Το αγαπημενο μου για δισκους το compak.Compak λευκό.
Η striker είναι 415 μ/σ+.....
Και αφου το ανεφερες θα το δοκιμασω αυτο με το δοκιμαστικο. Παντως προχτες εκανα μετρησεις και ηταν φυσιολογικος.
Το αγαπημενο μου για δισκους το compak.Compak λευκό.
Η striker είναι 415 μ/σ+.....
Ναί με έντονη ηλιοφάνεια ο chrony δίδει λάθος ταχύτητες-ενδείξεις . .
Καλύτερες και ορθές μετρήσεις προσφέρει το απόγευμα .
Επίσης πάντα ξεκινούμε μετρήσεις ρίχνοντας πρώτα ένα εμπορικό που γνωρίζουμε απο προηγούμενες
μετρήσεις την αρχική του .
Προσωπικά ξεκινώ ρίχνοντας 1ο ένα 24άρι victory χιλιοτσεκαρισμένο με V1.5 400M/S .
Και ο δικος μου ( Caldwell ) Λαμπη , οχι μονο ο chrony....Παντα μετραω με συνεφιά....η με τον
ταχογραφο στον ισκιο....αλλιως δινει και λαθος μετρησεις φιλε!!!
Δικιο εχεις!!!
Γιατί μετράτε στο 1.5 και όχι πχ στο 1 ή στο 0.5;
Πόσο λάθος ενδείξεις έχετε δει στα ταχύμετρα ;
Νικο τις μετρησεις τις κανεις με το τσοκ που κυνηγας ή με το φουλ οπως προβλεπεται? Εγω το κανω με 3***Βασιλη μετραω στο V1,5 - δεν ξερω εαν ειναι λαθος η αποσταση.....αλλα το κανω για να μην καταπονουνται
οι αισθητηρες μετρησης. Μου το ειπε ενας φιλος....και τον ακουσα....Οσο ποιο κοντα τοσο μεγαλυτερη
καταπονηση...αυτο μου ειχε πει.....και δεν ειχα λογους να μην τον πιστεψω.
Τωρα οσον αφορα το λαθος που μπορει να κανει ο ταχογραφος.....οταν εχει τον ηλιο στα μουτρα του....
μουρλενεται....οχι ΟΛΕΣ τις φορες ....αλλα αν σου δωσει λαθος μετρηση το καταλαβαινεις αμεσως,
ΠΧ μου εχει δωσει μετρηση V1,5 -635m/s....το φυσιγγιο η πραγματικη του ταχυτητα ηταν V1,5-408 -410m/s
Toν εβαλα στον ισκιο...και μετρησε σωστα.
Τωρα τι και ποιες ειναι οι διαφορες ταχυτητας V0 - V1 - V1,5 - V2 -V2,5 σιγουρα υπαρχουν διαφορες
δεν ξερω ποιες ειναι.....δεν εχω δοκιμασει φιλε!!
Νικο τις μετρησεις τις κανεις με το τσοκ που κυνηγας ή με το φουλ οπως προβλεπεται? Εγω το κανω με 3***
Νικο για τις μετρησεις στον ταχογραφο εννοωΤα δοκιμαζω με τα τσοκ που κυνηγαω.Αυτες οι δυο μετρησεις...η πρωτη με 2** αστα εγινε στα 35
μετρα με την εντυπωση οτι ειχα 3*** αστρα επανω...δλδ εκανα λαθος στο θεμα του τσοκ.
Η δευτερη στα 50 μετρα με 3*** αστρα ειναι κατι συγκριτικες δοκιμες που ειχα κανει.
Στα 50 μετρα οτι και να εχω μεσα στην θαλαμη του οπλου μου.....οπλο δεν σηκωνω...μονο απο λαθος
εκτιμηση αποστασης ριχνω καμια φορα. Οι περισσοτερες δοκιμες μου στα 50 μετρα ειναι για φιλους.....
και λιγες για μενα. Επισεις αναλογα το ποστο τα μετρα και το κυνηγι.....επιλεγω και τσοκ.
Νικο σε ρωτάω απο περιέργεια γιατί δεν εχω ιδέα από μπαφερ , αλεύρι. Στα σεταπ με πανω από 60% στα 50 μέτρα που έχεις δοκιμάσει η στήλη των σκαγιων μαζι με το αλεύρι πάει συμπαγής για κάποια μέτρα; Μπορείς να δεις ποτε το αλεύρι σκορπίζεται ;Τα δοκιμαζω με τα τσοκ που κυνηγαω.Αυτες οι δυο μετρησεις...η πρωτη με 2** αστα εγινε στα 35
μετρα με την εντυπωση οτι ειχα 3*** αστρα επανω...δλδ εκανα λαθος στο θεμα του τσοκ.
Η δευτερη στα 50 μετρα με 3*** αστρα ειναι κατι συγκριτικες δοκιμες που ειχα κανει.
Στα 50 μετρα οτι και να εχω μεσα στην θαλαμη του οπλου μου.....οπλο δεν σηκωνω...μονο απο λαθος
εκτιμηση αποστασης ριχνω καμια φορα. Οι περισσοτερες δοκιμες μου στα 50 μετρα ειναι για φιλους.....
και λιγες για μενα. Επισεις αναλογα το ποστο τα μετρα και το κυνηγι.....επιλεγω και τσοκ.
