Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτή στο 1.70 με 24'αρι βύσμα θέλει λίγο ακόμη σπρώξιμο (688) και θα γίνει πύραυλος .
Το σηκώνει βλέποντας την ταχύτητα (η πιο χαμηλή ) αλλά και το έντονο κέντρο .
Η mb 32 αγαπάει cx2000
Και την έριξε με 17 κελσίου...
Φαντάσου 3-10 τι κάνει...

Η mb 32 αγαπάει cx2000
Και την έριξε με 17 κελσίου...
Φαντάσου 3-10 τι κάνει...

Ακριβως.....το καψουλι της ειναι το CX2000....
Το καψουλι μενει σταθερο.....και ''παιζεις'' με πυριτιδα - βυσματα - υψος ρελιασματος.....Ετσι βγαζεις
θανατηφορες τουφεκιες!!!

Σημασια εχει οτι το στησιμο σου.... και το σεταπ γαζωνει Βικτωρα!!!

Λαμπη μου....του ''χαριστηκα'' λιγο και τελικο υψος ρελιασματος ειχα 58 χιλ. Στα 57,8. Εαν ημουν
2 δεκατα παρα κατω...392 θα εβγαζε και αυτο.
Πιστευω οτι το 688 θα σκορπισει την τουφεκια φιλε , χωρις να βαζω το χερι μου στο ευαγγελιο.!!

Μην μπερδευεις την υγρασια με την θερμοκρασια. Και στους συν (+) 5 βαθμους χωρις υγρασια
το 1.65χ32 δουλευει μια χαρα....Με 5 βαθμους και 85% υγρασια....ναι εκει δεν δουλευει.
Μεχρι τελος σεζον το δουλευω.....οταν δεν εχει υγρασια.
Το 80% τον φυσηγγιον δουλευουν με ξεροκαιρο...η υγρασια ειναι το θεμα

Και το 616 το παει πολυ

Δεν το εχω δοκιμασει Ηλια. Δεν ξερω....αλλα ουτε εχω λογους να μην σε πιστεψω.
Το 616 το εχω δοκιμασει σε ενα σεταπ με ΜΒ36....Και το πηγε πολυ καλα.

ΥΓ. Εριξα αλλο ενα φυσεκι για τον φιλο τον Τακη....Το ιδιο σεταπ αυτη την φορα ρελιασμενο στα 57,8
και οχι στα 58 χιλιοστα.
Τα 2 δεκατα χαμηλοτερο ρελιασμα εδωσαν V1,5-391m/s απο το V1,5-387m/s που εδωσε το 58χιλιοστα ρελιασμα.

το 688 μακρια και αγαπημενη
Μη το λες Ηλία.... ;)
Συμφωνώ με το Λάμπη πιό πάνω...αν στα 32 της βάλεις 688 κ ένα ημί-σκληρο βύσμα (π.χ Diamante) θα κεντάει.
Απλά ρέλιασε 2-3 δέκατα ψηλότερα μετά...γνώμη μου.
Δικό σου το μαχαίρι και το καρπούζι.

Ηλια, μην πω τη συνταγη που γεμιζω, ολοι την ξερουν και με κοροιδευουν, αλλα ελα που η ατιμη δε με εχει πουλησει ποτε εδω και μια δεκαετια.

Καλη δυναμη ευχομαι,
Και εγω εκει. Στα τσιχλακια σταθερή αξια

Φέτος στα περπατητα(όσο μπορέσαμε) με την 391 και 4*
ΜΒ32 1.60Χ30 n9 με piston skeet 23, 616 και τα πουλια έσβηναν.
Δοκίμασα και με CX χωρίς θέμα στο θήραμα, αλλά κανα δυο φορες με κόντρα αέρα γεμισαν τα μάτια μου πυριτιδα!
Κι όμως δουλεύει τέλεια φίλε.

Θα μου επιτρέπεται να διαφωνήσω ως προς τα καψούλια, η MB αγαπάνε 615/616. Με αλλά θα δεις υπολείμματα ακαυτης με 615/616 δεν θα δεις.

Τεκμηριωσε το εαν θελεις αυτο που λες Νικολα. Δωσε ενα σεταπ με 615 και ΜΒ32 που δεν θα
εχει ακαυτη.....σε CAL 12.
Το 615 δουλευει στο CAL 20 απ'οτι ξερω.
ΥΓ. Εαν γραψεις σεταπ...γραψτο ολοκληρωμενο δλδ. Δοσολογια - βυσμα - Νο σκαγιων - υψος τελικου
ρελιασματος - κενο χωρο - και τροπο κλεισιματος .

