Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο μονος τροπος που μπορει να συμβει αυτο ειναι ο καθε ενας να ριχνει τα δικα του φυσσιγκια,πιστευεις πραγματη με 5-10μ/δ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ που παιζουν η μια καννη απο την αλλοι στα 40 μετρα μπορει να εχουν διαφορετικα αποτελεσματα.Εγω προσωπικα δεν ριχνω απο το μ...στο κ..... για να δω καταστροφες για καννενα λογο...Η διαφορες λυνονται στα 40 ανω μετρα....Αυτο το κατασκευασμα πρεπει να χρονογραφηθει,σε ολες της περιοχες του χαρντμπορντ και να δεις κατα ποσο η διατρηση αλλαζει απο το κεντρο στη βαση που το κρατανε τα συρταρια.Το πιο ευκολο ειναι απλα να τα ενωσεις στα 40 μετρα καπου που να ειναι σταθερα,με αρκετο υλικο να μεινουν μεσα στα φυλλα τα σκαγια...Ειναι σωστο να μην υπαρχει τζογος στο υλικο οταν προσκρουουν να σκαγια...Αν και αυτες της φετες που βλεπω στο φοτο για μελαμινες της κοβω...
σαραντο μαλλον δεν καταλαβες...πχ αν μου ζητησεις να ξιφομαχισουμε στα 50 θα σου πω οκ φιλος.my man. νομερο και γρ απο εκει εγω θα φτιαξω ενα φυσιγγακι που θα βγαλει πολλλλλλυ συγκετροση ΑΛΛΑ διατρησεις........no.το μυστικο στο κατασκευασμα ειναι που περνεις τα σκαγια στο χερι για ελενχο πραγμα ποιο σημαντικο κατα τη γνωμη μου απο το ποσοστο συγκετροσης.....για αυτο το λογο θα σου αρεσει.sarcastic.

Ξιφομάχε τελειώνω το άρθρο και πάω να σιάξω τη ζάντα! Σαράντο, ο Πατενταδόρος γράφει τώρα το άρθρο και από το απογευματάκι και έπειτα θα κάτσει κόμπος στο λαιμό σε πολύ κόσμο...και το υλικό το επιλέγεις εσύ http://www.paper-paper.com/weight.html και όσο γι αυτό που σου λέει ο Βενετάτος επείδη είναι πολύ μα πολύ μπροστά...κάμε αυτή τη δοκιμή που θα σου πω εγώ και πες μας τη διάτρηση ;)

Aquila - 12/68.50 - 686 - 1.50x32 - Aquila 22 - * - 57.50mm
Aquila - 12/68.50 - CX2000 - 1.65x32 - Aquila 22 - * - 57.00mm

A1 - 12/68.50 - 686 - 1.50x32 - Ζ2Μ-21 - * - 57.50mm
A1 - 12/68.50 - CX2000 - 1.65x32 - Ζ2Μ-21 - * - 57.00mm

Λοιπόν, μόλις διόρθωσα το άρθρο και το λινκ είναι αυτό: http://www.idiogomosi.com/pages/posts/apolyti-patenta-metrisis-diatriseos-1577.php

Σαράντο, ξαναδιάβασε με πολύ μεγάλη προσοχή το άρθρο και θα καταλάβεις ότι μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα, διότι το τελάρο έχει 2 χαρτιά Α4 ή Α3 το καθένα και όχι δεσμίδα από χαρτιά στη μέση, ώστε να μειώνεται το στατιστικό σφάλμα και να παίρνεις ακριβώς την δύναμη και την δυνατότητα διάτρησης του κάθε συνδυασμού!!!

Εσύ απλά επιλέγεις πόσο χοντρό και σε τι βάρος θα είναι το κάθε φύλλο Α4 ή Α3 και πόσα παραλληλεπίπεδα θα στήσεις ;)

Φεύγω και πάω να χαλάσω τη ζάντα για να πιάσω πάλι τα μπιχλιμπίδια του μοχλικού .hunter.1

ΛΟΙΠΟ!!!! Αφιστε τους χαρτοπολτους και τους ντοματοχημους . Εχω ετημαση το παρακατω set up me ατσαλινα για να δωκ. οταν ευκερ. M92S 2,30,/688./sig steel./36gr no2steel shot. kl64,5 xil magnum. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΚ. ΑΚΟΜΗ. ΕΧΩ ΟΜΟΣ ΤΟ FEELING ΟΤΙ ΘΑ .sex hard.
Φιλος η m92 σκετη η με σαντηγι.......

