Πιστεύω πως θα κρατήσει ωραία κατανομή και σταθερότητα και δε νομίζω να υπάρχει θέμα με την ταχύτητα
Ισως να τα δοκιμασω ολα και με 4* αστρα στα ιδια μετρα....οποτε θα τα ''ξεβρακωσω'' και θα τα πουνε
ολα φιλε....
Ο καιρος δεν βοηθαει...
Πιστεύω πως θα κρατήσει ωραία κατανομή και σταθερότητα και δε νομίζω να υπάρχει θέμα με την ταχύτητα
Συμφωνώ από τοις καλύτερες μέχρι 34 γρ εγώ τη γουστάρω τρελάΣτελαρα μου....στην αγαπη που σου εχω αδελφε....Ασε τις μπουρδες....
Απλα δεν ασχοληθηκες οσο επρεπε με την πυριτιδα αδελφε μου !!!
ΥΓ. Ιδιογομωτης που δεν τα ''βρισκει'' με πυριτιδα....απλα δεν ασχοληθηκε μαζι της....Αυτο ειναι κανονας !!!!
Νίκο με έχει πουλήσει σε υγρασιες, έχω χάσει κ 2 λαγούς σε νορμαλ αποστάσεις και από τότε δεν θέλω ούτε να ακούω για mb32.
Ο ένας με tricolor no7 στα 25 μέτρα κ ο άλλος ιδιογομωση στο 1.75Χ 34 νο6 στα 56.5 χιλ στα 30 μέτρα σκάρτα.
Κ στις 2 περιπτώσεις το μαλλί έφυγε σύννεφο κ πολλά αίματα αλλά οι λαγοί άφαντοι.
Λίγο ακόμα κ θα έσπαγα το οπλο πανω στις πέτρες. Να τουφεκας το λαγό να παίρνει τούμπα κ να σηκώνεται ξανά κ ξανά κ ξανά.
Η psb1 τι ευρος γραμμαριων εχει?Δεν είσαι ο μόνος που δεν τα βρήκε με την mb32.
Την έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλές δοσολογίες κ δεν.
Στο χαρτί έβγαλα ωραίες τουφεκιες αλλά πάνω στο θηραμα δεν πήρα αυτά που ήθελα.
Μόνο σε χοντρα στα 56.5χιλ δούλεψε κάπως καλύτερα.
Αντίθετα βρήκα αμέσως τις psb1 psb2 tekna κ την αδερφή της F232.
Λένε ότι F232 k mb32 διαφέρουν μόνο στο χρώμα. Εγώ είμαι της άποψης ότι είναι διαφορετικές.
Με την F2 τα περισσότερα που έφτιαξα πήγαν καλά.
Νίκο έπρεπε να πέσει κ στις 2 περιπτώσεις σε αυτές τις αποστάσεις.Δεν πανε με ΜΒ32 - 1,75χ34 και Ν6 στον λαγο Στελαρα μου και με υγρασια....Πας με SIPE και τον παιρνεις
ετοιμο γδαρμενο με 34 γραμμαρια Ν5....
Απλα πραγματα φιλε....Δεν φταιει η πυριτιδα....το σεταπ φταιει....Εαν το ειχες στο 1,85- 1,90χ34 κιχ δεν θα εκανε
ο καρλαφτης!!!![]()
Θεωρητικά είναι x32.Η psb1 τι ευρος γραμμαριων εχει?
Ουτε την ξέρω. Τι παίζει με αυτήν;
Εδω πέφτουν η μπεκάτσες και ξανά πετάνε...Νίκο με έχει πουλήσει σε υγρασιες, έχω χάσει κ 2 λαγούς σε νορμαλ αποστάσεις και από τότε δεν θέλω ούτε να ακούω για mb32.
Ο ένας με tricolor no7 στα 25 μέτρα κ ο άλλος ιδιογομωση στο 1.75Χ 34 νο6 στα 56.5 χιλ στα 30 μέτρα σκάρτα.
Κ στις 2 περιπτώσεις το μαλλί έφυγε σύννεφο κ πολλά αίματα αλλά οι λαγοί άφαντοι.
Λίγο ακόμα κ θα έσπαγα το οπλο πανω στις πέτρες. Να τουφεκας το λαγό να παίρνει τούμπα κ να σηκώνεται ξανά κ ξανά κ ξανά.