Θέλω και εγώ να ασχοληθώ έχω μια μεγάλη ποσότητα από σκάγια περίπου 500γρ sipe βάση για το δράπανο πάγκου και ποτηράκια για ρελι παραδοσιακό. Έχω και 1000 περίπου καψιλια. Αν πάρω και τα υπόλοιπα θα ξεκινήσω σιγά σιγά.

Θέλω και εγώ να ασχοληθώ έχω μια μεγάλη ποσότητα από σκάγια περίπου 500γρ sipe βάση για το δράπανο πάγκου και ποτηράκια για ρελι παραδοσιακό. Έχω και 1000 περίπου καψιλια. Αν πάρω και τα υπόλοιπα θα ξεκινήσω σιγά σιγά.

Με το καλο.....και καλη αρχη!!! Για ρελι το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα στροφειο.....Να ρωτας...και
να μην ''ντρεπεσαι''.....κανεις μας δεν γεννηθηκε μαθημενος....ακομα και αν νομιζεις οτι η ερωτηση σου
ειναι ''χαζη''.....Δεν υπαρχουν ''χαζες'' ερωτησεις στην ιδιογομωση Παναγιωτη!!!

Με το καλο.....και καλη αρχη!!! Για ρελι το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα στροφειο.....Να ρωτας...και
να μην ''ντρεπεσαι''.....κανεις μας δεν γεννηθηκε μαθημενος....ακομα και αν νομιζεις οτι η ερωτηση σου
ειναι ''χαζη''.....Δεν υπαρχουν ''χαζες'' ερωτησεις στην ιδιογομωση Παναγιωτη!!!
Ναι μπερδεύτηκα το έγραψα ποτηράκι στροφείο ήθελα να πω έχω η 2 η 3 στροφεία για ρελι

Ναι μπερδεύτηκα το έγραψα ποτηράκι στροφείο ήθελα να πω έχω η 2 η 3 στροφεία για ρελι

Μην ''πετας'' λεφτα χωρις λογο Παναγο....ΕΝΑ καλο στροφειο θελεις για ρελι.... Τα δυο -τρια ειναι πολλα και
θα δεν θα βγαζεις και ''ακρη''. Με διαφορετικά στροφεια....μια θα εισαι ''ετσι''.....και την αλλη ΄΄γιουβετσι''.
Ενα στροφειο με ενα συγκεκριμενο ρελι....και με αυτο θα φτιαξεις ΟΛΕΣ τις τουφεκιες σου!!!
Αργοτερα που θα αποκτισεις εμπειρια.....τοτε αρχισε να ''παιζεις'' με το παχος και το βαθος του ρελιου.

Μην ''πετας'' λεφτα χωρις λογο Παναγο....ΕΝΑ καλο στροφειο θελεις για ρελι.... Τα δυο -τρια ειναι πολλα και
θα δεν θα βγαζεις και ''ακρη''. Με διαφορετικά στροφεια....μια θα εισαι ''ετσι''.....και την αλλη ΄΄γιουβετσι''.
Ενα στροφειο με ενα συγκεκριμενο ρελι....και με αυτο θα φτιαξεις ΟΛΕΣ τις τουφεκιες σου!!!
Αργοτερα που θα αποκτισεις εμπειρια.....τοτε αρχισε να ''παιζεις'' με το παχος και το βαθος του ρελιου.
Ακρηβος ενα για ολα.οχη διαφορετικα.μια ετσει μια γιουβετσι.ενα για ρελη.και 1 για αστερη

Ναι καταλαβαίνω τι μου λες ένα θα χρησιμοποιήσω δεν το διατύπωσα σωστά μου τα άφησε ένας παππούς που γέμιζε για αυτό έχω καμία 30 κιλά σκάγια 8-9-7-5 μπαρούτι sipe και μερικά υλικά για να γεμίσεις φυσιγγια. 20200815_200017.jpg20200815_200351.jpg20200711_202421.jpg

Ναι καταλαβαίνω τι μου λες ένα θα χρησιμοποιήσω δεν το διατύπωσα σωστά μου τα άφησε ένας παππούς που γέμιζε για αυτό έχω καμία 30 κιλά σκάγια 8-9-7-5 μπαρούτι sipe και μερικά υλικά για να γεμίσεις φυσιγγια. View attachment 25623View attachment 25624View attachment 25625

Ωραιος!!!! Πολλα απο αυτα που βλεπω ειναι συλλεκτικα.....Θα σου προτεινα να τα κρατησεις και μην τα
χαλασεις. Τα καψουλια ειναι πολυ φτηνα.....αγορασε καινουργια Παναγο....Οσο για την SIPE δεν ξερω
ποσα χρονια την ειχε ο παππους....Μηπως ειναι αυτη ''συλλεκτικη'' ??

Status
Not open for further replies.
Back