Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάρε λίγη psb 1 και δοκίμασε..
1,70-32-cx2000-aquila 22-Ν8-9 με 2 στάδια και μείον 11 χιλιοστά κενό χώρο στα 57-5 με 57-8 τελικό ύψος..
Δοκίμασε την σε πίνακα και τα ξαναλέμε..
Ωραίο σετ απ αυτό. σε maxam καλυκα με sg22 αρχική λίγο παραπάνω από 380m/s

Συμφωνω. Και δεν εψω σκοπο κανω φυσιγγια να πηγαινουν στουπι στην τσιχλα. Απλα εφερα παραδειγμα πριν. Το περισοτερο ομως που θελω συγκεντρωση ειναι για κυνηγι φασας το κατακαλοκαιρο σε υψηλες θερμοκρασιες. Δουλευω 206s Α1 και ΑΟ σε αυτα.
Την πρωτη σε 1.65×33-36 με 616 και 2000 με ζ2μ . Την δευτερη με 1.65×33 και 686 με bior18 και την τριτη σε 1.85×33.5 - 35 με 2000 με sg. 5ρι σκαι. Ολα με ελαφρια ανακρουση αλλα χωρις ικανοποιητικες συγκεντρωσεις.
Sg, A1, A0 κ 206 κατακαλόκαιρο ;;;;;;; απιθανε δεν μας τα λες καλά, πολεμικα υλικά αυτά για πολυ κρυο

Sg, A1, A0 κ 206 κατακαλόκαιρο ;;;;;;; απιθανε δεν μας τα λες καλά, πολεμικα υλικά αυτά για πολυ κρυο
Για δοσε τα φωτα σου ρε συ δημητρη. Τι βυσματα νομιζεις οτι πηγαινουν καλυτερα με δαυτες και σε τετοιες συνθηκες? Να πω οτι παραγγειλα τζοβαννη απο fantom εδω και μια βδομαδα και ακομη η παραγγελια μου δειχνει pending. Του εστειλα και μεηλ και δεν απαντησε

Για δοσε τα φωτα σου ρε συ δημητρη. Τι βυσματα νομιζεις οτι πηγαινουν καλυτερα με δαυτες και σε τετοιες συνθηκες? Να πω οτι παραγγειλα τζοβαννη απο fantom εδω και μια βδομαδα και ακομη η παραγγελια μου δειχνει pending. Του εστειλα και μεηλ και δεν απαντησε
Για την έμφραξη που κάνουν οι sg μάλλον εννοεί ο Δημήτρης σε συνδυασμό με τις πυριτιδες και τη θερμοκρασία σκορποσκαγιαζουν....

Για την έμφραξη που κάνουν οι sg μάλλον εννοεί ο Δημήτρης σε συνδυασμό με τις πυριτιδες και τη θερμοκρασία σκορποσκαγιαζουν....
Τι εννοεις? Να βαλω βυσμα με διαφυγη αεριων για να μην σκορποσκαγιαζουν? Δεν θα ηταν καλυτερα να εριχνα μπαρουτι? Ή μηπως εννοει οτι ειναι σκληροι και ανεβαζουν μπαρ και ταχυτητες?

Τι εννοεις? Να βαλω βυσμα με διαφυγη αεριων για να μην σκορποσκαγιαζουν? Δεν θα ηταν καλυτερα να εριχνα μπαρουτι? Ή μηπως εννοει οτι ειναι σκληροι και ανεβαζουν μπαρ και ταχυτητες?
Υποθέτω ότι λόγω υλικού κατασκευής κάνουν πάρα πολύ καλή έμφραξη ,ειδικά σε μη διευρυμένο αυλο...
Όταν απαντήσει θα μας λυθει η απορια ....

Το δεύτερο σεταπ με τον αποσπώμενο πάτο καλό αλά επηδη έχω μετρήσει μερικά παρωμοια στο κανονάκι έχεις πάνω από 850 μπαρ σε αυτό το στήσιμο

Αυριο θα σου πω αυριο οταν μετρησω ταχυτητα Τεο. Ισως να εχεις δικιο.....ιδωμεν φιλε.

