Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και οσο για την csb1 δεν μπορω τωρα να παω να παρω και αυτη και την psb1. Μια απ τις 2. Και ακουσα οτι η psb1 δινει λιγο χαμηλοτερες πιεσεις απο την csb
Psb1 πάρε.....
Η σειρά των csb είναι πορώδες υλικό κ στις υγρασίες τις έντονες,κλάνουν μέντες...αντιθέτως σε νορμάλ καιρό κ χωρίς υγρασία δουλεύουν με αξιοπρέπεια.
Τώρα η σειρά των psb είναι ζελατηνοποιημένες κ στέκονται πολύ καλύτερα στην αυξημένη σχετική υγρασία.....όχι στην φουλ υγρασία μη μπερδεύεσαι.
Αν ποτέ δούλευα ισπανικές,θα ήταν ΜΟΝΟ οι Psb.

μετρησα σε ταχογραφο το α1 1.70×33ν7.5 -bior18-686 fiocchi 68.50-57.50 *6 συροφειο τ2 κορτινι και μου εδωσε κοντα στα 450μς φεβραρη σε θερμοκρασιες νορμαλ 15-20 βαθμους
Προφανώς αυτή η ταχύτητα ήταν στο V0 (στο στόμιο κάννης)...

Υ.Γ Όταν ο καιρός είναι πιο στεγνός,οι ταχύτητες αυξάνονται...αν το ταχογραφήσεις Δεκέμβρη δν θα δεις 450m/s.

Σεταπ του φιλου του Κωστή ( κοντρα δοση ) μετρημενο στους + 15 βαθμους κελσιου.

CX2000-1,75X33+1,2 αλευρι -τασκωφ-Ν6 -68,5 -57,3 .
1η ΒΟΛΗ - V1,5 - 414m/s
2η ΒΟΛΗ - V1,5 -414m/s

To 686 -1,70x33-bior18 -N7,5 Δεν γινεται να βγαλει V1.-450m/s .....και εξηγω τους λογους...1ον.
Ολες οι μισοταπες ριχνουν τις πιεσεις.... 2oν Το σεταπ θα ηταν σωστο στο 686- 1,75X33-bior 18
3oν με μια βολη ποτε δεν εχεις σωστη εικονα....το ΣΩΣΤΟ ειναι 5 βολες.....αλλα ποιος τις ριχνει...
Πιστευω ουτε με μετρηση στο στομιο δεν εχει 450m/s
Μαλλον λαθος μετρηση του ταχογραφου ειναι.....ισως να ειχε τον ηλιο στα ''μουτρα'' του....σε
αυτην την περιπτωση ορισμενοι ταχογραφοι και μερικες φορες.....κανουν ''μαγκιες''.....δλδ μετρανε λαθος..

