Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Βασιλη μου , οταν θα εχεις χρονο και ορεξη...... Κανε μου μια χαρη βρε φιλε !!!Υπολογισε μου τι διατρηση ειχα βαση του πινακα σου στα ατσαλινα Ν4 σκαγια διαμετρος 3,32 χιλιοστα με ταχυτητα V1,5-491m/s στα 35 μετρα .
Το #4 είναι 3,1mm και η διάτρηση σε βιβλίο βγαίνει 3,9mm ενώ σε 20% τζελ βγαίνει 32,6mm

Στα 3,32mm που μου λες η διάτρηση σε βιβλίο βγαίνει 5,1mm ενώ σε 20% τζελ βγαίνει 37,8mm

@ΝίκοςΠ πες μου ακριβώς διαμέτρους των #4 ατσάλινων και #5 μολύβδινων που έριξες χθες ... ίσως να μην χρειάζονταν καμιά αλλαγή οι πίνακες ...
Θεώρησα ότι είχες μετρήσει ακριβώς διαμέτρους :)

Οσο εγραψα Βασιλη μου !!!

εικόνα_Viber_2022-11-21_13-11-43-026.jpg

Νίκο μια μικρή παρατήρηση:
μην ζυγίζεις 1 σκάγι αλλά 10αδα ή 20 αδα και μετά διαίρεσε με το 10 ή 20
βγάζεις πολύ πιο ακριβές αποτέλεσμα έτσι ;)

Τιποτα δεν λεω τυχαια Μαριε !!!
Εσφαξα φυσιγγιο ...ζυγισα τα σκαγια....και τα μετρησα....Το πληθος σκαγιων 231 ειναι που εχει η γομωση
φιλε !!! ΔΕΝ το εγραψα τυχαια !!! :)

εικόνα_Viber_2022-11-19_16-52-24-591.jpg
εικόνα_Viber_2022-11-19_16-52-40-616.jpg

Δοκιμες με Granular στα 28 γραμμαρια....Ν8,5 - στα 56,5.

εικόνα_Viber_2022-11-21_11-59-15-461.jpg

εικόνα_Viber_2022-11-21_11-59-33-943.jpg
εικόνα_Viber_2022-11-21_11-59-41-883.jpg

εικόνα_Viber_2022-11-21_12-00-32-022.jpg
εικόνα_Viber_2022-11-21_12-00-37-919.jpg

Καθε βυσμα εχει την δικη του κατανομη και ταχυτητα...αναλογα την σκληροτητα που εχει και η
ταχυτητα.

Το CX2000 - 1,45X28 με τα ιδια βυσματα και αυτα κλεισμενα στα 56,5 χιλιοστα....Δεν με αφησε ο καιρος
να τα δοκιμασω.....να δω συγκεντρωσεις - κατανομες - ταχυτητες....Επιασε βροχη..
Πρωτα ο Θεος.....αυριο παλικαρια μου !!!:)

Καμμία αλλαγή δεν ήθελε το πρόγραμμα ... .hair.
3,99mm διάτρηση σε βιβλίο με διάμετρο 3,32mm στα 30m.
Θα το επαναφέρω στα ίσια του 😂

View attachment 60734

To πεντάρι τι διάμετρο είχε ?

Βασιλη Ν5 - 2,9 διαμετρος - επινικελωμενο +αλευρι....Αυτο εμενα μου εδωσε την διατρηση που εγραψα.
Στο βιβλιο που ηταν 7 χιλιοστα το περασαν ακρη παντα...Και στο αλλο σταματησαν στα 8 χιλιοστα ( 7,98 ) .

Βασιλη Ν5 - 2,9 διαμετρος - επινικελωμενο +αλευρι....Αυτο εμενα μου εδωσε την διατρηση που εγραψα.
Στο βιβλιο που ηταν 7 χιλιοστα το περασαν ακρη παντα...Και στο αλλο σταματησαν στα 8 χιλιοστα ( 7,98 ) .
Καλά, δεν το επαναφέρω το πρόγραμμα ... ότι διάτρηση γράφω από εδώ και πέρα με μολύβι θα είναι για επινικελωμένα με αλεύρι.
Θα την βρούμε στο τέλος την "σωστή" ρύθμιση.

Μόνο στο φίλο μου τον νικολακι από τη Σάμο θα το πω θα έχει τα δικαιώματα του σεταπ[ISPOILER[/ISPOILER]

Να λεμε παντα αληθειες.....Και η αληθεια ειναι...οτι οποιο σεταπ σου δοκιμασα....Απλα δεν
παιρνει ''βελτιωση''.....και ''κλεινει σπιτια'' !!!!:cool:

ΥΓ...Και παντα επανω στον στοχο γραφω το ονομα σου....Σεβομαι την δουλεια σου φιλε Τεο !!! :)

Να λεμε παντα αληθειες.....Και η αληθεια ειναι...οτι οποιο σεταπ σου δοκιμασα....Απλα δεν

ΥΓ...Και παντα επανω στον στοχο γραφω το ονομα σου....Σεβομαι την δουλεια σου φιλε Τεο !!! :)
Ιδιογομωτης κ παπιοκυνηγος στην Ελλάδα δύσκολα πιάνεται Νίκο;)

Blue dot που θα βρει όμως ?
😩
Θα προσπαθήσω να φέρω μερικά κιλά από την Αμερική με ένα ελληνικό πλοίο που συνεργάζεται η εταιρεία μας έχω απόθεμα πολύ πάνω από 10 κιλά δεν τα έχω αγοράσει έτσι μου τα δώσαμε είναι lot παλιό νομηζω 2015 αλά θερίζει
Αν καταφέρει και έρθει Ελλάδα κρατισω κάνα 2κιλο και το αλο θα το δωρίσω σε όποιον θέλει από λίγο
Στο φίλο μου το Νικόλα πάντως θα του δώσω αρκετό να κάνει τοις δοκιμές

Εσύ που είσαι και μερακλής θα κάνεις παπάδες με αυτό το υλικό σου έχω κρατήσει μπόλικο κάτσε να έρθει πρώτα

Θα προσπαθήσω να φέρω μερικά κιλά από την Αμερική με ένα ελληνικό πλοίο που συνεργάζεται η εταιρεία μας έχω απόθεμα πολύ πάνω από 10 κιλά δεν τα έχω αγοράσει έτσι μου τα δώσαμε είναι lot παλιό νομηζω 2015 αλά θερίζει
Αν καταφέρει και έρθει Ελλάδα κρατισω κάνα 2κιλο και το αλο θα το δωρίσω σε όποιον θέλει από λίγο
Στο φίλο μου το Νικόλα πάντως θα του δώσω αρκετό να κάνει τοις δοκιμές
Θοδωρή μπορεί να αγοράσει όποιος θέλει; Γενικά ποια είναι η διαδικασία για να αγοράσει κάποιος πυρίτιδα στην Αμερική.

Status
Not open for further replies.
Back