάξιμο αρκετό να για σκοτώσει καλά στα όρια...
Όπως τα λες σε 76αρη την έχω γεμίσει στο 2,4 με 42 σε νίκελ ν3 σε οριακές δεν κάνει αυτό που θέλω σε αντίθεση με τη τέκνα που μου κάνει ολλα τα γούστα ,απλά περίμενα άλλα πράγματα από αυτά που ακούγονται

Να σου πω εγώ που την δουλεύω την μπαρουτη αυτή,θα την βάλεις 1,80 με το ίδιο σεταπ αλλά κλείσιμο στα 58,00 και μετά να μας πεις ;)
Ναι για πες το κολπο... Ειναι αυτο που αναφερθηκε πιο πάνω με τα χοντρα σκάγια;

Όπως τα λες σε 76αρη την έχω γεμίσει στο 2,4 με 42 σε νίκελ ν3 σε οριακές δεν κάνει αυτό που θέλω σε αντίθεση με τη τέκνα που μου κάνει ολλα τα γούστα ,απλά περίμενα άλλα πράγματα από αυτά που ακούγονται
Ρε απατη Τεο εσυ ζηταγες προχθες συνταγη με Μg2. Εχεις αναγαγει την απατη σε επιστημη

Ειπαμε ειναι τεκνατζου η τεκνα .Η σαρανταρα ισον 2 εικοσαρες ελεγε η Ριτα η Σακκελαριου

Ρε απατη Τεο εσυ ζηταγες προχθες συνταγη με Μg2. Εχεις αναγαγει την απατη σε επιστημη
Εχτές όλη μέρα δοκημες έκανα ,είπα να βρω καμία έτοιμη αλλά δεν μου άρεσε καμία τελικά κατέληξα ότι δεν είναι αυτό που τους έχει τρελάνει τους ποιο πόλους για τοις τουφέκιες που τη θέλω δεν μου κάνει κάτι σαν την μβ36 είναι

Εχτές όλη μέρα δοκημες έκανα ,είπα να βρω καμία έτοιμη αλλά δεν μου άρεσε καμία τελικά κατέληξα ότι δεν είναι αυτό που τους έχει τρελάνει τους ποιο πόλους για τοις τουφέκιες που τη θέλω δεν μου κάνει κάτι σαν την μβ36 είναι
Eιναι κ η αλλη τσατσα η Μ92 . Για πολλα οργια

Status
Not open for further replies.
Back