Ρε παιδια, ανεβαστε κατι να το συζητησουμε!!!
Να και μια συνταγη για μπεκατσοφυσιγγο απο την γειτονικη Ιταλια.
Κωστα sorry ρε φιλε,εφυγα απο το σπιτι και δεν διαβασα την ερωτηση σου!!Τωρα μολις γυρισα,ειναι πολυ αργα,αλλα σου λεω οτι ενω ειμαι λατρης της Α1!!!!!την ΑΟ δεν την εχω δοκιμασει ποτε!!Γιατι ο σαρκασμος???λοιπόν......
Τη γνώμη έχεις για την Α0...;;;![]()
Την έχεις δουλέψει;;;
Γειά σου Σπύρο!!Γιατι ο σαρκασμος???
Άριστη Κώστα.λοιπόν......
Τη γνώμη έχεις για την Α0...;;;
Την έχεις δουλέψει;;;
Κωστα καλημερα!!!Δεν παρεξηγησα απολυτως τιποτε,φιλε!!!Απλα νομισα οτι ο σαρκασμος ηταν για την Α0 και ρωτησα τι δεν σου αρεσει σαυτην!!!Γειά σου Σπύρο!!
Επιδή έγραψες στο προηγούμενο post "ανεβάστε κάτι ρε παιδιά να το συζητήσουμε"....
Άνοιξα κ εγώ κουβέντα για την Α0....
Μη με παρεξηγήσεις...![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν ειναι να παρεξηγουμε μια ''φατσουλα''.......το χασαμε το ''παιχνιδι'' μαγκες !!!!![]()
Ρώτησα γιατί είχα πάρει για δοκιμή 250gr και μετά το μετάνιωσα και θέλω τώρα να την αντικαταστήσω με τη ΜΒ36 επιδή τη δούλευα σε εμπορικά και για να μη τη δώσω λέω να την κάψω τη νέα σεζόν τουλάχιστο με κανένα setup της προκοπής να φεύγει σιγά σιγά..... μην την χαλάσω σε δοκιμές.Κωστα καλημερα!!!Δεν παρεξηγησα απολυτως τιποτε,φιλε!!!Απλα νομισα οτι ο σαρκασμος ηταν για την Α0 και ρωτησα τι δεν σου αρεσει σαυτην!!!
Ευχαριστώ πολύ Ηλία....!!!Άριστη Κώστα.
1) CHEDDITE 2000 1,90X39 No 4,5,6, συγκ. Drago 20 κλείσιμο 58,5 mm. Την έχω ρίξει φθινόπωρο με νορμάλ καιρό. Στο κρύο ίσως χρειαστείς να πας στο 1,95.
2) Κάλυκας κομμένος στα 67,40 CHEDDITE 2000, 1,90Χ37, συγκ. Ζ2Μ18 Νο 4,5,6, κλείσιμο 56mm.
Και γω μαζι σου, πηρα μβ36 απο φαντομα, και θα ψαχτω στη πρωτη ευκαιρια!!Ρώτησα γιατί είχα πάρει για δοκιμή 250gr και μετά το μετάνιωσα και θέλω τώρα να την αντικαταστήσω με τη ΜΒ36 επιδή τη δούλευα σε εμπορικά και για να μη τη δώσω λέω να την κάψω τη νέα σεζόν τουλάχιστο με κανένα setup της προκοπής να φεύγει σιγά σιγά..... μην την χαλάσω σε δοκιμές.
Γι'αυτό κ το ερώτημά μου...![]()
Mπορεις να την βαλεις ανετα για να αναψεις καρβουνα μια και καλη.Ρώτησα γιατί είχα πάρει για δοκιμή 250gr και μετά το μετάνιωσα και θέλω τώρα να την αντικαταστήσω με τη ΜΒ36 επιδή τη δούλευα σε εμπορικά και για να μη τη δώσω λέω να την κάψω τη νέα σεζόν τουλάχιστο με κανένα setup της προκοπής να φεύγει σιγά σιγά..... μην την χαλάσω σε δοκιμές.
Γι'αυτό κ το ερώτημά μου...![]()
Λες να φτιάξω αυτοσχέδιες κροτίδες για το πάσχα;;;Mπορεις να την βαλεις ανετα για να αναψεις καρβουνα μια και καλη.
Ανετα....Αφου το λεει και το ονομα της....Αποκριατικες ΟβιδεςΛες να φτιάξω αυτοσχέδιες κροτίδες για το πάσχα;;;![]()
Λοιπόν το set up σήμερα με σχετική άπνοια 15+β θερμ. και αρκετή υγρασία ήταν πολύ καλό σε 2 τσίχλες που τόριξα ..Μιλάμε για βολές 30-35 μέτρων όχι περισσότερο .Είπα να δοκιμάσω την AS (nobelsport) σε κάτι πιό δυναμικό από το 688 1.38 Χ 28 Z2M 24 6*.
Καλό set up ,θετικό αλλά πολύ μαλακό για τα γούστα ...
Παιδεύτηκα με καψύλια κ βύσματα απο 1.40 -1.45 .
Αν μου δώσει αυτό που είδα στο χαρτί το 688 1.45 Χ 30 BIOR 21 6* στο πραγματικό γήπεδο βρήκα αυτό που γύρευα .Στα 35 μέτρα το βύσμα κτύπησε στον πίνακα κ γύρισε 10 μ πίσω .Σφικτή ντουφεκιά ,ντουφεκιά με αρχ......α που λέμε .
Το ίδιο set up αλλά με cx2000 πολύ -πολύ μέτριο .Άβυσσος η ιδιογόμωση και η βλητική
Με τον Ασπρο Σιφουνα δηλαδη!!!!!!!Λαμπη εαν εχεις δυνατοτητα να κλεισεις το 688- 1,40χ28-gt21- Ν8 - 68,5 - 56,5 θα εκπλαγεις ευχαριστα φιλε!!!![]()
Με την Ας λεω.![]()