Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό είναι σχετικό και με την πυρίτιδα Κώστα ,Σκέψου την πρώτη παράμετρο, ένα Ψ σετ απ με 24άρι βύσμα και 2 στάδια κλείσιμο που το πιέζει αρκετά για να κλείσει σωστά χωρίς λακκούβα αλλά σκορπάει λίγο παραπάνω,τί κάνεις στην περίπτωση αυτή ?Ίσως μειώσεις λίγο πυρίτιδα ,σκάγια ή αλλάζεις καψούλι!πάλι θα έχεις διαφορετική δύναμη ,ταχύτητα!!Στη 2η περίπτωση το ίδιο σετ απ με 22άρι βύσμα και 3 στάδια κλείσιμο ,όχι λακκούβα, όχι πιέσεις στο βύσμα, χαμηλότερο ρέλιασμα για καλύτερη καύση της πυρίτιδας, με μεγαλύτερη ελαστικότητα βύσματος και θάλαμο καύσης, ίσως μικρή διαφορά ταχύτητας κρούσης μπορεί και ανοδική!!
ΔΗΛΑΔΗ για να καταλαβω τι θελεις να πεις!!Κλεινοντας ερμητικα την μπαρουτη κανοντας οποιο ρελο γουσταρεις,χωρις να την πατησης,λες οτι ετσι ειναι το σωστο????Η μπαρουτη για να δωσει την προοθητικη της ενεργεια δεν θελει κενο ,θελει πιεση!!! αυτο ειναι νομος!!!!!

Αυτό είναι σχετικό και με την πυρίτιδα Κώστα ,Σκέψου την πρώτη παράμετρο, ένα Ψ σετ απ με 24άρι βύσμα και 2 στάδια κλείσιμο που το πιέζει αρκετά για να κλείσει σωστά χωρίς λακκούβα αλλά σκορπάει λίγο παραπάνω,τί κάνεις στην περίπτωση αυτή ?Ίσως μειώσεις λίγο πυρίτιδα ,σκάγια ή αλλάζεις καψούλι!πάλι θα έχεις διαφορετική δύναμη ,ταχύτητα!!Στη 2η περίπτωση το ίδιο σετ απ με 22άρι βύσμα και 3 στάδια κλείσιμο ,όχι λακκούβα, όχι πιέσεις στο βύσμα, χαμηλότερο ρέλιασμα για καλύτερη καύση της πυρίτιδας, με μεγαλύτερη ελαστικότητα βύσματος και θάλαμο καύσης, ίσως μικρή διαφορά ταχύτητας κρούσης μπορεί και ανοδική!!
Αναφερεσε σε δυο ανομοια πραγματα,αλλο το ενα σεταπ με 24ρη και αλλο σεταπ με 22αρη!!!Τωρα στο θεμα μας, γιατι η αναφορα σου δεν εχει καμια σχεση με το αν θελει πατημα η πυριτιδα η οχι!!! Εσυ τι πιστευεις??? θελει η δεν θελει?? απλο το ερωτημα!!!!

Φιλιππα κ εγω τόσες στροφες... Πόση ωρα κρατας πατημένο το στροφείο; Σου ξερελιαζεται εστω κ λίγο μετα απο ωρα;

Εμενα παρότι προσπαθώ να ζεστενεται το ρελι, παλι μου ξεδιπλώνει λίγο. Ισως παίζει ρόλο το ΠΌΣΟ ζεσταμα χρειάζεται ή ίσως και η στατική πίεση του συγκεντρωτηρα;
Καλησπερα σας.
Δεν το κραταω επι τουτου .Κατεβαζω μεχρι το στοπ με σταδιακη δυναμη στο μοχλο , ανεβαζω ..... γυριζω 180 μοιρες περιπου και ξαναρελιαζω αλλο 1 δευτερο.
Δεν εχω παρατηρηση ποτε να ξερελιαστει φυσιγγι μου ουτε να ανοιξουν τα χειλακια.
Βεβαια δεν τα ξαναμετραω κιολλας μετα το τελειωμα τους για να ξερω αν εχουν ψηλωσει λιγο.
Αυτο που παρατηρω στους ριγμενους καλυκες ειναι αν μετα το ξερελιασμα του καλυκα η παραμορφωση ειναι σε ολους το ιδιο.
Αν παρει το χερι και ρελιαζεις σχεδον με μηχανικη ιδια κινηση ... 9 στα 10 βγαινει πανομοιωτυπη η παραμορφωση.
Στο ρελι ειναι με 4 γωνιες .....καπως σαν τετραγωνο αλλα οχι ισοσκελες.

ΔΗΛΑΔΗ για να καταλαβω τι θελεις να πεις!!Κλεινοντας ερμητικα την μπαρουτη κανοντας οποιο ρελο γουσταρεις,χωρις να την πατησης,λες οτι ετσι ειναι το σωστο????Η μπαρουτη για να δωσει την προοθητικη της ενεργεια δεν θελει κενο ,θελει πιεση!!! αυτο ειναι νομος!!!!!
Ειτε κενο αφησουμε ειτε σκληρο αμορτησερ βαλουμε ειτε μαλακο αν το κλησημο και το βαρος σκαγιων ειναι σωστο η μπαρουτι θα καει ολη.....
Εκη που παρεμβαινουμε με αυτα που προαναφερα ποιο πανω ειναι στον ρηθμο καυσης της και μονο.....

Παιδιά κατι που ξέχασα να αναφέρω, για το ρελιασμα ειναι πολύ καλό το καστορέλαιο, εχω διαβασει οτι βοηθάει πολυ και στις ψηλές στροφες. Δεν το εχω δοκιμάσει προσωπικά ουτε έψαξα να βρω που πωλείται!

Παιδιά κατι που ξέχασα να αναφέρω, για το ρελιασμα ειναι πολύ καλό το καστορέλαιο, εχω διαβασει οτι βοηθάει πολυ και στις ψηλές στροφες. Δεν το εχω δοκιμάσει προσωπικά ουτε έψαξα να βρω που πωλείται!
Στα φαρμακεια περναγα παλια τα αρβυλα

Ξερος ο τοπος ρε,τι να παθουν .yel.
Όσον αφορά το συγκ έχει αμορτισέρ από τον lbrs γεμίζει με παρόμοιο ο καραμανιδης τα mg που έβγαλε πρόσφατα.. ίδιο ακριβώς πρώτη φορά τον βλέπω και με άκοπα φτερά...
αν και μου κάνει για ατσάλινα...

Όσον αφορά το συγκ έχει αμορτισέρ από τον lbrs γεμίζει με παρόμοιο ο καραμανιδης τα mg που έβγαλε πρόσφατα.. ίδιο ακριβώς πρώτη φορά τον βλέπω και με άκοπα φτερά...
αν και μου κάνει για ατσάλινα...
Τι να σου πω....Το αποτυπωμα των σκαγιων στον πατο σαν να ειναι 8αρια.

Status
Not open for further replies.
Back