1η ΒΟΛΗ - V1,5 - 414m/s
2η ΒΟΛΗ - V1,5 -414m/s

To 686 -1,70x33-bior18 -N7,5 Δεν γινεται να βγαλει V1.-450m/s .....και εξηγω τους λογους...1ον.
Ολες οι μισοταπες ριχνουν τις πιεσεις.... 2oν Το σεταπ θα ηταν σωστο στο 686- 1,75X33-bior 18
3oν με μια βολη ποτε δεν εχεις σωστη εικονα....το ΣΩΣΤΟ ειναι 5 βολες.....αλλα ποιος τις ριχνει...
Μαλλον λαθος μετρηση του ταχογραφου ειναι.....ισως να ειχε τον ηλιο στα ''μουτρα'' του....σε
αυτην την περιπτωση ορισμενοι ταχογραφοι και μερικες φορες.....κανουν ''μαγκιες''.....δλδ μετρανε λαθος..
Νικο κοιτα. Ολα αυτα που λες καλα ειναι.
Να τα παρουμε ενα ενα.
1.75×33 bior στην κυπρο με α1 θα μας παρουν παραμαζωνα. 1.70×33 686 ναι γεμιζεται για χειμωνα. Τωρα για να πω και το υμαρτον μου αυτο το 450ms ισως να ηταν σε z2m18 και οχι σε bior αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τωρα. Σου λεω ομως οτι η α1 εχει αλλαξει. Θελει 0.05+ πιο χαμηλα απο αυτα που λεω και οχι απο αυτα που λες εσυ. Δηλαδη στο 1.60×32 το καλοκαιρι θα θελει μειων 0.05+ κατω.
Δευτερο δεν κανω ποτε μου μετρηση με ενα φυσιγγι. Απο 3 μεχρι 5.
Τριτον φιλε εχω αναφερει στο αρχικο μου ποστ οτι εγω παιρνω παραπανω ταχυτητες σε καποιο σεταπ το ιδιο απο καποιον αλλο και αυτο ειναι που με παραξενευει. Θα μου πεις φταιει ο ταχογραφος μου αλλα οταν μετρω εργοστασιακο φυσιγγι στον δικο μου ταχογραφο και μου δινει 390 πχ σταθερο, δηλαδη οσο το δινει ο κατασκευαστης τοτε δεν νομιζω να φταιει. Οταν μου λεει καποιος ενα σεταπ πχ nsi 68.50-206s-1.65×34v7-z2m18-57.50 τελικο ή 57.70 τελικο με στροφειο τ2 και ταχυτητες περι τα 395ms v1.5 και το κανω ακριβως και εγω εχω 420ms v1.5 τοτε τι παει λαθος? Πιστευεις οτι με 11χλ ελευθερο δεν θα επρεπε να δουλευω τριτο σταδιο που ειναι μεχρι τα 11χλ? Ή μηπως κανω τις μετρησεις μου σε λαθος εποχη? Για να ειμαι εντελως ειληκρινης μετρησεις κανω απο απριλη μεχρι ιουλη.

Να τα παρουμε ενα ενα.
1.75×33 bior στην κυπρο με α1 θα μας παρουν παραμαζωνα. 1.70×33 686 ναι γεμιζεται για χειμωνα. Τωρα για να πω και το υμαρτον μου αυτο το 450ms ισως να ηταν σε z2m18 και οχι σε bior αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τωρα. Σου λεω ομως οτι η α1 εχει αλλαξει. Θελει 0.05+ πιο χαμηλα απο αυτα που λεω και οχι απο αυτα που λες εσυ. Δηλαδη στο 1.60×32 το καλοκαιρι θα θελει μειων 0.05+ κατω.
Τριτον φιλε εχω αναφερει στο αρχικο μου ποστ οτι εγω παιρνω παραπανω ταχυτητες σε καποιο σεταπ το ιδιο απο καποιον αλλο και αυτο ειναι που με παραξενευει. Θα μου πεις φταιει ο ταχογραφος μου αλλα οταν μετρω εργοστασιακο φυσιγγι στον δικο μου ταχογραφο και μου δινει 390 πχ σταθερο, δηλαδη οσο το δινει ο κατασκευαστης τοτε δεν νομιζω να φταιει. Οταν μου λεει καποιος ενα σεταπ πχ nsi 68.50-206s-1.65×34v7-z2m18-57.50 τελικο ή 57.70 τελικο με στροφειο τ2 και ταχυτητες περι τα 395ms v1.5 και το κανω ακριβως και εγω εχω 420ms v1.5 τοτε τι παει λαθος? Πιστευεις οτι με 11χλ ελευθερο δεν θα επρεπε να δουλευω τριτο σταδιο που ειναι μεχρι τα 11χλ? Ή μηπως κανω τις μετρησεις μου σε λαθος εποχη? Για να ειμαι εντελως ειληκρινης μετρησεις κανω απο απριλη μεχρι ιουλη.

Δεν θα σταθω σε δοσολογιες....θα σου πω μονο οτι τα σκληρα βυσματα δινουν μεγαλυτερες ταχυτητες.
Το αλλο που θελω να σου πω ειναι το εξης.
Καλα κανεις και το ''ψαχνεις'' ετσι πρεπει να κανει καθε ιδιογομωτης.....
Εχετε εναν πολυ καλο και σαν Ανθρωπο....και σαν ιδιογομωτη στην Κυπρο!!! Ισως να εχετε και αλλους
πολλους.....αυτον γνωριζω εγω....Ειναι και μελλος του φορουμ....το ονομα του ΛΑΜΠΗΣ....
Συμβουλεψου με τον ΛΑΜΠΗ.....μονο ΚΕΡΔΟΣ θα εχεις.....

