Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τεο εσυ που εισαι Usa ιδιογομωτης μια ερωτηση.Αν κανουμε αναμιξη μισο κιλο Τεκνα με μισο κιλο Μ92 το αποτελεσμα τι θα λεει ;
Θα το δοκιμάσω μου έβαλες ιδέα τώρα αυτό που θα πετύχει συγουρα είναι η μίξη θα έχει 25% νιτρογλυκερίνη πιστεύω θα μαμαει στην Αμερική τη μίξη την έχουν για κολατσιό κάνουν μίξη τα πάντα και δεν παθενουν τίποτα εδώ εμείς νομίζουμε ότι θα σκάσει το όπλο έχω κάνει τρέλες μίξεις και πάλι το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό η Winchester ολλα τα φισιγγια με μηξεις ειναι

Θα το δοκιμάσω μου έβαλες ιδέα τώρα αυτό που θα πετύχει συγουρα είναι η μίξη θα έχει 25% νιτρογλυκερίνη πιστεύω θα μαμαει στην Αμερική τη μίξη την έχουν για κολατσιό κάνουν μίξη τα πάντα και δεν παθενουν τίποτα εδώ εμείς νομίζουμε ότι θα σκάσει το όπλο έχω κάνει τρέλες μίξεις και πάλι το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό η Winchester ολλα τα φισιγγια με μηξεις ειναι
Λες ;;;;;;

Έχω κάνει μίξη sp2 me s4 σε ποσοστό 80/20 και κεγωταν και με 686 στα 40 γρ και ταχύτητα πάνω από 450 και ανάκρουση πολύ χαμηλή
Για μολογα , εισαι κρυφη πληγη.Ακομα στην Μβ 32 εχουν μεινει πολλοι φιλοι

Παίχτες Hold your horses. Η Winchester και η κάθε εταιρία φυσιγγίων λογοδοτεί για τα προϊόντα της. Στην Ελλάδα του μύθου της κάθε βλητικης φαντασίωσης καλύτερα θα ήταν να μην δίνουμε τέτοιες πληροφορίες σε νέους ιδιογομωτες.
Φιλικά.

Γνωριζεις ποιός ειναι ο τρόπος να μας πεις;
Ακόμα περιμένουμε.. του χούμε ακούσει περί τις 30 φορές και ακόμα το φέρνουμε γύρω για κάτσε να ρωτήσουμε άλλες 50 φορές ακόμα αν θελουμε να φταίξουμε καλό διασπορας και ίσως τότε κάτι μάθουμε... .hair. για γέλια λεμεεεε

Ακόμα περιμένουμε.. του χούμε ακούσει περί τις 30 φορές και ακόμα το φέρνουμε γύρω για κάτσε να ρωτήσουμε άλλες 50 φορές ακόμα αν θελουμε να φταίξουμε καλό διασπορας και ίσως τότε κάτι μάθουμε... .hair. για γέλια λεμεεεε

AMAN βρε φιλε......εχεις ολες τις γνωσεις για να φτιαξεις καλο διασπορας.........μην κανεις ετσι....αυτο το
ανεβαζω για οσους δεν ξερουν.....ευκολο στησιμο με παρα πολυ καλα αποτελεσματα!!!!! ;) :)
http://www.idiogomosi.com/pages/posts/c7-sta-33gr-gia-mpekatsa-449.php

AMAN βρε φιλε......εχεις ολες τις γνωσεις για να φτιαξεις καλο διασπορας.........μην κανεις ετσι....αυτο το
ανεβαζω για οσους δεν ξερουν.....ευκολο στησιμο με παρα πολυ καλα αποτελεσματα!!!!! ;) :)
http://www.idiogomosi.com/pages/posts/c7-sta-33gr-gia-mpekatsa-449.php
Αυτή και άλλες 1000 πατέντες που μπορεί να σκεφτεί κάποιος...:cool::):)

Αυτή και άλλες 1000 πατέντες που μπορεί να σκεφτεί κάποιος...:cool::):)

Συμφωνω.....εγω εβαλα το ''κλασικο'' διασπορας.....απο εκει και μετα....κανεις οτι θελεις.....αρκει να ξερεις τι
κανεις.....και να εισαι παντα μεσα στα ορια ασφαλειας!!!! :) :cool:

Πατεντες για διασπορας υπαρχουν πααααρα μα παρα πολλες..το θεμα ειναι να δοκιμαζουμε οσες περισσοτερες μπορουμε και να ταιριαζουν στο οπλο μας και στα δεδομενα του κυνηγιου που κανουμε..υπαρχει το συστημα greener με τις στοιβαδες χωρισμενες με φελλο υπαρχει ο διασπορεας σταυρος με κομμενα τα πτερυγια κανονικα στημενος, αναποδα στημενος ελικοειδης το ιδιο παλι,2 χαρτακια κομμενα μεχρι την μεση και ενωμενα να δημιουργησουν σταυρο (καλη πατεντα για 16αρια), διασπορεας b&p γεμισμενος ο σωληνας με χοντρο νουμερο σκαγια ή βουλωμενος με ενα φελακι και περιμετρικα τα σκαγια (αυτο στηνεται και με γοπα απο τσιγαρο κομενη που εφαπτει τελεια) και αλλα πολλα..δοκιμες θελει και σωστο παντρεμα τα υλικα

Δύο δοκιμές αρχές Δεκέμβρη, με 10 βαθμούς περίπου( σαν νεολαίος στην ιδιογομωση) με την ωραία ........mb32 με το nx27, 18,2 αυλό και 3 άστρα στα 36 μέτρα, 33 γρ. ν. 5 και 33 γρ.ν5 + 1 γρ.αλευρι βρώμης
170 σκάγια.
IMG-20191211-201752.jpg

192 σκάγια, μου έφυγε και λίγο κάτω.

Last edited by a moderator:
Δύο δοκιμές αρχές Δεκέμβρη, με 10 βαθμούς περίπου( σαν νεολαίος στην ιδιογομωση) με την ωραία ........mb32 με το nx27, 18,2 αυλό και 3 άστρα στα 36 μέτρα, 33 γρ. ν. 5 και 33 γρ.ν5 + 1 γρ.αλευρι βρώμης

170 σκάγια (θέλει μια στροφή προς τα δεξιά)

192 σκάγια, μου έφυγε και λίγο κάτω.

Για ''νεολαιος''.......μια χαρα τα πηγες !!!!! :)
Η ΜΒ32 στα 34 γραμ . με αλευρι κενταει φιλε!!! Σου γραφω ενα σεταπ που στο δικο μου οπλο με 18,3 αυλο
και 66 εκατοστα κανη.....δινει τα ''ρεστα '' του!!!
CX2000- 1,80X34+1,5 αλευρι drago17-N5-8* 68,5 - 56,5.
Oτι πεσει στο διαβα του.....δεν εχει λυτρωμο .;):)

Status
Not open for further replies.
Back