Δεν εχω καποια για τετοια γραμμαρια.. θα ηθελα να ακουσω τις εμπειριες σας.Ποια πυριτιδα εχεις?
Δεν εχω καποια για τετοια γραμμαρια.. θα ηθελα να ακουσω τις εμπειριες σας.Ποια πυριτιδα εχεις?
Δημητρη,ειναι μαλακό και πολυ "υπακουο"στο τσοκαρισμα !θα χει παρει πολλα ορτυκια αυτο το setup Κυριε Γιαννη...
Παραδοσιακοτατο αν εχεις και πλαγιοκαννο εδεσε το γλυκο...
Για που σκέφτεσαι να τον χρησιμοποιήσεις?Ευχαριστώ πολύ παίδες ...
Τα ζυγίζω όλα στο χέρι .. δεν χρησιμοποιώ ογκομετρικό .. απλά λόγω στατικού ηλεκτρισμού αποφεύγω τις διβασικές ..αν και θα ήθελα.
Σε μια πυρίτιδα που το range της είναι απο 32 γρ έως 35 .. Τι είναι επιτρεπόμενο ως προς την συμπεριφορά της .. να ανέβεις σε γόμωση δλδ 36 γρ ή να κατέβεις σε 30γρ ..?
Τι άποψη έχετε για τον συγκεντρωτήρα gualandi piston skeet ..?
Τι άποψη έχετε για τον συγκεντρωτήρα gualandi piston skeet ..?
Τον είχα χρησιμοποιήσει λίγο, παλιότερα, με ΜΒ32 (τον 23) - αρκετά ευχαριστημένοςΟ piston skeet, θα σου δωσει "ουρα"στην ατρακτο και θα σε βολεψει σε τραβερσες, περισσοτερο αν "φευγεις" μπροστα απο τον στόχο.
Απο αποψη βεληνεκους,δεν υπολειπεται πολυ απο ενα κλασικο κυαθιο.
Σε περπατητό .. και σε μεσαίες αποστάσεις .. 20 - 30 m .. Λόγω αυτού που λέει ο Γιάννης μπορεί να έχω καλύτερα αποτελέσματα.Για που σκέφτεσαι να τον χρησιμοποιήσεις?
Γιάννη με δεδομένο ότι θα επιλέξω μια πυρίτιδα για 28 γρ τα 30 θεωρούνται εκτός range..?Βαγγελη, για να παίξεις εκτός range θέλει σχετικη εμπειρια!
Δεν ειναι μονο το φορτιο...
Παιζουν βασικο ρόλο και αλλες παραμετροι οπως το κυαθιο,ρελι,στροφειο,καψυλι κλπ.
Οι αποκλισεις που ρωτας,δεν ειναι απαγορευτικές...
Ο piston skeet, θα σου δωσει "ουρα"στην ατρακτο και θα σε βολεψει σε τραβερσες, περισσοτερο αν "φευγεις" μπροστα απο τον στόχο.
Απο αποψη βεληνεκους,δεν υπολειπεται πολυ απο ενα κλασικο κυαθιο.
Είναι....Γιάννη με δεδομένο ότι θα επιλέξω μια πυρίτιδα για 28 γρ τα 30 θεωρούνται εκτός range..?
Στο σκοπευτήριο που τον είχα χρησιμοποιήσει μού έδινε στατιστικά περισσότερα δισκάκια αλλά με χειρότερα σπασίματα. Υποψιάζομαι ότι αυξάνει την άτρακτο όπως είπε και ο Γιάννης κάτι το οποίο δεν ξέρω αν το θες στο κυνήγι γιατί μπορεί να αυξηθούν οι επιτυχίες αλλά να έχεις περισσότερα ζωντανά. Βέβαια όλα αυτά είναι υποθέσεις.......Σε περπατητό .. και σε μεσαίες αποστάσεις .. 20 - 30 m .. Λόγω αυτού που λέει ο Γιάννης μπορεί να έχω καλύτερα αποτελέσματα.
Εχει καλα σκοτώματα ,Γερασιμε!Στο σκοπευτήριο που τον είχα χρησιμοποιήσει μού έδινε στατιστικά περισσότερα δισκάκια αλλά με χειρότερα σπασίματα. Υποψιάζομαι ότι αυξάνει την άτρακτο όπως είπε και ο Γιάννης κάτι το οποίο δεν ξέρω αν το θες στο κυνήγι γιατί μπορεί να αυξηθούν οι επιτυχίες αλλά να έχεις περισσότερα ζωντανά. Βέβαια όλα αυτά είναι υποθέσεις.......
Στον πίνακα το είχα δει ή μάλλον ακούσει αυτό που λες. Στο κυνήγι δεν τον είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, πάντα έβαζα REX και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Εχει καλα σκοτώματα ,Γερασιμε!
Δεν ειναι μονο το κυαθιο που μπορει να το καθορισει αυτό...
Το συγκεκριμενο,κανει κατι σαν διπλη ατρακτο.
Αν το ριξεις σε μεταλλικο πίνακα,το αντιλαμβανεσαι απο τον ηχο των σκαγιων πσνω του.
Αν αποφασισεις να την ανεβασεις η' θα πας σε ρελι οπως ανεφερε ο Γιαννης η' 8αστερο και 686καψυλλιο.Γιάννη με δεδομένο ότι θα επιλέξω μια πυρίτιδα για 28 γρ τα 30 θεωρούνται εκτός range..?