Πολύ ωραία,σε ευχαριστώ και πάλι ΓιώργοΑν θυμάμαι καλά βγαίνει η ογκομετρια Άρη και στο 8-9.. αλλοιώς 24...
Πολύ ωραία,σε ευχαριστώ και πάλι ΓιώργοΑν θυμάμαι καλά βγαίνει η ογκομετρια Άρη και στο 8-9.. αλλοιώς 24...
Το έχεις δοκιμάσει στο κυνήγι αυτό;Δυνατό φαίνεται κ ειδικά για έναρξηΜολις τελειωσε το κυνηγι... αλλα να προετοιμαζομαστε για το καλοκαιρι που θα ξεκινησουμε παλι..με αυτο το φυσιγγι θα ξεκινησω σε τρυγονακια και φασες...
View attachment 10085
Στηθηκε το ιδιο σετ απ με LB6...αλλα δεν προλαβα να το δοκιμασω...
Θα το δω Δημητρη,δεν το εχω δοκιμασει, στην εναρξη θα δω τι κανει. Ρελιαστο ειναι και απο ανακρουση λιγη.Το έχεις δοκιμάσει στο κυνήγι αυτό;Δυνατό φαίνεται κ ειδικά για έναρξη
Κράτα τη αυτή τη φωτό στα αρχεία σου και ξανά κάνε τη δοκιμή το Μάϊο-Ιούνιο που θα έχει αρκετή ζέστη να είσαι κοντά στις ΤΟΤΕ θερμοκρασίες....Θα το δω Δημητρη,δεν το εχω δοκιμασει, στην εναρξη θα δω τι κανει. Ρελιαστο ειναι και απο ανακρουση λιγη.
Εννοειτε Κωστα...μπορει να χρειστουν αλλαγες στο σετ απ θα το δουμε.Κράτα τη αυτή τη φωτό στα αρχεία σου και ξανά κάνε τη δοκιμή το Μάϊο-Ιούνιο που θα έχει αρκετή ζέστη να είσαι κοντά στις ΤΟΤΕ θερμοκρασίες....![]()
Πολή καλή!!! Πάντως αν σου έβγαλε τόση συγκέντρωση ο V-ZERO 23 σε αυτή τα μέτρα,φαντάσου ο LB6 !!!Μολις τελειωσε το κυνηγι... αλλα να προετοιμαζομαστε για το καλοκαιρι που θα ξεκινησουμε παλι..με αυτο το φυσιγγι θα ξεκινησω σε τρυγονακια και φασες...
View attachment 10085
Ευχαριστω.Απο περιεργια να δω τι θα βγαλει τον εβαλα κι εγω.Πολή καλή!!! Πάντως αν σου έβγαλε τόση συγκέντρωση ο V-ZERO 23 σε αυτή τα μέτρα,φαντάσου ο LB6 !!!
Μην περνεις και όρκο ο lb6 είναι πολύ ιδιότροπο βύσμα μπορεί να θέλει και άλλο τσοκ.Πολή καλή!!! Πάντως αν σου έβγαλε τόση συγκέντρωση ο V-ZERO 23 σε αυτή τα μέτρα,φαντάσου ο LB6 !!!
Τ2 cx2000 69,40 1,60-32 N9-aquila 22-58mm μετα τα μπασιματα μεχρι και το τελος.Παιδιά έχουμε κανένα καλό σεταπ για γκρανουλαρ στα 32 γραμμάρια;;;;;;
2 δοκιμες προλαβα και εκανα με τον lb6 αχαρακτο και με φουλ εδωσε πιο καλο ποσοστο απο τα 3 αστρα.... Βεβαια εχει συνεχεια το θεμα οποτε δε μπορω να ειμαι και σιγουρος...Μην περνεις και όρκο ο lb6 είναι πολύ ιδιότροπο βύσμα μπορεί να θέλει και άλλο τσοκ.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουΤ2 cx2000 69,40 1,60-32 N9-aquila 22-58mm μετα τα μπασιματα μεχρι και το τελος.
Το τσοκ ειναι φουλ;Μολις τελειωσε το κυνηγι... αλλα να προετοιμαζομαστε για το καλοκαιρι που θα ξεκινησουμε παλι..με αυτο το φυσιγγι θα ξεκινησω σε τρυγονακια και φασες...
View attachment 10085
Tι λες βρε παιδί μου , σοβαρά μιλάς ;2 δοκιμες προλαβα και εκανα με τον lb6 αχαρακτο και με φουλ εδωσε πιο καλο ποσοστο απο τα 3 αστρα.... Βεβαια εχει συνεχεια το θεμα οποτε δε μπορω να ειμαι και σιγουρος...
Υποτιθεται ναι. Αλλα μετρωντας με το παχυμετρο βγαινει LFΤο τσοκ ειναι φουλ;
Εγω λεω οτι βλεπω Μιχαλη...Tι λες βρε παιδί μου , σοβαρά μιλάς ;
Μα αφού κάποιοι βλητικοί επιστήμονες επέμεναν ότι ο LB6 θέλει ανοικτά τσοκαρίσματα για να δουλέψει !!![]()
Τελικά δουλεύει ο LB6 στο τσοκάρισμα 1* ή 2* ;;;Tι λες βρε παιδί μου , σοβαρά μιλάς ;
Μα αφού κάποιοι βλητικοί επιστήμονες επέμεναν ότι ο LB6 θέλει ανοικτά τσοκαρίσματα για να δουλέψει !!![]()
Και ναι και οχι Κωστη.Εξαρταται το στησιμο.Τελικά δουλεύει ο LB6 στο τσοκάρισμα 1* ή 2* ;;;
Για μενα ,ως τωρα ,λεω οτι δουλευει αν δω κατι διαφορετικο θα το ανεβασω να το δειτε....Τελικά δουλεύει ο LB6 στο τσοκάρισμα 1* ή 2* ;;;