Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για ''νεολαιος''.......μια χαρα τα πηγες !!!!! :)
Η ΜΒ32 στα 34 γραμ . με αλευρι κενταει φιλε!!! Σου γραφω ενα σεταπ που στο δικο μου οπλο με 18,3 αυλο
και 66 εκατοστα κανη.....δινει τα ''ρεστα '' του!!!
CX2000- 1,80X34+1,5 αλευρι drago17-N5-8* 68,5 - 56,5.
Oτι πεσει στο διαβα του.....δεν εχει λυτρωμο .;):)
Ο συνονόματος μου Νίκο θα το κάνει αλλά με βύσμα Drago 20 για να έρθει στα σωστά χιλιοστά ;) και την μπαρουτη στο 1,85.γιατι στο πεντασταδιακο ΠΆΝΤΑ η μπαρουτη παίζει λιγότερο στα σεταπ του

Δύο δοκιμές αρχές Δεκέμβρη, με 10 βαθμούς περίπου( σαν νεολαίος στην ιδιογομωση) με την ωραία ........mb32 με το nx27, 18,2 αυλό και 3 άστρα στα 36 μέτρα, 33 γρ. ν. 5 και 33 γρ.ν5 + 1 γρ.αλευρι βρώμης
170 σκάγια.
IMG-20191211-201752.jpg

192 σκάγια, μου έφυγε και λίγο κάτω.
Ωραίες κατανομές φίλε μου, μπράβο !

Δύο δοκιμές αρχές Δεκέμβρη, με 10 βαθμούς περίπου( σαν νεολαίος στην ιδιογομωση) με την ωραία ........mb32 με το nx27, 18,2 αυλό και 3 άστρα στα 36 μέτρα, 33 γρ. ν. 5 και 33 γρ.ν5 + 1 γρ.αλευρι βρώμης
170 σκάγια.
IMG-20191211-201752.jpg

Μια χαρα κατανομες εβγαλε Αρη..αλλα τσιμπα λιγο την πυριτιδα ειδικα στο 5αρη..στηστο και με μαλλινη..παει τρελα στο αυλο σου

170 σκάγια.
IMG-20191211-201752.jpg

Και για την ιστορία έβαλα και ντενεκε πίσω από τα χαρτόνια και τρύπησαν 7 σκάγια το ντενεκε και υπήρχαν μερικά ακόμα που δεν τον πέρασαν αλλά τον είχαν σκίσει κατά το μισό και το φυσιγγι με το αλεύρι 14 σκάγια τον είχαν τρυπήσει εκ των οποίων 3 στο νευρωμα της γωνίας.
Νίκο @ΝίκοςΠ, Άρη @Aris, Μίλτο @MiltosL ευχαριστώ για τις συμβουλές! :)

Σημερινη δοκιμη με ΜΒ32 με γνησια μαλλινη αλιπαστη ακερωτη σε καλυκα 67,4 - 62 με τζαμακι στα 35 μετρα
μετροταινια εδωσε στα 35 μετρα και διαμετρο κυκλου 75 εκατοστα 85% συγκεντρωση χωρις αλευρι.!!!!
Πιστευω οτι με αλευρι εχει ενα 90% ανετα. Το σεταπ ειναι
CX 2000-1,90X34- κουβετ - μαλλινη-Ν6 επινικελωνα. :)

Και οι φωτογραφίες!!
Υγ δικό μου: μια από τις πιο όμορφες κατανομές που έχω δει... εύγε νικο μου!!

Σε ευχαριστω Γιωργο......για ολα φιλε.....πρεπει καποια στιγμη να ασχοληθω να μαθω να ανεβαζω φωτο....μεχρι τοτε
το μαρμαρο θα το ''πληρωνεις'' εσυ φιλε μου!!! .love.

Ρε παίδες....Σήμερα στη μου έδωσαν λίγη GM3 (περίπου 300gr)....αν κ δν είναι του τύπου μου η συγκεκριμένη λέω να την κάψω στις τσίχλες.....μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα setup με (cx2000) στα 30 ή 28gr να την γεμίσω σιγά σιγά να φεύγει...;;;

Και τα 40m τα έχει άνετα.
Εξερετική κατανομή.

Κωστα τα 40 μετρα τα εχει......απο εκει και μετα ''ξεψυχαει'' φιλε 6ρακι ειναι....μετα τα 40 μετρα ''παιζω'' σε
5ρι για σιγουρα πραγματα και σε λαγο και σε φασσα. :)
Αυριο ....πρωτα ο θεος θα το δοκιμασω με αλευρι. :)

Ρε παίδες....Σήμερα στη μου έδωσαν λίγη GM3 (περίπου 300gr)....αν κ δν είναι του τύπου μου η συγκεκριμένη λέω να την κάψω στις τσίχλες.....μήπως γνωρίζει κάποιος κανένα setup με (cx2000) στα 30 ή 28gr να την γεμίσω σιγά σιγά να φεύγει...;;;

Ειναι ιδια με την γκρανουλαρ Κωστα cx2000 -1,45x30 ξεκινα βυσμα βαλε αυτο που σου βγαλει την
ογκομετρια που θελεις φιλε.;):)

Τι υλικα εχεις σε καλυκα κ συγκεντρωτηρα ; για ποιο οπλο ;

Να σου πω εγώ Κωστάκη .sarcastic. αφού θες να (φύγει) βάλε όλη την μπαρουτη από την κάννη μπροστά,ένα 616 πίσω (ελαφρύ) και στουμπωσε την 100γρ νούμερο 9 ΚΑΙ ΜΠΑΜ!!!.hunter..hunter..sex hard.

Να σου πω εγώ Κωστάκη .sarcastic. αφού θες να (φύγει) βάλε όλη την μπαρουτη από την κάννη μπροστά,ένα 616 πίσω (ελαφρύ) και στουμπωσε την 100γρ νούμερο 9 ΚΑΙ ΜΠΑΜ!!!.hunter..hunter..sex hard.
Στο παράθυρο της τουαλέτας σου θα έρθω και θα κάνω το ΜΠΑΜ ρε πούστη με λυρή.... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .yel..yel.

Status
Not open for further replies.
Back