Το συγκεκριμένο είναι μίας ιταλικής φίρμας, ολυμπικς λέγεται, έχει μια αντίσταση ηλεκτρική και ζεσταίνει το πλαστικό. Όποιος έχει τα σύνεργα μπορεί να φτιάξει το ίδιο.Ιδιοκατασκευή ειναι αυτό έτσι?
Το συγκεκριμένο είναι μίας ιταλικής φίρμας, ολυμπικς λέγεται, έχει μια αντίσταση ηλεκτρική και ζεσταίνει το πλαστικό. Όποιος έχει τα σύνεργα μπορεί να φτιάξει το ίδιο.Ιδιοκατασκευή ειναι αυτό έτσι?
Μανό νυχιών ότι καλητεροΣτο καψουλι βάζε χαρτάκι
Έτσι μαθαίνω, αλλά δεν έχω τέτοιο πράγμα και δεν γνωρίζω πως να το χειριστώ, από χωριό είμαι συγχωρέστε με.Μανό νυχιών ότι καλητερο
Όλα τα χρώματα κάνουν;Χωρίς πλάκα είναι ένα χρήσιμο υλικό για τον Ιδιογωμοτη, αν βρεις βάλε με το πινέλακι στην φωλιά του καψουλιού και σύντομα τοποθέτησε το καψουλι.
Κορίτσια δεν έχετε εκεί κάτω?Δεν είχα τι να κάνω
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως θα πας στο μαγαζί να το ζητήσεις ειδικά στο χωριό. Αν είναι και κουτσομπολης ο πωλητής θα γίνει βουκινο σε όλο το χωριό. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα.Έτσι μαθαίνω, αλλά δεν έχω τέτοιο πράγμα και δεν γνωρίζω πως να το χειριστώ, από χωριό είμαι συγχωρέστε με.
ΟΧΙ !!!Καλησπέρα σας.
Μπορούμε να γεμίσουμε με sipe/mb32/mb36 σε 12/70 κάλυκα με ατσάλινα σκάγια;
Καλησπέρα σας.
Μπορούμε να γεμίσουμε με sipe/mb32/mb36 σε 12/70 κάλυκα με ατσάλινα σκάγια;
Με την mb36 μπορει να κανεις λιγη δουλιτσα αλλα σε 24-25 γρ ! Για 28 γρ m92s,tecna,a0 και μπορει και η mg2 ! Για 30 και πανω ssb 150 ,tecna και μετα τα 32 ssb μεχρι τα 40 και πας και στις spΟΧΙ !!!
ΟΧΙ !!!
Σκεφτόμουν να γεμίσω στα 28- 30 γραμμάρια με sipe ή mb32...οποια μου έβγαζε ογκομετρια ...αλλά δεν έχω ιδέα από βύσματα και τι ογκομετρια θα μου βγάλουν με τα ατσάλινα....Στρατο δεν θα σου βγει η ογκομετρια....και πιστευω οτι θελει αλλες πυριτιδες με μεγαλυτερη προοδευτικοτητα.
Μεγαλο θεμα πιεσεων για να βγαλεις ικανοποιητικες ταχυτητεςΣκεφτόμουν να γεμίσω στα 28- 30 γραμμάρια με sipe ή mb32...οποια μου έβγαζε ογκομετρια ...αλλά δεν έχω ιδέα από βύσματα και τι ογκομετρια θα μου βγάλουν με τα ατσάλινα....
Τίθεται θέμα πιέσεων από τα βύσματα που δεν έχουν αμορτισέρ;
Έπεσα πολύ έξω με αυτά που σκεφτόμουν.....Με την mb36 μπορει να κανεις λιγη δουλιτσα αλλα σε 24-25 γρ ! Για 28 γρ m92s,tecna,a0 και μπορει και η mg2 ! Για 30 και πανω ssb 150 ,tecna και μετα τα 32 ssb μεχρι τα 40 και πας και στις sp
Όταν λες ικανοποιητικές;;; 420/430 και πάνω;Μεγαλο θεμα πιεσεων για να βγαλεις ικανοποιητικες ταχυτητες
Γιατι η στηλη των σκαγιων θα ειναι σαν να ειναι 38 γρΈπεσα πολύ έξω με αυτά που σκεφτόμουν.....
Πώς στο διάολο θα καεί η mb36 με τόσα λίγα γραμμάρια;;;;
400 και πανωΌταν λες ικανοποιητικές;;; 420/430 και πάνω;