1ον. Ναι οι θερμοκρασιες ειναι απο 30-40 μεσομεριατικα και υγρασιες απο 70-90+%.
2ον εγραψα για 65-75% συγκεντρωσεις με 3 αστρα στα 36μ. Αυτο θα ηταν ικανοποιητικο με ενα νορμαλ φυσιγγιο χωρις αλευρα και πατεντες.
3ον. Αν δουλεψω την 206s στο 1.75 στα 33 σε ετσι συνθηκες δεν θελω να σκεφτω το παρακατω. Στην κυπρο τα στανταρτ της ειναι στο 1.65. Την εχω κανει 1.65-1.70 ×31με δρακον 20 και μπορω να πω μου αρεσε αρκετα. Σεταπ του νικου στο σιτε του. Τωρα αν ηθελα να ασχοληθω με αλευρα και αποσπομενους πατους θα εθετα διαφορετικα την ερωτηση μου που μαλλον δεν καταλαβες τι ηθελα να πω. Ειοα οτι βλεπω πολλα παιδια στην κυπρο να πετυχαινουν πολυ ψηλα ποσοστα συγκεντρωσης της ταξης του 70-80% με 3 αστρα με 2 σταδια κλεισιματος χωρις καθολου πατεντες στα σεταπ. Και απο ταχυτητες γυρο στα 400ms. Εγω με πολυσταδιακο 12χλ ελευθερο και - 11.5 τελικο πιανω ψηλοτερες ταχυτητες και παραπανω διασπορα. Και μιλαμε για ιδιες δοσολογιες. Τωρα αν κανω κατι αλλο λαθος δεν ξερω. Ισως και να φοβαμαι να κατεβασω την πυριτιδα ακομα πιο κατω. Δεν ξερω. Με αλευρα παντως δεν θελω να ασχοληθω και ευχαριστω για τα 2 σεταπ που εβαλες

Αυτο εδω γινεται απο ποτηρακι αλλου βυσματος γιατι δεν εχω ελληνικα? Πχ sg22? Και χωρις το αλευρι ποσο το υπολογιζεις να παρι σε συγκεντρωση? Καταρχας ποσο ελευθερο σου δινει για να ξερω πως να το τροποποιησω στα μετρα μου? Γιατι μιλαμε για 34 5 γρ με το μπαφερ.

Τα ποσοστα συγκεντρωσης που πιανουν οι φιλοι σου με 2 σταδια ειναι περιστασιακα....ποτε τα φυσιγγια
τους δεν εχουν ΣΤΑΝΤΑΡ συγκεντρωση.Οπως πολυ σωστα ειπες απο 70 εως 80% δλδ...οτι ''κατσει''.....
Τωρα οσον αφορα το σεταπ....απο την στιγμη που δεν θελεις να ''μπερδευτεις'' με αλευρι....δεν μπορεις
να το στησεις....το σεταπ ειναι 1,75χ33+1,2 δλδ 34,2 γραμμαρια. Το αλευρι δεν αλλαζει την ογκομετρια
στα 33 γραμ. σκαγια .Τα 34,2 γραμμαρια σε σκαγια την αλλαζουν....κατα συνεπεια δεν μπορεις να το κλεισεις.
Οτι αλλαγη κανεις θα εχεις διαφορετικο φυσιγγιο.
Αυτα τα σεταπ και τα δυο ειναι για +15 βαθμους κελσιου και κατω....στους +20 βαθμους θα την ''ακουσεις''...
Καλα χειμωνα στην Κυπρο δεν εχετε ??? Παντα με κοντομανικο εισαστε ??

Τα ποσοστα συγκεντρωσης που πιανουν οι φιλοι σου με 2 σταδια ειναι περιστασιακα....ποτε τα φυσιγγια
τους δεν εχουν ΣΤΑΝΤΑΡ συγκεντρωση.Οπως πολυ σωστα ειπες απο 70 εως 80% δλδ...οτι ''κατσει''.....
Το 70-80% δεν το εννοουσα ως ενα σεταπ συγκεκριμενου ιδιογομωτη με διακυμανσεις αλλα εννουσα οτι κυμαινονται καπου εκει σε γενικο επιπεδο.

το σεταπ ειναι 1,75χ33+1,2 δλδ 34,2 γραμμαρια. Το αλευρι δεν αλλαζει την ογκομετρια
στα 33 γραμ. σκαγια .Τα 34,2 γραμμαρια σε σκαγια την αλλαζουν....κατα συνεπεια δεν μπορεις να το κλεισεις.
Το αλευρι δεν αλλαζει την ογκομετρια αλλα αλλαζει το φορτιο. Αρα εκει που συμβιβαζομαστε με το 1.65 στις καιρικες συνθηκες τις δικες μας στα 33γρ τοτε με αυξηση της πυριτιδας αλλα και του φορτιου τοτε τα μπαρ ανεβαινουν κατα πολυ η ταπεινη μου γνωμη χωρις να κανω τον ειδημονα.

Καλα χειμωνα στην Κυπρο δεν εχετε ??? Παντα με κοντομανικο εισαστε ??
Στην φασσα για την οποια ζητησα να παρω σηγκεντρωσεις ειναι κατακαλοκαιρο. Αλλα για να καταλαβεις τι γινεται ναι κυνηγαμε τον νιοβρη στην περδικα με κοντομανικο μεχρι και τον δεκεβρη και στην τσιχλα μετα το χαραμα σχεδον ολο το δεκεβρη και λιγο τον γενναρη με κοντομανικα. Το πρωι οι θερμοκρασιες ειναι γυρο στους 8-10 βαθμους και μετα παμε για 20-25. Μονο για κανα μηνα εχουμε χαμηλες θερμοκρασιες και αυτες ειναι μερες μερες

Status
Not open for further replies.
Back