Αν έχεις ένα όπλο firearm στο όνομα σου παίρνεις ότι θέλεις από gunpowderΘοδωρή μπορεί να αγοράσει όποιος θέλει; Γενικά ποια είναι η διαδικασία για να αγοράσει κάποιος πυρίτιδα στην Αμερική.
Αν έχεις ένα όπλο firearm στο όνομα σου παίρνεις ότι θέλεις από gunpowderΘοδωρή μπορεί να αγοράσει όποιος θέλει; Γενικά ποια είναι η διαδικασία για να αγοράσει κάποιος πυρίτιδα στην Αμερική.
Στο φίλο μου το Νικόλα πάντως θα του δώσω αρκετό να κάνει τοις δοκιμές
Τεο...ποια Ευρωπαικη πυριτιδα ειναι ισοτιμη των Αμερικανικων ή αν οχι ....ποια τις πλησιαζει σε αποδοση?Θα προσπαθήσω να φέρω μερικά κιλά από την Αμερική με ένα ελληνικό πλοίο που συνεργάζεται η εταιρεία μας έχω απόθεμα πολύ πάνω από 10 κιλά δεν τα έχω αγοράσει έτσι μου τα δώσαμε είναι lot παλιό νομηζω 2015 αλά θερίζει
Αν καταφέρει και έρθει Ελλάδα κρατισω κάνα 2κιλο και το αλο θα το δωρίσω σε όποιον θέλει από λίγο
Στο φίλο μου το Νικόλα πάντως θα του δώσω αρκετό να κάνει τοις δοκιμές
Η δηπλης βασης πλησιαζουν καποςΤεο...ποια Ευρωπαικη πυριτιδα ειναι ισοτιμη των Αμερικανικων ή αν οχι ....ποια τις πλησιαζει σε αποδοση?
σε απόδοση αρκετές σε σταθερότητα μάλλον καμία.....Τεο...ποια Ευρωπαικη πυριτιδα ειναι ισοτιμη των Αμερικανικων ή αν οχι ....ποια τις πλησιαζει σε αποδοση?
sp8 ,tecna μοιάζουν λίγοΤεο...ποια Ευρωπαικη πυριτιδα ειναι ισοτιμη των Αμερικανικων ή αν οχι ....ποια τις πλησιαζει σε αποδοση?
Εσύ που είσαι και μερακλής θα κάνεις παπάδες με αυτό το υλικό σου έχω κρατήσει μπόλικο κάτσε να έρθει πρώτα
Με τασκωφ δεν είχες κ Νίκο;Ο z2m,χαμηλά πήγε.Χωρις να ξέρω από σκοπευτήριο,με το GT,γιατί είναι γρήγορο και συγκεντρωτικό.Με το 4 θ'ανοιξει κιόλας.Το θέμα είναι να βρούμε τις σκοπευτικές αδυναμίες μας κι όχι το πιατακι.Θα μας τα πει κι ο δάσκαλος βέβαια.Παντως παίρνει κι άλλο λίγο η γκρανουλαρ.Φοβερο υλικό.Σημερινες δοκιμες....με granular και αυτες αλλα στο 1,45χ28 ....και οχι στο 1,40χ28 που ηταν οι
προηγουμενες....
Ανεβασμενες λιγο οι ταχυτητες....Τα ποσοστα συγκεντρωσης σχεδον τα ιδια με τις προηγουμενες...αλλα
με διαφορετικη κατανομη ...δινοντας εντονοτερο κεντρο οι σημερινες....
View attachment 60912
View attachment 60913
View attachment 60914
View attachment 60916
Παλικαρια την γνωμη σας θελω....Ποιες Απο τις 4ρεις αποτυπωσεις θα επιλαγατε για να το
ριξετε με 4* αστρα στο σκοπευτηριο ???![]()
Νίκο κάποτε είχαν γεμίσει τη granular σε 12/76 1,80 με 38 νομηζω με Θώδη 20 και ήταν θάνατος στο βάλτο με κακό καιρόΣημερινες δοκιμες....με granular και αυτες αλλα στο 1,45χ28 ....και οχι στο 1,40χ28 που ηταν οι
προηγουμενες....
Ανεβασμενες λιγο οι ταχυτητες....Τα ποσοστα συγκεντρωσης σχεδον τα ιδια με τις προηγουμενες...αλλα
View attachment 60912
View attachment 60913
View attachment 60914
View attachment 60916
Παλικαρια την γνωμη σας θελω....Ποιες Απο τις 4ρεις αποτυπωσεις θα επιλαγατε για να το
Νίκο κάποτε είχαν γεμίσει τη granular σε 12/76 1,80 με 38 νομηζω με Θώδη 20 και ήταν θάνατος στο βάλτο με κακό καιρό
Με τασκωφ δεν είχες κ Νίκο;Ο z2m,χαμηλά πήγε.Χωρις να ξέρω από σκοπευτήριο,με το GT,γιατί είναι γρήγορο και συγκεντρωτικό.Με το 4 θ'ανοιξει κιόλας.Το θέμα είναι να βρούμε τις σκοπευτικές αδυναμίες μας κι όχι το πιατακι.Θα μας τα πει κι ο δάσκαλος βέβαια.Παντως παίρνει κι άλλο λίγο η γκρανουλαρ.Φοβερο υλικό.
Προσωπικά θα επέλεγα αυτήν με τον GT μιας και είναι από τα αγαπημένα μου βύσματα στην ιδιογόμωση!Σημερινες δοκιμες....με granular και αυτες αλλα στο 1,45χ28 ....και οχι στο 1,40χ28 που ηταν οι
προηγουμενες....
View attachment 60912
View attachment 60913
View attachment 60914
View attachment 60916