Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα 13 χιλιοστα ρελιασματος την αντισταση που χρειαζεται η πυριτιδα για καει σωστα την παιρνει απο το
ξερελιασμα και οχι απο το πατημα του βυσματος....με οτι αυτο συνεπαγεται Γιαννη!!!
Δηλαδη????στα 56.5 που πατας δεν εχεις πιο βαθη ρελη + πατημενο κιαθιο???πος αντησταθμηζετε???

.sarcastic.
Οχη σαβατογενημενος ειμαι
Ναι αλλα 7 του ΙΟΥΛΗ ειναι της ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!Το ξερω γιατι στις 7 ΙΟΥΛΗ παντρευτηκα και 22 ειμαι γεννημενος!!!στις 2 ΙΟΥΛΗ γεννηθηκε ο πρωτος μου γιος και γενικα ο ΙΟΥΛΗΣ ειναι ο τυχερος μου μηνας!!!!!!!ΖΩΔΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!

Ναι αλλα 7 του ΙΟΥΛΗ ειναι της ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!Το ξερω γιατι στις 7 ΙΟΥΛΗ παντρευτηκα και 22 ειμαι γεννημενος!!!στις 2 ΙΟΥΛΗ γεννηθηκε ο πρωτος μου γιος και γενικα ο ΙΟΥΛΗΣ ειναι ο τυχερος μου μηνας!!!!!!!ΖΩΔΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!
11 ιουλη ειμαι οποτε καρκινος σε ολα .ha ha. .ha ha.

Τοτε πιος ο λογος να κληνης σε 13+χηλ και να κατεβενης 56.5 για να πατας το βησμα???τη κερδηζης???
Γιάννη έχω ανοίξει πολλά φυσίγγια NSI (percorso ,speed ,sipe ,206 etc )και τα υλικά τα ξανάβαζα σε ίδιο κάλυκα ριγμένο που μέτρησα VI για να δώ στο τέλος τί κενό αφήνουν οι Ιταλοί .Σίγουρα πάνω από 12 χιλ σ'όλα .

Γιάννη έχω ανοίξει πολλά φυσίγγια NSI (percorso ,speed ,sipe ,206 etc )και τα υλικά τα ξανάβαζα σε ίδιο κάλυκα ριγμένο που μέτρησα VI για να δώ στο τέλος τί κενό αφήνουν οι Ιταλοί .Σίγουρα πάνω από 12 χιλ σ'όλα .
Και ποσα χηλ ρελιαζουν????

Μα λενε οτη το βησμα ειναι πατιμενο????
Με την χρήση του τρίτου σταδίου,το βύσμα δεν πιέζεται καθόλου έως μισό χιλιοστό, μαζί και τα υπόλοιπα στάδια,για αυτό το λόγο και λέγεται πολυσταδιακο κλείσιμο,για παράδειγμα ένα σεταπ που έχει ελεύθερο χώρο 13-14 χιλιοστά, χωρίς το τρίτο στάδιο το αστεροειδής θα κάνει γούβα μέσα και δεν θα κλείσει το φυσίγγι

Με την χρήση του τρίτου σταδίου,το βύσμα δεν πιέζεται καθόλου έως μισό χιλιοστό, μαζί και τα υπόλοιπα στάδια,για αυτό το λόγο και λέγεται πολυσταδιακο κλείσιμο,για παράδειγμα ένα σεταπ που έχει ελεύθερο χώρο 13-14 χιλιοστά, χωρίς το τρίτο στάδιο το αστεροειδής θα κάνει γούβα μέσα και δεν θα κλείσει το φυσίγγι
Δεν διαφονο αλα αλη πατανε στα 13 χηλ 56.5 ενο η νομπελ στα 57.5 γιατη???

Το αρχικό ύψος του κάλυκα ,και με ποιό στροφείο ρελιάζουν δεν γνωρίζουμε,για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα !!
Το αρχικο υψος του καλυκα το ξερουμε γιατι καλυμπραρουμε τον ιδιο!!!!!!Και το στροφειο, λιγο πολυ αφου μετρας πριν το ριξεις, βαθος ρελου,παχος στεφανης,μπορουμε να το ξανακανουμε εαν εχουμε τα καταλληλα στροφεια!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back