Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
@Berben

Κάθε εταιρία για κάθε προιόν πρέπει να βγάζει και ένα sds (safety data sheet)
Εκεί πρέπει να γράφουν το ποσοστό ή το εύρος του ποσοστού NG.
Ρώτα αν θες ... εμένα δεν μου απαντά κανένας ... ούτε η Benelli απάντησε (στο 3ο κατά σειρά email) ούτε η MAXAM ούτε κανένας ... κλαψ κλαψ
Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσω τα μπινελίκια αλλά δεν έχω διάθεση αυτή την εποχή ;)

@Berben

Κάθε εταιρία για κάθε προιόν πρέπει να βγάζει και ένα sds (safety data sheet)
Εκεί πρέπει να γράφουν το ποσοστό ή το εύρος του ποσοστού NG.
Ρώτα αν θες ... εμένα δεν μου απαντά κανένας ... ούτε η Benelli απάντησε (στο 3ο κατά σειρά email) ούτε η MAXAM ούτε κανένας ... κλαψ κλαψ
Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσω τα μπινελίκια αλλά δεν έχω διάθεση αυτή την εποχή ;)
Μονο οι Αμερικανοι απαντανε αμεσα!

Τα περισσότερα Remington και federal Aλεξ. Αυτή είναι η 800 X τα τετραγωνακια είναι 1x1 χιλιοστό.
Λευτερη δεν ξερω ποτε εκανε την αλλαγη στην πυριτιδα αλλα θυμαμαι μια περιοδο που διαπιστωσα οτι τα 10βολα Remington δεν ηταν οπως πριν και κυκλοφορουσε γενικα στους κυνηγους οτι τα "χαλασαν" και εκει κερδισαν εδαφος τα winchester και τα federal 3" 12βολα!

Τα 10 βολα τα ρεμι τι βαρος πυριτηδας ειχαν μεσα ;; Τα καλα τα παλια να φτιαξω κανενα με αυτη τη hiskor που εχω ;;
Στα 2.15γρ. την ειχα βρει και οι μπαλες ηταν διαμετρου 9.1mm βαρους 4.63γρ. Με obturator και μαλλινη ταπα- κετσε με υψος 9.23mm! Εν τω μεταξυ οι μπαλες τις Remington 000buck ηταν βαρυτερες σε σχεση με τις win...δεν λεω federal γιατι αυτες δεν ηταν ποτε 9.1mm

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back