Εγω γεμίζω από 32,33,35 γρ ταβανι κ είναι πολύ καλή για νορμάλ συνθήκεςΗ psb1 τι ευρος γραμμαριων εχει?
Για τι κυνηγια Στελιο?Εγω γεμίζω από 32,33,35 γρ ταβανι κ είναι πολύ καλή για νορμάλ συνθήκες
Τσίχλα το 32αρι κ Πέρδικα τα 33-35Για τι κυνηγια Στελιο?
Ευχαριστω!Τσίχλα το 32αρι κ Πέρδικα τα 33-35
Εγω τρέχω από πίσωΕγώ προσωπικά ποτέ δεν είχα θέμα με την Mb32! Αντίθετα μαζί με την Sipe είναι οι αγαπημένες μου πυρίτιδες! Στο 1,75 Χ 34 με Z2m 21 έχω πάρει πάρα πολλές φάσσες πατσαβούρια! Όταν θα πέσει η θερμοκρασία αρκετά απλά θα τροποποιήσω την δόση στο 1,80 και θα χρησιμοποιήσω πιο σκληρό βύσμα.
Στα ποσά χιλιοστά ελεύθερο χώρο ήσουν;Έκλεισες πολυσταδιακα;Ή έκλεισες στα 10-11μμ και μετά πάτησες στα 57;κατέβασα εως τα 57mm
Την είχες δοκιμάσει τη συνταγή και μετά σε κρέμασε;Ή κάποιος στην έδωσε και έφτιαξες με τη μία 50 φυσίγγια;τα πιάσω να τα πετάξω είχα κάνει καμία 50αρι φυσίγγια.
Πάλι μπερδεύτηκα.Ρελι ή αστέρι κλείνεις;πυρίτιδα ψάχνω να κανω τα κυνήγια μου μπεκάτσα περδικα να παίζω από 34γρ 35γρ 36γρ σε ρέλι θέλω. Και
Με ένα σκάγι σίγουρα φταίει το φυσίγγι.ένα σκαγι μου φαίνεται ότι έχει φάει
11 σκάγια σ'ενα κυπελακι του φρέντο.Για φαντάσου....Τι είναι αυτό τώρα;Για over kill μου φαίνεται.Μάλιστα...είδα και την περδικα με 11 που είχε πως ήταν ζωντανή.
Πολύ κρύος νοτιάς...Που να μην κλάσει...βροχή με νότια και στην φερμα η ανάσα μου έβγαζε παχνι θα εκλασε μεντες τελείως...
Κρατάνε σκαγια η αλήθεια...Μάλιστα...Εδω πέφτουν η μπεκάτσες και ξανά πετάνε
Πυριτηδα τρακτερ.εκει που σταματανε οι αλες μονοβασηκες αυτη σηνεχιζη,σαν ντουρασελ ενα πραμαΟυτε την ξέρω. Τι παίζει με αυτήν;
Γιανναρα για σένα όλες είναι ντουρασελ.Πυριτηδα τρακτερ.εκει που σταματανε οι αλες μονοβασηκες αυτη σηνεχιζη,σαν ντουρασελ ενα πραμα
Εχω μια ΜΕΚ 600 αλλά δεν έχω στροφιο για ρελιασμα σε άστερι δανικό πειρα και το επέστρεψα... επισεις με το ρελιαστο έχω δει ποιο ωραίο και ανοιχτό κύκλο σε σχέση με το άστερι που το θέλω στα φερμαριστά.Θέλω να εκφράσω κάποιες σκεψεις-προβληματισμους.
Στα ποσά χιλιοστά ελεύθερο χώρο ήσουν;Έκλεισες πολυσταδιακα;Ή έκλεισες στα 10-11μμ και μετά πάτησες στα 57;
Την είχες δοκιμάσει τη συνταγή και μετά σε κρέμασε;Ή κάποιος στην έδωσε και έφτιαξες με τη μία 50 φυσίγγια;
Πάλι μπερδεύτηκα.Ρελι ή αστέρι κλείνεις;
Με ένα σκάγι σίγουρα φταίει το φυσίγγι.
11 σκάγια σ'ενα κυπελακι του φρέντο.Για φαντάσου....Τι είναι αυτό τώρα;Για over kill μου φαίνεται.Μάλιστα...![]()