Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν νομίζω ... Ταχύτητες μετράνε μόνο.
Την διάτρηση 3 πράγματα την επηρρεάζουν

1. Η ταχύτητα πριν την πρόσκρουση, που εξαρτάται βασικά από την αρχική και τις παραμορφώσεις
2. Πόσο σκληρό είναι το σκάγι
3. Πόσο μεγάλο σε όγκο και πόσο βαρύ είναι το σκάγι.
4. σφαιρικοτητα του σκαγίου

Έχω κατεβάσει και εγώ κάτι pdf από εκεί αλλά του καπετάνιου μου ξέφυγε.

Εεεε γι αυτό είναι κάπτεν :)
...άστα αυτά τα σάπια;), εγώ 2-3 φυσιγγάκια θέλω να βελτιώσω.... εσείς είσαστε οι Γκρανέλιδες και οι Γκαρολίνιδες του H.L....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

....A.Graneli?...G.G..Gianluca Garolini?....αλλα που να πιάσουνε μπάζα αυτοί!...είναι και παλαιολιθικός ο πρώτος , ο δεύτερος παρά-ώριμος ....μετά το ώριμο έρχεται το σάπιο...κ.ο.κ!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Τι είναι αυτοί ;;; Βλητικοί ;;; Σήμερα γίνεται της πόπης ... Δεν εχω χρόνο να ψάχνω ...

Καλημέρα σ' όλους τους φίλους!:)

Ερώτηση...

Έχουμε μια πυρίτιδα Χ 34 και θέλουμε μ' αυτήν να γεμίσουμε ένα φυσίγγιο 30 γρ.

Μια άλλη Χ 36 και θέλουμε να γεμίσουμε ένα φυσίγγιο 32 γρ.

Έστω ότι οι πυρίτιδες είναι όχι διβασικές , περίπου ιδίου όγκου , διαφέρουν στην προοδευτικότητα όπως είπαμε, ο κάλυκας είναι ιδίου ύψους και για τις δυο γομώσεις, ο τρόπος κλεισίματος ο ίδιος και το βύσμα το ίδιο αλλά διαφορετικού ύψους.

Ποιο φυσίγγιο θα είναι πιο ισορροπημένο?

Ερώτηση...

Έστω ότι οι πυρίτιδες είναι όχι διβασικές , περίπου ιδίου όγκου , διαφέρουν στην προοδευτικότητα όπως είπαμε, ο κάλυκας είναι ιδίου ύψους και για τις δυο γομώσεις, ο τρόπος κλεισίματος ο ίδιος και το βύσμα το ίδιο αλλά διαφορετικού ύψους.

Καλημερα Καπτεν !!!
''Ιδιες'' σε ογκο πυριτιδες.....με το ιδιο βυσμα....και στα 30 γραμμαρια 1cal20χαρτακι μεσα στο βυσμα
για να εχεις τον ιδιο κενο απατητο χωρο.....με ιδιο κλεισιμο....Και τα δυο ισορροπημενα θα ειναι
και τις ιδιες περιπου ταχυτητες θα παρεις..

ΥΓ. Θα το δοκιμασω μολις μπορεσω με πυριτιδες ΜΒ32 και ΜΒ36 ...και θα σου πω αποτελεσματα !!!

Ερώτηση...

Πόση ώρα έχουμε να απαντήσουμε ❓❓❓❓Καλημέρες Τζων‼️μου θυμίσες έκτακτο διαγωνισμα:cool:

Πόση ώρα έχουμε να απαντήσουμε ❓❓❓❓Καλημέρες Τζων‼️μου θυμίσες έκτακτο διαγωνισμα:cool:
...Καλημέρα φίλε!:)

...οχι τι διαγώνισμα!.sarcastic.....το ανάλαβε ο Νίκος με την μια...(αυτο που ήθελα να "εκμαιεύσω" θα το δει στην πράξη!...ακόμα καλύτερα... για να δούμε)...θεωρητικά λίγο καλύτερες ταχύτητες τα 30 γρ. με ΜΒ Χ 32 και ίσως λίγο καλύτερη συγκέντρωση η ΜΒ Χ 36 με 32γρ...

Status
Not open for further replies.
Back