Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και για την ιστορία έβαλα και ντενεκε πίσω από τα χαρτόνια και τρύπησαν 7 σκάγια το ντενεκε και υπήρχαν μερικά ακόμα που δεν τον πέρασαν αλλά τον είχαν σκίσει κατά το μισό και το φυσιγγι με το αλεύρι 14 σκάγια τον είχαν τρυπήσει εκ των οποίων 3 στο νευρωμα της γωνίας.
Νίκο @ΝίκοςΠ, Άρη @Aris, Μίλτο @MiltosL ευχαριστώ για τις συμβουλές! :)
Τιποτα φιλε μην το ξαναπεις..γνωση που δεν μοιραζεται δεν ειναι γνωση..οτι θες στην διαθεση σου

Αυτό πιστεύω και γω Μίλτο ειδικά αν είναι συμπαγής σαν υλικό έτσι όπως είναι χωρίς καμία επεξεργασία λόγω ελαστικότητας.
Η γνησια μαλλινη δεν ειναι συμπαγης..φαντασου μια τριχομπαλα πιεσμενη..αν γινει επεξεργασια κερωμα δηλαδη γινεται αρκετα ασυμπιεστη και στοτς καλυκες μπαινει τερμα σφηνωτα

Η γνησια μαλλινη δεν ειναι συμπαγης..φαντασου μια τριχομπαλα πιεσμενη..αν γινει επεξεργασια κερωμα δηλαδη γινεται αρκετα ασυμπιεστη και στοτς καλυκες μπαινει τερμα σφηνωτα
Έχω πάρει μερικά ρολά Μίλτο είναι αρκετά συμπαγής η συγκεκριμενη .

Έχω πάρει μερικά ρολά Μίλτο είναι αρκετά συμπαγής η συγκεκριμενη .
Μπορει να ειναι λιγο διαφορετικη ποιοτητα..εγω ειχα παρει προπερσυ και εχω στοκ..χωρις λιπανση και εκανα την διαδικασια μονος μου

Μπορει να ειναι λιγο διαφορετικη ποιοτητα..εγω ειχα παρει προπερσυ και εχω στοκ..χωρις λιπανση και εκανα την διαδικασια μονος μου
Καλησπερα,απο που αγορασατε αυτα τα ρολλα,και ποσα χιλιοστα ειναι το παχος τους.

Παιδια κακως δεν το ανεφερα.....ειπα γνησια μαλλινη για να καταλαβετε οτι δεν ειναι ντιανα.
Οι μαλλινες που χρησιμοποιησα ειναι αυτες που εχει ο Φαντομ. οι λευκες....οχι οι αλλες οι γκρι που ξερουμε
και που οντως ηταν και τις λεγαμε γνησιες. !!! ;) ;)

Παιδια κακως δεν το ανεφερα.....ειπα γνησια μαλλινη για να καταλαβετε οτι δεν ειναι ντιανα.
Οι μαλλινες που χρησιμοποιησα ειναι αυτες που εχει ο Φαντομ. οι λευκες....οχι οι αλλες οι γκρι που ξερουμε
και που οντως ηταν και τις λεγαμε γνησιες. !!! ;) ;)
Νικο δυστυχως οι λευκες πλεον δεν εισαγονται απο Ρωσσια,γιατι τασπασε ο Κουτουζης με τη ρωσσιδα γυναικα του και χαθηκε η ακρη που ειχε. Θεωρεις οτι οι γκρι δεν ειναι εφαμιλλες με τις ασπρες?

Κωνσταντινε καλησπερα,αυτα τα ρολλα απο που τα αγοπαζεις παρακαλω?
Στο εξωτερικό είμαι φίλε, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν συμφέρει εκτός και αν θέλεις να γεμίσεις μερικά φυσίγγια όπως κάνα ρελιαστο για πέρδικα που θέλω εγώ και σε cal 20 θα βγάλει αρκετές. Σαν υλικό φαίνεται άριστο ούτε κερωμα δεν θέλει λόγω συνοχής (Έτσι νομιζω ,ποιο το όφελος αφού γίνεται κουτσουρο και χάνει την ελαστικότητα του?) Στέλνει παντού αλλά ακριβό συν τα έξοδα αποστολής ανεβαίνει πολύ το κόστος. Θα ανεβάσω φώτο στο θέμα βυσματωσεις.

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν, κανένα σεταπ για την psb1 στα 32 γραμμάρια έχουμε;;;;και με κρύο καιρό
1.75Χ32 με 616 καψυλι με 19 κουαλαντι και κλεισιμο στα 57.3 χιλ για τσιχλες απο 68.8 καλυκα φιοκι

]]]
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν, κανένα σεταπ για την psb1 στα 32 γραμμάρια έχουμε;;;;και με κρύο καιρό
Αρη καλημερα, εγω την δουλευω στα τσιχλοκοτσιφα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το σεταπ μου ειναι Τ2/12/70-CX2000-1,75X32-GIOVANI 22-58mm/εξαστερο Ν8.​

Όταν γεμίζουμε με μάλλινες υπολογίζουμε +το πάτημα που θα πάρουν...ή π.χ. πυρίτιδα, Couvete,χαρτάκι μάλλινη 10mm, χαρτάκι σκάγια κτλ κτλ....;;; :rolleyes: ή όπως μας βγει η ογκομετρία της σύμφωνα με τη δοσολογία πυρίτιδας;;

Όταν γεμίζουμε με μάλλινες υπολογίζουμε +το πάτημα που θα πάρουν...ή π.χ. πυρίτιδα, Couvete,χαρτάκι μάλλινη 10mm, χαρτάκι σκάγια κτλ κτλ....;;; :rolleyes: ή όπως μας βγει η ογκομετρία της σύμφωνα με τη δοσολογία πυρίτιδας;;
Το couvete τι είναι; Όταν λέτε χαρτάκι εννοείτε ένα οποιοδήποτε χαρτάκι κυκλικό ή έχει και κάποιο πάχος;

Status
Not open for further replies.
Back