Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μολις τελειωσε το κυνηγι... αλλα να προετοιμαζομαστε για το καλοκαιρι που θα ξεκινησουμε παλι..με αυτο το φυσιγγι θα ξεκινησω σε τρυγονακια και φασες...
P00222-164725(1).jpg
Στηθηκε το ιδιο σετ απ με LB6...αλλα δεν προλαβα να το δοκιμασω...

Μολις τελειωσε το κυνηγι... αλλα να προετοιμαζομαστε για το καλοκαιρι που θα ξεκινησουμε παλι..με αυτο το φυσιγγι θα ξεκινησω σε τρυγονακια και φασες...
View attachment 10085
Το έχεις δοκιμάσει στο κυνήγι αυτό;Δυνατό φαίνεται κ ειδικά για έναρξη

Θα το δω Δημητρη,δεν το εχω δοκιμασει, στην εναρξη θα δω τι κανει. Ρελιαστο ειναι και απο ανακρουση λιγη.
Κράτα τη αυτή τη φωτό στα αρχεία σου και ξανά κάνε τη δοκιμή το Μάϊο-Ιούνιο που θα έχει αρκετή ζέστη να είσαι κοντά στις ΤΟΤΕ θερμοκρασίες.... ;)

Κράτα τη αυτή τη φωτό στα αρχεία σου και ξανά κάνε τη δοκιμή το Μάϊο-Ιούνιο που θα έχει αρκετή ζέστη να είσαι κοντά στις ΤΟΤΕ θερμοκρασίες.... ;)
Εννοειτε Κωστα...μπορει να χρειστουν αλλαγες στο σετ απ θα το δουμε.

View attachment 10085
Πολή καλή!!! Πάντως αν σου έβγαλε τόση συγκέντρωση ο V-ZERO 23 σε αυτή τα μέτρα,φαντάσου ο LB6 !!!

Μην περνεις και όρκο ο lb6 είναι πολύ ιδιότροπο βύσμα μπορεί να θέλει και άλλο τσοκ.
2 δοκιμες προλαβα και εκανα με τον lb6 αχαρακτο και με φουλ εδωσε πιο καλο ποσοστο απο τα 3 αστρα.... Βεβαια εχει συνεχεια το θεμα οποτε δε μπορω να ειμαι και σιγουρος...

View attachment 10085
Το τσοκ ειναι φουλ;

2 δοκιμες προλαβα και εκανα με τον lb6 αχαρακτο και με φουλ εδωσε πιο καλο ποσοστο απο τα 3 αστρα.... Βεβαια εχει συνεχεια το θεμα οποτε δε μπορω να ειμαι και σιγουρος...
Tι λες βρε παιδί μου , σοβαρά μιλάς ;
Μα αφού κάποιοι βλητικοί επιστήμονες επέμεναν ότι ο LB6 θέλει ανοικτά τσοκαρίσματα για να δουλέψει !! .think.

Tι λες βρε παιδί μου , σοβαρά μιλάς ;
Μα αφού κάποιοι βλητικοί επιστήμονες επέμεναν ότι ο LB6 θέλει ανοικτά τσοκαρίσματα για να δουλέψει !! .think.
Εγω λεω οτι βλεπω Μιχαλη...
Οι ειδικοι λενε οτι πιστευουν...η οτι βλεπουν;;;;;

Status
Not open for further replies.
Back