Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Θα προσπαθήσω να φέρω μερικά κιλά από την Αμερική με ένα ελληνικό πλοίο που συνεργάζεται η εταιρεία μας έχω απόθεμα πολύ πάνω από 10 κιλά δεν τα έχω αγοράσει έτσι μου τα δώσαμε είναι lot παλιό νομηζω 2015 αλά θερίζει
Αν καταφέρει και έρθει Ελλάδα κρατισω κάνα 2κιλο και το αλο θα το δωρίσω σε όποιον θέλει από λίγο
Στο φίλο μου το Νικόλα πάντως θα του δώσω αρκετό να κάνει τοις δοκιμές
Τεο...ποια Ευρωπαικη πυριτιδα ειναι ισοτιμη των Αμερικανικων ή αν οχι ....ποια τις πλησιαζει σε αποδοση?

Δεν αφηνει ο κωλοκαιρος.....να ριξω 4 φυσιγγια που θελω να δοκιμασω....''κρυφτουλι'' παιζω με την βροχη
και τον αερα....Δυο φορες μου πεταξε τον στοχο κατω ο αερας....Τρεις φορες μαζεψα ταχογραφους
και μπηκα στο αυτ/το απο την βροχη....
Περιμενω να βαλει το χερι ΤΗΣ η Παναγιά και να τα ριξω !!!! :)

ΥΓ.Δεν αμφιβαλλω.... θα το βαλει το χερι ΤΗΣ !!!:)

Εσύ που είσαι και μερακλής θα κάνεις παπάδες με αυτό το υλικό σου έχω κρατήσει μπόλικο κάτσε να έρθει πρώτα

Να εισαι παντα καλα Τεο μου !!! Δεν πιστευω να σε απογοητευσω φιλε μου....Αλλωστε το ξερεις οτι
εχω ''μούρλα'' με τις δοκιμες....
Εαν δεν δω αυτο που θελω στον στοχο....δεν σταματαω...συνεχιζω και το ψαχνω φιλε !!! :)

Σημερινες δοκιμες....με granular και αυτες αλλα στο 1,45χ28 ....και οχι στο 1,40χ28 που ηταν οι
προηγουμενες....
Ανεβασμενες λιγο οι ταχυτητες....Τα ποσοστα συγκεντρωσης σχεδον τα ιδια με τις προηγουμενες...αλλα
με διαφορετικη κατανομη ...δινοντας εντονοτερο κεντρο οι σημερινες....

εικόνα_Viber_2022-11-23_12-05-26-333.jpg

εικόνα_Viber_2022-11-23_12-05-54-917.jpg

εικόνα_Viber_2022-11-23_12-06-33-760.jpg

εικόνα_Viber_2022-11-23_12-07-21-355.jpg

Παλικαρια την γνωμη σας θελω....Ποιες Απο τις 4ρεις αποτυπωσεις θα επιλαγατε για να το
ριξετε με 4* αστρα στο σκοπευτηριο ???.think.

Σημερινες δοκιμες....με granular και αυτες αλλα στο 1,45χ28 ....και οχι στο 1,40χ28 που ηταν οι
προηγουμενες....
Ανεβασμενες λιγο οι ταχυτητες....Τα ποσοστα συγκεντρωσης σχεδον τα ιδια με τις προηγουμενες...αλλα

View attachment 60912

View attachment 60913

View attachment 60914

View attachment 60916

Παλικαρια την γνωμη σας θελω....Ποιες Απο τις 4ρεις αποτυπωσεις θα επιλαγατε για να το
Με τασκωφ δεν είχες κ Νίκο;Ο z2m,χαμηλά πήγε.Χωρις να ξέρω από σκοπευτήριο,με το GT,γιατί είναι γρήγορο και συγκεντρωτικό.Με το 4 θ'ανοιξει κιόλας.Το θέμα είναι να βρούμε τις σκοπευτικές αδυναμίες μας κι όχι το πιατακι.Θα μας τα πει κι ο δάσκαλος βέβαια.Παντως παίρνει κι άλλο λίγο η γκρανουλαρ.Φοβερο υλικό.

προηγουμενες....

View attachment 60912

View attachment 60913

View attachment 60914

View attachment 60916

Νίκο κάποτε είχαν γεμίσει τη granular σε 12/76 1,80 με 38 νομηζω με Θώδη 20 και ήταν θάνατος στο βάλτο με κακό καιρό

Νίκο κάποτε είχαν γεμίσει τη granular σε 12/76 1,80 με 38 νομηζω με Θώδη 20 και ήταν θάνατος στο βάλτο με κακό καιρό

Το ανεβασες πολυ βρε φιλε !!! Για ποιον λογο γκρανουλαρ και 38 γραμμαρια....Τοσες πυριτιδες εχεις !!!!
Στα 38 παιζω με την ΤΕΚΝΑ...Τεο.....και την παω μεχρι τα 52 γραμμαρια σε 12/76 καλυκα..

Με τασκωφ δεν είχες κ Νίκο;Ο z2m,χαμηλά πήγε.Χωρις να ξέρω από σκοπευτήριο,με το GT,γιατί είναι γρήγορο και συγκεντρωτικό.Με το 4 θ'ανοιξει κιόλας.Το θέμα είναι να βρούμε τις σκοπευτικές αδυναμίες μας κι όχι το πιατακι.Θα μας τα πει κι ο δάσκαλος βέβαια.Παντως παίρνει κι άλλο λίγο η γκρανουλαρ.Φοβερο υλικό.

Ειχα τον ξεχασα....Γέρος ανθρωπος ειμαι.....sarcastic.
Στην επομενη δοκιμη Παρη μου !!!;)

προηγουμενες....

View attachment 60912

View attachment 60913

View attachment 60914

View attachment 60916

Προσωπικά θα επέλεγα αυτήν με τον GT μιας και είναι από τα αγαπημένα μου βύσματα στην ιδιογόμωση!
Στην ίδια δοσολογία με καψούλι 688 και βύσμα Spark στα 57,5 πήρα κάποια αρκετά ψηλωμένα τσιχλάκια στα μπασίματα και πατσαβούρια!

Εκείνες η σερπατινες που είχα κάνει με ακοπους κάλυκες με mb32 1.75Χ34 n6 Giovanni και τους πάτησα και αλλο που ήταν κλεισμένη ποιο ψηλά τους κατέβασα εως τα 57mm για να τους ρίξω και έβαλα 2 στην μπεκάτσα και αποτέλεσμα να εχω ακόμα μια ζωντανή και να την ριχνω στης 4.30η και την βρήκα 5.15ο υπό βροχή... για μισώ χιλιοστό κόψιμο...
Τωρα έχει μαχαίρι και σε αυτά να βγάλω τα σκάγια.

host my image

Τωρα το μάδισα έχει αυτό τώρα δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι από το απόρτ πίσω στον κ@λ@ και κάτι τρύπες μπροστά... η είναι τα 6άρια η ντουφεκια ήταν πίσω στην ουρά 30μ με κυλινδρο... είναι υπερδιατριση; ;;; τα σωθικά ήταν κατεστρανεμα όταν τα τράβηξα.
Η να τα πιάσω να τα πετάξω είχα κάνει καμία 50αρι φυσίγγια.

Status
Not open for further replies.
Back