Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε αν είναι έτσι αυτό πιθανόν κάνει σοβαρή δουλειά ... βρες την φωτό αν μπορείς ...

Υπαρχει η φωτο...στο αλλο φορουμ που ημουν....Την ειχε ανεβασει ο συναδελφος και φιλος που την
τραβηξει....Μαλιστα δεν ξερω τι ''μαγκια''....ειχε κανει....με το κινητο του εβγαλαν την φωτο....μας
κρεμασε τα σαγονια τοτε....Αυτο εγινε πριν 5 χρονια περιπου....και ηταν και διαχειρηστης του φορουμ
εκεινη την εποχη.
Ετσι και αλλιως το αλευρι κανει σοβαρη δουλεια....οποιος θελει το πιστευει...οποιος δεν θελει δεν πειραζει
φιλε.

Υπαρχει η φωτο...στο αλλο φορουμ που ημουν....Την ειχε ανεβασει ο συναδελφος και φιλος που την
τραβηξει....Μαλιστα δεν ξερω τι ''μαγκια''....ειχε κανει....με το κινητο του εβγαλαν την φωτο....μας
κρεμασε τα σαγονια τοτε....Αυτο εγινε πριν 5 χρονια περιπου....και ηταν και διαχειρηστης του φορουμ
εκεινη την εποχη.
Ετσι και αλλιως το αλευρι κανει σοβαρη δουλεια....οποιος θελει το πιστευει...οποιος δεν θελει δεν πειραζει
φιλε.
Δεν υπαρχει ζήτημα εμπιστοσύνης.
Εννοείται οτι σε πιστεύω ... Απλά θα πρέπει να είναι εντυπωσιακή και θέλω να την δώ.

Εδώ οι μισοί κατασκευαστές κανών δεν ξερουν να φτιάχνουν κάνες ... τα φυσίγγια μας μάραναν ; :)
Σοβαρά τώρα κάποιες τουφεκιές ειδικά μακρινές του Νίκου είναι εντυπωσιακές !!!
Απορώ και εγώ με τις βιομηχανίες πυρομαχικών.

Πρέπει να μαζέψουμε χρήματα να δωρίσουμε στον Νίκο ένα κανονάκι με τους σένσορες κομπλέ.

Βρε ασε σενσορες και τα κανονακια....Μπορεις να πεις τι ''μαγκια'' εκανε...και τραβηξε φωτο σε
αργη κινηση με το κινητο του ?? Δεν ξερω εαν ηταν αργη κινηση....ετσι το λεω...Βρες μου τον
τροπο...και θα σου βαλω οσες φωτο θελεις με αλευρι!!!

Βρε ασε σενσορες και τα κανονακια....Μπορεις να πεις τι ''μαγκια'' εκανε...και τραβηξε φωτο σε
αργη κινηση με το κινητο του ?? Δεν ξερω εαν ηταν αργη κινηση....ετσι το λεω...Βρες μου τον
τροπο...και θα σου βαλω οσες φωτο θελεις με αλευρι!!!
Τι κινητό έχεις ... Πόσα fps τραβάει ;

Χρειάζεσαι κάμερα που να τραβάει πολλά καρέ (εικόνες) το δευτερόλεπτο ... Όσα περισσότερα τόσο καλύτερα ...
Δες αυτό να τρελαθείς.
Μην νομίσεις όμως ότι θα το καταφέρεις και εσύ :)

1.000.000 καρέ το δευτερόλεπτο ... !!!

Νικο σε ρωτάω απο περιέργεια γιατί δεν εχω ιδέα από μπαφερ , αλεύρι. Στα σεταπ με πανω από 60% στα 50 μέτρα που έχεις δοκιμάσει η στήλη των σκαγιων μαζι με το αλεύρι πάει συμπαγής για κάποια μέτρα; Μπορείς να δεις ποτε το αλεύρι σκορπίζεται ;
Λευτέρη εγώ δουλεύω κ buffer & αλεύρι....αυτό που έχω παρατηρήσει την ώρα της δοκιμής,είναι ότι το buffer ξεσκονίζεται την ώρα της εκπυρσοκρότησης σε πολύ κοντινή απόσταση από την κάννη,βλέπωντας τη σκόνη...τώρα για το αλεύρι, θα σου πω πως δν σκορπάει τόσο γρήγορα κ τόσο κοντά στην κάννη διότι το φαινόμενο του σκορπίσματος απ'το αλεύρι,το διακρίνω ακόμη πιο πέρα (σε μέτρα)....
ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ: Πως το buffer σκορπά στα πρώτα 2m από την κάννη,ενώ το αλεύρι, περίπου στα 5m από την κάννη...δν είναι τυχαίο λοιπόν,το αλεύρι στα σεταπ μας,μας δίνει από
5-8% μεγαλύτερη συγκέντρωση...
Τουλάχιστο αυτά παρατηρώ ως τώρα...