πιστευω οτι στα2,30 ειναι πολη και για σαντηγη ....θα βαριστομαχιασουμε.Επηφηλασομαι, για σαντιγη στο μελον.
οτη χριαστητε εδω πεδια απο τετια για διατρηση μιπος να φερω καλιτερα καμποσα παντεσπανια με καμποση κρεμα να τα δοκιμασουμε

πιστευω οτι στα2,30 ειναι πολη και για σαντηγη ....θα βαριστομαχιασουμε.Επηφηλασομαι, για σαντιγη στο μελον.
Αρ.......ιδια ατσαλινο θα ειναι φιλος, αν δεν 500ριση.......δεν βλεπω φως.sarcastic..sarcastic.

Θα εισασταν μπροστα αμα το ειχατε χρονογραφησει,δηλαδη αμα ριξω τον βουτηρομπμπε που λεει και ο Βενετατος με 125μ/δ,σε πια φετα φτανει,και ποσο σταθερα το κανει?Αν μου κανεις αυτη την ερωτηση σε μενα,θα σου πω 140-160 φυλλα ολη μερα στο χαρτοπολτο.Πρωτα αξιολογουμε και μετα το περναμε στις δοκιμες,και στο χαρτοπολτο αυτο εκανα πριν το υιοθετησω,στη βλητικη υποχρεωτικα εισαι καχυποτος.Ο κοσμος λεει το τι ειδε εσυ πρεπει να βρης γιατι τι ειδε.
Σαραντο πλαστικες μπιλιτσες αεροβολου θα ριξεις......sarcastic.

Νικο το διαβασα και το καταλαβα,και με το χαρτοπολτο περνεις το ιδιο πραγμα....αλλα....μενει να δουμε γιατι ο χαρτοπολτος λεει οτι η διατρησεις μεταξυ των καννων ειναι ομοιες και η κατασκευει η δικια σου διχνει οπως λες διαφορετικα αποτελεσματα μεταξυ των καννων.Οταν θα το ετοιμασω απο εκει και περα ειναι ευκολη υποθεση να δωθει μια απαντηση.:cool:
Αν και πολυ.off topic. μας εχεις μπερδεψει,απο τι στιγμη που ολες οι καννες εχουν ιδιες διατρησεις ιδιες ταχυτητες τι ψαχνουμε ολοι μας τοσο καιρο.xm..

Σαραντο οταν λες οτι διαφορετικές καννες έχουν διαφορετικες διατρηρήσεις εννοεις δυο πανομοιότυπες καννες με ίδιο κωνο θαλαμη αυλο κ τσοκ ειδικότερα σταθερο απο αλλη ομως εταιρία θα δωσουν αλλά αποτέλεσματα ειτε σε κατανομη ειτε σε διατρηση?
Κ οτι αυτό συμβαινει λογω μεταλλου?
Εξαιρω τα φαμπαρμ με τριπορ στην σύγκριση γιατι εκει αλλαζει κ η γεωμετρια.
Εάν αυτό εννοείς τότε πως ξέρει καποιος τι οπλο περνει οταν είναι τοθ κουτιού κ αδοκιμαστο?
Εννοω εαν θα ''σκοτωνει''καλά η όχι. ?
Ο μεσος κυνηγος μιλαμε παντσ οχι κάποιος με εξειδικευμενες γνωσεις οπως εσείς.

. Εχω ετημαση το παρακατω set up me ατσαλινα για να δωκ. οταν ευκερ. M92S 2,30,/688./sig steel./36gr no2steel shot. kl64,5 xil magnum. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΚ. ΑΚΟΜΗ. ΕΧΩ ΟΜΟΣ ΤΟ FEELING ΟΤΙ ΘΑ .sex hard.
Ψαγμενη συνταγη... ;) Σε εχει προλαβει βεβαια αλλη ελληνικη εταιρια αλλα ειναι καλο... ;)

Status
Not open for further replies.
Back