Ναι συμφωνώ αυτή ναι και εύκολη να της βρεις σεταπEιναι κ η αλλη τσατσα η Μ92 . Για πολλα οργια
Ναι συμφωνώ αυτή ναι και εύκολη να της βρεις σεταπEιναι κ η αλλη τσατσα η Μ92 . Για πολλα οργια
Τεο εσυ που εισαι Usa ιδιογομωτης μια ερωτηση.Αν κανουμε αναμιξη μισο κιλο Τεκνα με μισο κιλο Μ92 το αποτελεσμα τι θα λεει ;Eιναι κ η αλλη τσατσα η Μ92 . Για πολλα οργια
Γνωριζεις ποιός ειναι ο τρόπος να μας πεις;Δεν κανεις τπτ με χοντρα απο κατω
Θα το δοκιμάσω μου έβαλες ιδέα τώρα αυτό που θα πετύχει συγουρα είναι η μίξη θα έχει 25% νιτρογλυκερίνη πιστεύω θα μαμαει στην Αμερική τη μίξη την έχουν για κολατσιό κάνουν μίξη τα πάντα και δεν παθενουν τίποτα εδώ εμείς νομίζουμε ότι θα σκάσει το όπλο έχω κάνει τρέλες μίξεις και πάλι το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό η Winchester ολλα τα φισιγγια με μηξεις ειναιΤεο εσυ που εισαι Usa ιδιογομωτης μια ερωτηση.Αν κανουμε αναμιξη μισο κιλο Τεκνα με μισο κιλο Μ92 το αποτελεσμα τι θα λεει ;
Λες ;;;;;;Θα το δοκιμάσω μου έβαλες ιδέα τώρα αυτό που θα πετύχει συγουρα είναι η μίξη θα έχει 25% νιτρογλυκερίνη πιστεύω θα μαμαει στην Αμερική τη μίξη την έχουν για κολατσιό κάνουν μίξη τα πάντα και δεν παθενουν τίποτα εδώ εμείς νομίζουμε ότι θα σκάσει το όπλο έχω κάνει τρέλες μίξεις και πάλι το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό η Winchester ολλα τα φισιγγια με μηξεις ειναι
Θα έχεις μια τέκνα με καλητερη προοδευτικά και μια m92s με καλητερη συμπεριφορά στην υγρασία είμαι σίγουρος γιαυτοΛες ;;;;;;
Για μολογα , εισαι κρυφη πληγη.Ακομα στην Μβ 32 εχουν μεινει πολλοι φιλοιΈχω κάνει μίξη sp2 me s4 σε ποσοστό 80/20 και κεγωταν και με 686 στα 40 γρ και ταχύτητα πάνω από 450 και ανάκρουση πολύ χαμηλή
Εγω πχΓια μολογα , εισαι κρυφη πληγη.Ακομα στην Μβ 32 εχουν μεινει πολλοι φιλοι
παρε κανα μπλεντερ να κανης και εσυ...τι δηλαδη ολοι κανουνfgrΕγω πχ![]()
Εσυ Βικτωρα θες μια Al για να στανιαρεις..να την εχεις και για τα χαρτινα να χορταινεις τουφεκιαΕγω πχ![]()
Ακόμα περιμένουμε.. του χούμε ακούσει περί τις 30 φορές και ακόμα το φέρνουμε γύρω για κάτσε να ρωτήσουμε άλλες 50 φορές ακόμα αν θελουμε να φταίξουμε καλό διασπορας και ίσως τότε κάτι μάθουμε...Γνωριζεις ποιός ειναι ο τρόπος να μας πεις;
Ακόμα περιμένουμε.. του χούμε ακούσει περί τις 30 φορές και ακόμα το φέρνουμε γύρω για κάτσε να ρωτήσουμε άλλες 50 φορές ακόμα αν θελουμε να φταίξουμε καλό διασπορας και ίσως τότε κάτι μάθουμε...για γέλια λεμεεεε
Αυτή και άλλες 1000 πατέντες που μπορεί να σκεφτεί κάποιος...AMAN βρε φιλε......εχεις ολες τις γνωσεις για να φτιαξεις καλο διασπορας.........μην κανεις ετσι....αυτο το
ανεβαζω για οσους δεν ξερουν.....ευκολο στησιμο με παρα πολυ καλα αποτελεσματα!!!!!![]()
http://www.idiogomosi.com/pages/posts/c7-sta-33gr-gia-mpekatsa-449.php
Στο 16αρι μονοδρομος οι πατεντες αλλα εχει τη χαρη τουΑυτή και άλλες 1000 πατέντες που μπορεί να σκεφτεί κάποιος...![]()
Αυτή και άλλες 1000 πατέντες που μπορεί να σκεφτεί κάποιος...![]()