Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα 2.15γρ. την ειχα βρει και οι μπαλες ηταν διαμετρου 9.1mm βαρους 4.63γρ. Με obturator και μαλλινη ταπα- κετσε με υψος 9.23mm! Εν τω μεταξυ οι μπαλες τις Remington 000buck ηταν βαρυτερες σε σχεση με τις win...δεν λεω federal γιατι αυτες δεν ηταν ποτε 9.1mm
στηθηκε με 616 και ντραγκο 14 και θα δοκιμαστει !! τι ταχυτητες εβγαζαν αυτα ? γυρω στα 360-370?

στηθηκε με 616 και ντραγκο 14 και θα δοκιμαστει !! τι ταχυτητες εβγαζαν αυτα ? γυρω στα 360-370?
380m/s εδινε η εταιρεια...σε ενα mail που τους ειχα στειλει μου ειχαν πει οτι αυτη ηταν η ταχυτητα στο στομιο της καννης! Τωρα....πως με αυτην την ταχυτητα αφησαν ιστορια δεν ξερω.....παντως ηταν τα πιο σταθερα απ'ολα!

380m/s εδινε η εταιρεια...σε ενα mail που τους ειχα στειλει μου ειχαν πει οτι αυτη ηταν η ταχυτητα στο στομιο της καννης! Τωρα....πως με αυτην την ταχυτητα αφησαν ιστορια δεν ξερω.....παντως ηταν τα πιο σταθερα απ'ολα!
γιατι στην Ελλαδα οτι ειναι απο την αλλη μερια του Ατλαντικου ειναι το καλητερο!!! και επισης μπορει να ηταν πιο γρηγορα απο τα ευρωπαικα, και ειχαν και εχουν !! πιο σκληρα δραμια

Πήρα από λάθος μισόταπες Gualandi 25.
Για πείτε παίδες καμία συνταγή να τους χρησιμοποιήσω...(πυρίτιδες Csb-5, Sipen) για ορτύκια.
1.35 X 24 N.9.5 CSB5 με μαύρο (cx 2000)

Y.Γ Δές την συμπιεσιμότητα του biorientabile για να ''δουλέψει ''

Last edited:
1.35 X 24 N.9.5 CSB5 με μαύρο (cx 2000)

Y.Γ Δές την συμπιεσιμότητα του biorientabile για να ''δουλέψει ''
Λάμπη σε ευχαριστώ πολύ φίλε!
Αυτό που φοβάμαι είναι μην τυχόν επειδή έχει μεγάλη φούστα η μισόταπα βρει στο πλαστικό του κάλυκα.

Οκ Νίκο αυτή ήταν η απορία μου γιατί έχω ακούσει ότι με μικρού όγκου κυρίως πυρίτιδες (Sipen , S4) πρέπει να αποφεύγονται οι μισόταπες.

Ναι εχεις δικιο....Αυτο ελεγαν....αυτο πιστευα και γω....
Το τσεκαρισα ....και δεν εχουν δικιο....
Και η ς4 και η SIPE στο 1,40 ΟΛΕΣ οι φουστες απο μισοταπες γεμιζουν Γιωργο !!!!
Εχουν και περισσευμα !!!

εικόνα_Viber_2022-03-07_12-00-30-382.jpgεικόνα_Viber_2022-03-07_12-00-41-846.jpgεικόνα_Viber_2022-03-07_12-00-53-169.jpg

Δείτε αυτό που σας έλεγα ότι η φούστα ακουμπάει το πλαστικό του κάλυκα.
Το συγκεκριμένο set up είναι Uee 65,4 Csb-5 1,35 X 26,5 Gualandi biorientabile 25. Αρελιαστο και ακουμπάει το πλαστικό.
View attachment 43894
Ρίχτο ,μια χαρά θα την κάψει .

Η sipe ταιριάζει μόνο με βύσματα με ρηχή φούστα, αν είναι βαθιά σταματάει στο χείλος του εσωτερικού πυθμενιου και παγιδεύει μεγάλη ποσότητα αέρα.

Λευτερη μου...με ολον τον σεβασμο .....Εαν παγιδευσει αερα η φουστα....θα εχουμε ατελη καυση τοσο
μεγαλη που το οπλο θα γινει φλογοβολο....
Τετοιο πραγμα δεν μου συνεβει ΠΟΤΕ....σε ολες τις δοκιμες μου....
Επισεις οπως πολυ καλα γνωριζεις...1,40 απο το 1,50 στην ογκομετρια δεν αλλαζει ΤΙΠΟΤΑ στις
διβασικες πυριτιδες....
Οποτε ριξε μια ματια στις βλητικες δοκιμες και στα σεταπ με τις μισοταπες....Οταν παγιδευσει αερα η
φουστα ουτε τετοιες συγκεντρωσεις βγαινουν ουτε αυτες οι ταχυτητες φιλε μου !!!
Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης.....αλλα οτι λεω και γραφω.....το εχω τσεκαρισμενο και στην πραξη !!!

Η sipe ταιριάζει μόνο με βύσματα με ρηχή φούστα, αν είναι βαθιά σταματάει στο χείλος του εσωτερικού πυθμενιου και παγιδεύει μεγάλη ποσότητα αέρα.
Λευτέρη αν θυμηθείς, ανέβασε τον πίνακα των βλητικών δοκιμών της SIPE στο 16αρι...:)

Status
Not open for further replies.
Back