Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μακαρι Αλεξανδρε να ειχαν τετοιο μοτερ οι μηχανες,αλλα που τετοια τυχη!!!!!ειναι η τιμη τους γυρω στα 200 ευρω!!!!αλλα το κανεις οπως θελεις!!!!και οτι στροφες θελεις!!!!Μια Α5S με ενα τετοιο μοτερ πανω ειναι το τελειο νομιζω!!!!!για μας τους ιδιογωμοτες!!!!!
Το χασαμε πιστευω....Ενα inverter 220-380 εχει οσο 15 μοτερ τριφασικα.Για να αυξομειωνεις
στροφες θελεις ροοστατη στο μοτερ.

Το χασαμε πιστευω....Ενα inverter 220-380 εχει οσο 15 μοτερ τριφασικα.Για να αυξομειωνεις
στροφες θελεις ροοστατη στο μοτερ.
Θα ρωτησω και θα σου απαντησω αυριο με βεβαιοτητα!!! παντως νομιζω οτι ειναι υπερβολικο το νουμερο που λες......Τωρα οσο αφορα τις στροφες εχεις δικιο νομιζω,χρειαζετε ροοστατη!!δεν θα ειναι ομως τελειο??τι λες......

Γείτονα και συνονόματε καλησπέρα,
θέλει πάτημα με το χέρι πρώτα, και μετά θα το κλείσω το φουσεκι στην μηχανή έτσι?
Και για δες της φωτό και πες μου την γνώμη σου:)
Μια χαρα το εφτιαξες!!!!Ναι τα πατας με το μεζουρακι σου η τον ταπωτη σου,και μετα το κλεινεις!!!!!!Απο ποιο μερος εισαι ΣΠΥΡΟ?????

Η μονη περιπτωση να δουλεψει τριφασικο με 220 ειναι να ανοιξεις τα πηνια
και να καταργησεις το τριγωνο αστερα.Αν το γυρισεις θα λειτουργει το 40%.
Ο πυκνωτης που δειχνεις ειναι εκκινησης.
Καλα τα λες μονο που ο πυκνωτης ειναι μονιμου λειτουργειας! Με τη συνδεσμολογια Steinmetz απο τις 1380 στροφες επεσα στις 630! Εκει που ηθελα δηλαδη :)

Παλικάρια,σάς ευχαριστώ καί τούς δύο,αλλά μή σάς φαίνετε παράξενο,στά εξήντα δύο μου καί δέν έτυχε ποτέ νά μου χρειαστεί.
Βασιλη,φτιαξε κατι σαν δακτυλοβρεχτη,και βαλτου το παραφινελαιο,σε σφουγγαρακι!!!!Δεν χρειαζετε πολυ ο καλυκας,ακουμπας τα χειλη του πλαστικου στο σφουγγαρακι πριν το ρελιασμα!!!μην το κολυμπησεις στο παραφινελαιο......

Η μονη περιπτωση να δουλεψει τριφασικο με 220 ειναι να ανοιξεις τα πηνια
και να καταργησεις το τριγωνο αστερα.Αν το γυρισεις θα λειτουργει το 40%.
Ο πυκνωτης που δειχνεις ειναι εκκινησης.
Παιδια πρεπει να εχουμε πτυχιο ηλεκτολογου για να σας καταλαβουμε!!!Επι της ουσιας,εαν ειναι ενταξει ενα τετοιο μοτερ με αυξομειωση στροφων που δεν ανεβαζει θερμοκρασια τοτε να δουμε εαν το αντεχουμε οικονομικα,και το πως θα συνδεθει ειναι δουλεια ειδικου!!!μονο πειτε μας αν ειναι εφικτο???

Παιδια πρεπει να εχουμε πτυχιο ηλεκτολογου για να σας καταλαβουμε!!!Επι της ουσιας,εαν ειναι ενταξει ενα τετοιο μοτερ με αυξομειωση στροφων που δεν ανεβαζει θερμοκρασια τοτε να δουμε εαν το αντεχουμε οικονομικα,και το πως θα συνδεθει ειναι δουλεια ειδικου!!!μονο πειτε μας αν ειναι εφικτο???
Ενα μονοφασικο μοτερ με ροοστατη χρειαζεσαι εκτος και αν εχεις τριφασικη παροχη.

Αλήθεια,κανείς παλιός,σάν καί εμένα,γνώρίζει τήν πυρίτιδα IDEAL νά μου δώσει τά φώτα του?Εχω 800gr.περίπου,καλά κλεισμένη,εδώ καί χρόνια.

Status
Not open for further replies.
Back