Ακοπα και τα πτερυγια της ταπας ξεχασα δεν εκοβα ουτε καλυκα ουτε χαραζα πτερυγια
Οκ.Κυριε Νίκο θα περιμένω τα αποτελέσματα των μετρήσεων σας.Με διασποράς άραγε έχετε ασχοληθεί, γιατι φτιάχνω 2 τυπους με mb32 και με mb36 medium και short range αντίστοιχα χωρίς δοκιμές σε χαρτόνια αλλά με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στο κυνήγι κυρίως της τσίχλας και μπεκατσας.ΟΚ. Με Ν8,5 σκαγια θα το δοκιμασω...Ολα τα αλλα....σωστα τα λες Γιωργο μου.....απο τα γραφομενα σου....
καταλαβαινω οτι ξερεις τι φτιαχνεις!!!
Oύτε εγώ κόβω τα πέταλα .Ακοπα και τα πτερυγια της ταπας ξεχασα δεν εκοβα ουτε καλυκα ουτε χαραζα πτερυγια
Δεν μου έχει έρθει τίποταΈχεις μύνημα.
Δεν μου έχει έρθει τίποτα
Τώρα?Δεν μου έχει έρθει τίποτα
Αυτή είναι "οργιάρα" κ βγάζει κ αυτή γκάζια Γιάννη.!!Ακριβως μια απο τα ιδια με την g3000 καλυτερη ακομη
Οκ.Κυριε Νίκο θα περιμένω τα αποτελέσματα των μετρήσεων σας.Με διασποράς άραγε έχετε ασχοληθεί, γιατι φτιάχνω 2 τυπους με mb32 και με mb36 medium και short range αντίστοιχα χωρίς δοκιμές σε χαρτόνια αλλά με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στο κυνήγι κυρίως της τσίχλας και μπεκατσας.
Νικόλα όντως ο διάολος έχει πολλά ποδάρια αλλά τα διασποράς τουλάχιστο να τα μετράς στο V0...να έχεις μια γνώμη...Γιωργο μου με ολα ασχολουμε...και με διασπορας....Διασπορας δουλευω μονο με SIPE .
Δεν μετραω ταχυτητες στα διασπορας ποτέ....Ο λογος ειναι μην παρει καποιο ανεμοσκαγο τον ταχογραφο.
Τον εχω ''προστατευμενο'' μεσα κουτι απο πλεξι γκλας.....αλλα ο διαολος εχει πολλα ποδαρια...και
προσεχω...να μην κατσει η ''ασχημη'' φιλε μου.
Αν σου πω οτιι επηρεαζεται λιγοτερο απο την υγρασια απο την μιμπι πιστεψε τη θεωρω καλυτερη την g3000 δε με πουλησε ποτε ουτε μειον 15 ουτε με 98 % υγρασία αλλα φορτωμενη και πατημενη πανταΑυτή είναι "οργιάρα" κ βγάζει κ αυτή γκάζια Γιάννη.!!
Νικόλα όντως ο διάολος έχει πολλά ποδάρια αλλά τα διασποράς τουλάχιστο να τα μετράς στο V0...να έχεις μια γνώμη...
Για να σου φύγει κ ο "φόβος" έχω μετρήσει κάποια στο V0...κ με ελικοειδής Θώδη και με αποκεντρωτήρα Ηλιόπουλου...δν υπάρχει πρόβλημα κανένα...δν προλαβαίνει να ξεφύγει σκάγι στο V0...
Έτσι θα έχεις ένα μπούσουλα τουλάχιστο για τα διασποράς σου....![]()
Έχω κ θα το λέω μέχρι να πεθάνω.Αν σου πω οτιι επηρεαζεται λιγοτερο απο την υγρασια απο την μιμπι πιστεψε τη θεωρω καλυτερη την g3000 δε με πουλησε ποτε ουτε μειον 15 ουτε με 98 % υγρασία αλλα φορτωμενη και πατημενη παντα
Κ. Νίκο να αφαιρέσετε τις 2 κεραίες από τον ταχογράφο και αν πυροβολείτε 40 περίπου εκατοστά από πάνω του δεν υπάρχει φόβος. Και ειδικά που τον έχετε μέσα σε κουτί.Να σου πω .....για να μαθεις......Το V0 μετα απο δεν ξερω μετα απο ποσες ακριβως μετρησεις....αλλα σου
χαλαει τους αισθητηρες μετρησης....και ταχογραφος γραφει οτι θελει μετα...
Εδω αλευρι απο τις τουφεκιες εαν εχει ελαχιστο η δεν γραφει....η σου γραφει οτι θελει....
Ειναι πολυ ευαισθητο οργανο Κωστη...Θελει μεγαλη προσοχη....
Κ. Νίκο να αφαιρέσετε τις 2 κεραίες από τον ταχογράφο και αν πυροβολείτε 40 περίπου εκατοστά από πάνω του δεν υπάρχει φόβος. Και ειδικά που τον έχετε μέσα σε κουτί.
Και κάτι αλλο, τις 2 εγκοπές με τους αισθητήρες να τις εχετε καλυμένες πάντα με ταινία και να την αφαιρειτε κάθε φορά που του κάνετε χρηση.
Άρε Θείε Νικόλα...μετά εμένα λες μπουρλοτιέρη....ειδικοτερα οταν ριχνω ''μουρλοτα''.... τα αερια το πετανε
επανω...( σκεψου τι ριχνω )
Όταν φεύγουν τα ....σκιάδια τότε είσαι κοντά στα 1000 κ.Νίκο !!!Να εισαι καλα!!! Αυτο με την ταινια δεν το ειχα σκεφτει. Απλα τον σκεπαζα για την σκονη... Θα το
εφαρμοσω αυτο με την ταινια.
Οσο για σκιαδια....το μπροστινο το βγαζω....ειδικοτερα οταν ριχνω ''μουρλοτα''.... τα αερια το πετανε
επανω...( σκεψου τι ριχνω ) Καμια φορα....μου πετανε και το πισω. Ναι θα κανω αυτο που λες....
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!![]()
Καλησπερα Παναγιώτη....Ναι καταλαβαίνω τι μου λες ένα θα χρησιμοποιήσω δεν το διατύπωσα σωστά μου τα άφησε ένας παππούς που γέμιζε για αυτό έχω καμία 30 κιλά σκάγια 8-9-7-5 μπαρούτι sipe και μερικά υλικά για να γεμίσεις φυσιγγια. View attachment 25623View attachment 25624View attachment 25625
Σου έχω στείλει μύνημαΚαλησπερα Παναγιώτη....
Με τα όμορφα ευρήματα σού...
Δίνεις κάτι από όλα αυτά;
Ευχαριστώ!
Όταν φεύγουν τα ....σκιάδια τότε είσαι κοντά στα 1000 κ.Νίκο !!!![]()
Άρε Θείε Νικόλα...μετά εμένα λες μπουρλοτιέρη....![]()
Οκ.Κυριε Νίκο θα περιμένω τα αποτελέσματα των μετρήσεων σας.Με διασποράς άραγε έχετε ασχοληθεί, γιατι φτιάχνω 2 τυπους με mb32 και με mb36 medium και short range αντίστοιχα χωρίς δοκιμές σε χαρτόνια αλλά με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στο κυνήγι κυρίως της τσίχλας και μπεκατσας.