Δεν θα σταθω σε δοσολογιες....θα σου πω μονο οτι τα σκληρα βυσματα δινουν μεγαλυτερες ταχυτητες.
Το αλλο που θελω να σου πω ειναι το εξης.
Καλα κανεις και το ''ψαχνεις'' ετσι πρεπει να κανει καθε ιδιογομωτης.....
Εχετε εναν πολυ καλο και σαν Ανθρωπο....και σαν ιδιογομωτη στην Κυπρο!!! Ισως να εχετε και αλλους
πολλους.....αυτον γνωριζω εγω....Ειναι και μελλος του φορουμ....το ονομα του ΛΑΜΠΗΣ....
Συμβουλεψου με τον ΛΑΜΠΗ.....μονο ΚΕΡΔΟΣ θα εχεις.....
Το καταλαβα αυτο απο τα λιγα που δαβαζω. Καποιες συμβουλες τις ειχε δωσει και πιο παλια. Νασαι καλα και ευχαριστω. Να τελειωσει το κυνηγι μεχρι το ερχομενο σ κ και αρχισω εντατικα δοκιμες

Να τα παρουμε ενα ενα.
Γεια σε ολους. Μπορείς να γράψεις τις διαστάσεις της κάνης? Εχε υπ' οψιν ότι οι πυριτιδες της σειράς Α δεν έχουν σταθερότητα από παρτιδα σε παρτιδα , μπορεί να παρεις ΑΟ και να περιέχει Α1.

Γεια σε ολους. Μπορείς να γράψεις τις διαστάσεις της κάνης? Εχε υπ' οψιν ότι οι πυριτιδες της σειράς Α δεν έχουν σταθερότητα από παρτιδα σε παρτιδα , μπορεί να παρεις ΑΟ και να περιέχει Α1.

Τι ειπες τωρα βρε φιλε μου!!!!! Με ''εστειλες''.......αδιαβαστο!!!! Εαν οντως συμβαινει κατι τετοιο....
θελουν πολλες κλωτσιες .:mad:

Εγραψα αναλυτικα το οπλο πιο πανω φιλε. Τωρα για τις α θα πω μονο οτι το τελευταιο λοτ α1 θελει φτου κι απτην αρχη. Οπως ειπα και στον νικο θελει κατω 0.05+. Πηρα πριν κανενα μηνα το νεο και εκανα το 1.60×32-616-ν9 sg fiocchi 68.50-58.00 και παιρνω κλοτσο μην φανταστεις.

Το δεύτερο σεταπ με τον αποσπώμενο πάτο καλό αλά επηδη έχω μετρήσει μερικά παρωμοια στο κανονάκι έχεις πάνω από 850 μπαρ σε αυτό το στήσιμο

Τεο , παρωμοια ισως να εχουν τοσα bar οπως λες. Το συγκεκριμενο απολκειεται να εχει πανω απο
750 bar....Το μετρησα σημερα V1,5-391m/s εδωσε....φιλε....με τετοια ταχυτητα δεν ξενερναει τα 750 bar
με τιποτα.

1η ΒΟΛΗ - V1,5 - 414m/s
2η ΒΟΛΗ - V1,5 -414m/s

Ναί με έντονη ηλιοφάνεια ο chrony δίδει λάθος ταχύτητες-ενδείξεις . .
Καλύτερες και ορθές μετρήσεις προσφέρει το απόγευμα .
Επίσης πάντα ξεκινούμε μετρήσεις ρίχνοντας πρώτα ένα εμπορικό που γνωρίζουμε απο προηγούμενες
μετρήσεις την αρχική του .
Προσωπικά ξεκινώ ρίχνοντας 1ο ένα 24άρι victory χιλιοτσεκαρισμένο με V1.5 400M/S .

Επίσης πάντα ξεκινούμε μετρήσεις ρίχνοντας πρώτα ένα εμπορικό που γνωρίζουμε απο προηγούμενες
Προσωπικά ξεκινώ ρίχνοντας 1ο ένα 24άρι victory χιλιοτσεκαρισμένο με V1.5 400M/S .

Και ο δικος μου ( Caldwell ) Λαμπη , οχι μονο ο chrony....Παντα μετραω με συνεφιά....η με τον
ταχογραφο στον ισκιο....αλλιως δινει και λαθος μετρησεις φιλε!!!
Δικιο εχεις!!!

Μιλας για το compak λαμπη ή το stryker?

Status
Not open for further replies.
Back