Απ ότι έχω καταλάβει εγώ τα buffer προστατεύουν τα σκάγια από παραμορφώσεις κατά την εκπυρσοκρότηση.Νικο σε ρωτάω απο περιέργεια γιατί δεν εχω ιδέα από μπαφερ , αλεύρι. Στα σεταπ με πανω από 60% στα 50 μέτρα που έχεις δοκιμάσει η στήλη των σκαγιων μαζι με το αλεύρι πάει συμπαγής για κάποια μέτρα; Μπορείς να δεις ποτε το αλεύρι σκορπίζεται ;
Οπως έγραψα πριν δεν εχω ιδέα απο αλεύρι. Καπου ειδα δοκιμή του Νικου με 400 m/s αρχικη και 65% στα 50 μέτρα.Τετοια συγκέντρωση δεν έχουν καταφέρει οι μεγάλοι ( Remington, Federal κλπ) οτι και αν δοκιμασαν με μολυβδινα. Η εξήγηση μου είναι πως το συγκεκριμένο αλεύρι μάλλον συμπιέζεται τοσο που γίνεται τσιμεντολιθος έτσι αν έστω για 2 ή 3 μετρα η κυρια μαζα των σκαγιων παραμένει συμπαγής τότε η δέσμη θα ανοίξει προοδευτικά χωρίς παρεμβολές απο βύσμα , εμβολισμο αεριων . Σίγουρα οι μενουσες θα είναι πολύ μεγάλες , μονο που υποθέτω η Pmax ισως ξεπερνάει τα ορια.Απ ότι έχω καταλάβει εγώ τα buffer προστατεύουν τα σκάγια από παραμορφώσεις κατά την εκπυρσοκρότηση.
Ίσως και να βοηθάνε ελάχιστα μετά την έξοδο από την κάνη ... Θεωρώ όμως ότι αυτό είναι αμεληταίο. Ότι κάνουν δουλειά ... κάνουν.
Νικο σε ρωτάω απο περιέργεια γιατί δεν εχω ιδέα από μπαφερ , αλεύρι. Στα σεταπ με πανω από 60% στα 50 μέτρα που έχεις δοκιμάσει η στήλη των σκαγιων μαζι με το αλεύρι πάει συμπαγής για κάποια μέτρα; Μπορείς να δεις ποτε το αλεύρι σκορπίζεται ;
Τσιμεντόλιθος ίσον μεγάλο μπούμ.Οπως έγραψα πριν δεν εχω ιδέα απο αλεύρι. Καπου ειδα δοκιμή του Νικου με 400 m/s αρχικη και 65% στα 50 μέτρα.Τετοια συγκέντρωση δεν έχουν καταφέρει οι μεγάλοι ( Remington, Federal κλπ) οτι και αν δοκιμασαν με μολυβδινα. Η εξήγηση μου είναι πως το συγκεκριμένο αλεύρι μάλλον συμπιέζεται τοσο που γίνεται τσιμεντολιθος έτσι αν έστω για 2 ή 3 μετρα η κυρια μαζα των σκαγιων παραμένει συμπαγής τότε η δέσμη θα ανοίξει προοδευτικά χωρίς παρεμβολές απο βύσμα , εμβολισμο αεριων . Σίγουρα οι μενουσες θα είναι πολύ μεγάλες , μονο που υποθέτω η Pmax ισως ξεπερνάει τα ορια.
Οπως έγραψα πριν δεν εχω ιδέα απο αλεύρι. Καπου ειδα δοκιμή του Νικου με 400 m/s αρχικη και 65% στα 50 μέτρα.Τετοια συγκέντρωση δεν έχουν καταφέρει οι μεγάλοι ( Remington, Federal κλπ) οτι και αν δοκιμασαν με μολυβδινα. Η εξήγηση μου είναι πως το συγκεκριμένο αλεύρι μάλλον συμπιέζεται τοσο που γίνεται τσιμεντολιθος έτσι αν έστω για 2 ή 3 μετρα η κυρια μαζα των σκαγιων παραμένει συμπαγής τότε η δέσμη θα ανοίξει προοδευτικά χωρίς παρεμβολές απο βύσμα , εμβολισμο αεριων . Σίγουρα οι μενουσες θα είναι πολύ μεγάλες , μονο που υποθέτω η Pmax ισως ξεπερνάει τα ορια.
Αυτό το αλεύρι τρώγεται? Πάτησα βρωμαλευρο και μου βγάλε δίαιτα ducan
Φίλε αν είναι έτσι αυτό πιθανόν κάνει σοβαρή δουλειά ... βρες την φωτό αν μπορείς ...Εχω δει φωτο ...απο φιλο....το αλευρι συνοδευει τα σκαγια στα πρωτα 15 μετρα....
Εδώ οι μισοί κατασκευαστές κανών δεν ξερουν να φτιάχνουν κάνες ... τα φυσίγγια μας μάραναν ;Τετοια συγκέντρωση δεν έχουν καταφέρει οι μεγάλοι ( Remington, Federal κλπ) οτι και αν δοκιμασαν με μολυβδινα.
Πρέπει να μαζέψουμε χρήματα να δωρίσουμε στον Νίκο ένα κανονάκι με τους σένσορες κομπλέ.μονο που υποθέτω η Pmax ισως ξεπερνάει τα ορια.