Δυο δοκιμές από τα πρωτα μου φυσίγγια που είχα φτιάξει ( το ένα με αλεύρι) και τα είχα ρίξει με το baikal, 18.2 αυλό, 1*-3*, 36 μέτρα με 3*!

Αυτή με το αλευρι μου έχει φυγει λίγο κάτω

Last edited:
Τρία πράγματα θέλουν τα πολλά μέτρα.

1. Απόλυτα σφαιρικά, σκληρά σκάγια με όσο το δυνατόν μεγάλη πυκνότητα
2. Καλές αρχικές
3. Τρόπο για "συγκράτηση" των σκαγιών για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συγκεντρωμένα στα πρώτα μέτρα πτήσης. Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα, χωρίς να επηρρεάσει την κίνησή τους.

Το 3ο είναι όλα τα λεφτά ...

Λευτέρη εγώ δουλεύω κ buffer & αλεύρι....αυτό που έχω παρατηρήσει την ώρα της δοκιμής,είναι ότι το buffer ξεσκονίζεται την ώρα της εκπυρσοκρότησης σε πολύ κοντινή απόσταση από την κάννη,βλέπωντας τη σκόνη...τώρα για το αλεύρι, θα σου πω πως δν σκορπάει τόσο γρήγορα κ τόσο κοντά στην κάννη διότι το φαινόμενο του σκορπίσματος απ'το αλεύρι,το διακρίνω ακόμη πιο πέρα (σε μέτρα)....
ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ: Πως το buffer σκορπά στα πρώτα 2m από την κάννη,ενώ το αλεύρι, περίπου στα 5m από την κάννη...δν είναι τυχαίο λοιπόν,το αλεύρι στα σεταπ μας,μας δίνει από
5-8% μεγαλύτερη συγκέντρωση...
Τουλάχιστο αυτά παρατηρώ ως τώρα...

Κωστη καλα τα λες φιλε....δεν εχω δουλεψει βιομηχανικο....με Βρωμαλευρο επιασα μεχρι στο 12%
περισσοτερη συγκεντρωση....Και το αλευρι εχει τα ''μυστικα'' του.....Οταν θα ειμαι σιγουρος 100% θα
το γραψω φιλε!!!

Τι μου λες τωρα βρε Βασιλη ?? Που να ξερω τι τραβαει....και τι ειναι αυτο το fps που λες...ενα HUAWEI αφης
εχω....Γραψε εσυ τον τροπο....και θα βρω ανθρωπο εγω για τα υπολοιπα...
Στον έγραψα παραπάνω ... Κινητό με κάμερα με πολλά fps και τράβηγμα βίντεο σε αργή κίνηση.

Στον έγραψα παραπάνω ... Κινητό με κάμερα με πολλά fps και τράβηγμα βίντεο σε αργή κίνηση.

ΟΚ...Καλα εκανες...το ειδα. Θα φερω ενα φιλο που ξερει απο αυτα....εχω και καμερα κεφαλης...με ενα
απο τα δυο ΙΣΩΣ τα καταφερουμε.!!!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας...
===============================
Μου έλεγε χθες ο πατέρας μου ότι κάποιοι στο χωριό φτιάχναν αυτοσχέδιους συγκεντρωτήρες με ύφασμα που το ράβανε εν έτει προ 1970 !!!
Ο παππούς μου δεν μπορούσε να τα ράψει σωστά και σταμάτησε.

Που εισαι πατρίδα @Johnny brow ?
Είδες το Καρδιστάν ... :)
Δεν θέλαν καν συγκεντρωτήρα για τα χ'νάρια.

Status
Not open for further replies.
Back